Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arsenal 14/15'ten itibaren Puma giyecekmiş. Bu sene Nike'la devam. Deplasman formaları

Yorum

• İnter'in yeni sezon forması, bence bize uyarlaması harika olur bunun. Özellikle de bordo ağırlıklı olursa.

Yorum

• İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu Bölümü ilgillendiren görev dağılımı:

MEHMET TERZİ : TS CLUB YÖNETİMİ
        1978 Trabzon doğumlu, Yüksekokul Mezunu, İşletme Yüksek lisans sahibi.Tekstil ile uğraşıyor.
        daha önemlisi murat türközünde ts clublardan sorumlu olması .FB'deki Abdullah kiğılının emsali olabilecek bir yönetici
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Eski formalarımız indirime girmiş, bazı bedenler haliyle yok.Fiyatlar çok uygun.

Yorum

• İlk olarak Kerimsel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnter'in yeni sezon forması, bence bize uyarlaması harika olur bunun. Özellikle de bordo ağırlıklı olursa.

inter elit kategoride bu sene onlara yaptılarsa aynısını bize yapmazlar belki seneye giyeriz artı seneye elit kategoride olmamızla ilgili birşey söylenmedii

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Kerimsel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İnter'in yeni sezon forması, bence bize uyarlaması harika olur bunun. Özellikle de bordo ağırlıklı olursa.

Oteki sene bundan giyeriz merak etme

Saka bir yana muthis bir forma ustteki, Trabzonsporumuza yakisir bir forma

Yorum

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oteki sene bundan giyeriz merak etme

Saka bir yana muthis bir forma ustteki, Trabzonsporumuza yakisir bir forma
                  Mümkünati yok. Bu sene zaten kalin cizgili giyecegiz. 2 sene sonra anca.
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Nevzat aydın ayrıldı değil mi?

TRABZONSPOR ~| '
                    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Bence bu tarz modellerden çok, içinde simgesel Trabzonspor izleri taşıyan (çok fazla insanın gözüne sokmadan) ama gündelik hayatta rahatlıkla giyilebilecek tasarımlara ihtiyaç var.

İnsanlar her gün Trabzonspor maçına gitmiyor ki bu tarz kıyafetler giysinler.
                      Bunlar özel günlerde giyilebilecek ürünler.
                      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mümkünati yok. Bu sene zaten kalin cizgili giyecegiz. 2 sene sonra anca.
                        Ne yazikki oyle gozukuyor renkdas, hic olmazsa Interin formasini alip gururla giyeriz )

Yorum

• nike aslında sade günlük giyilebilcek güzel formalar yapıyor fakat bize değill kalın çizgili bari yakalı olsada değişik bi hava katsaa

Yorum

• Selamun Aleyküm abilerim ve kardeşlerim,

Forumumuza yeni üye oldum diyebilirim.Kısaca kendimi tanıtayım.Trabzonlu,Trabzonsporlu bir forma tasarımcısıyım zaten içinizde tanıyanlarda vardır.Burada gördüm ki herkes tasarımlarını paylaşıyor bende paylaşayım dedim.Hata ettiysem bağışlayın.Sizlere Trabzonspor Çubuklu Forma Tasarımımı paylaşıyorum.Umarım beğenirsiniz.Yorumlarınızı bekliyorum

En son BlackSeaTigerS tarafından düzenlendi; 30.05.2013, 17:29.
                            Renklerimiz Sevdamızdır...

Yorum

• İlk olarak BlackSeaTigerS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Selamun Aleyküm abilerim ve kardeşlerim,

Forumumuza yeni üye oldum diyebilirim.Kısaca kendimi tanıtayım.Trabzonlu,Trabzonsporlu bir forma tasarımcısıyım zaten içinizde tanıyanlarda vardır.Burada gördüm ki herkes tasarımlarını paylaşıyor bende paylaşayım dedim.Hata ettiysem bağışlayın.Sizlere Trabzonspor Çubuklu Forma Tasarımımı paylaşıyorum.Umarım beğenirsiniz.Yorumlarınızı bekliyorum

Gayet de güzel olmuş bence, eline emeğine sağlık.

Yorum

• Gayet güzel olmuş forma.
                                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X