Önündekiler forma mı bana mı öyle geliyor?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnündekiler forma mı bana mı öyle geliyor?
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenklerimiz Sevdamızdır...
Yorum
-
İlk olarak BlackSeaTigerS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTasarımlar biraz bilindik olmuş ama güzelmiş.İlke göre gene de iyi.Logo yerleştirmeleri daha güzel yapsan güzel olur.Birde kalıbı değiştirmeni öneririm.Yönetim bir duysa bizi aslında içimizden bir forma çıkardık
Yorum
-
İlk olarak BlackSeaTigerS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTasarımlar biraz bilindik olmuş ama güzelmiş.İlke göre gene de iyi.Logo yerleştirmeleri daha güzel yapsan güzel olur.Birde kalıbı değiştirmeni öneririm.Yönetim bir duysa bizi aslında içimizden bir forma çıkardık
Yenilerini indirdim önümüzdeki hafta baya uğraşacağım
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Ilk Avrupa Ligi Eleme Macimiz 18 Temmuz' da... Ozamana kadar Formalarin cikmis olmasi gerek yani... Insallah bu Ayin Sonunda tanitirlar... Tahmini veyahut Bilgisi olan varmi Formalarin nezaman cikacagina dair?En son Emirhan Çorumlu tarafından düzenlendi; 03.06.2013, 01:19.“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak messi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdidasi cok begendim
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIlk Avrupa Ligi Eleme Macimiz 18 Temmuz' da... Ozamana kadar Formalarin cikmis olmasi gerek yani... Insallah bu Ayin Sonunda tanitirlar... Tahmini veyahut Bilgisi olan varmi Formalarin nezaman cikacagina dair?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum