İnter'in yeni sezon forması, bence bize uyarlaması harika olur bunun. Özellikle de bordo ağırlıklı olursa.
inter elit kategoride bu sene onlara yaptılarsa aynısını bize yapmazlar belki seneye giyeriz artı seneye elit kategoride olmamızla ilgili birşey söylenmedii
Bence bu tarz modellerden çok, içinde simgesel Trabzonspor izleri taşıyan (çok fazla insanın gözüne sokmadan) ama gündelik hayatta rahatlıkla giyilebilecek tasarımlara ihtiyaç var.
İnsanlar her gün Trabzonspor maçına gitmiyor ki bu tarz kıyafetler giysinler.
Bunlar özel günlerde giyilebilecek ürünler.
Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Forumumuza yeni üye oldum diyebilirim.Kısaca kendimi tanıtayım.Trabzonlu,Trabzonsporlu bir forma tasarımcısıyım zaten içinizde tanıyanlarda vardır.Burada gördüm ki herkes tasarımlarını paylaşıyor bende paylaşayım dedim.Hata ettiysem bağışlayın.Sizlere Trabzonspor Çubuklu Forma Tasarımımı paylaşıyorum.Umarım beğenirsiniz.Yorumlarınızı bekliyorum
En son BlackSeaTigerS tarafından düzenlendi; 30.05.2013, 17:29.
Forumumuza yeni üye oldum diyebilirim.Kısaca kendimi tanıtayım.Trabzonlu,Trabzonsporlu bir forma tasarımcısıyım zaten içinizde tanıyanlarda vardır.Burada gördüm ki herkes tasarımlarını paylaşıyor bende paylaşayım dedim.Hata ettiysem bağışlayın.Sizlere Trabzonspor Çubuklu Forma Tasarımımı paylaşıyorum.Umarım beğenirsiniz.Yorumlarınızı bekliyorum
Yorum