gelecek sezon nike kataloğu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak ersen martin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Can sıkıntısından ne yapacağımı bilemedim ben de gelecek seneki muhtemel katalog formalarımızı inceledim.Burdan da paylaşayım izninizle.
Öncelikle şunu belirtmem gerekiyor.Bize özel diye yutturulan olayın aslını öğrendim(belki de herkes biliyordur, ne yalan söyleyeyim ben bilmiyorum).Meğer precision ve victory formayı Türkiye liglerindeki hiçbir takım giyemiyormuş.Bizim özel yanımız buymuş.
Her neyse şimdi gelelim yeni formalara.Nike bu sene kataloğuna sadece 4 yeni forma eklemiş.1 tane de kaleci forması.Formaların görselleri aşağıda yenilerin hepsini teker teker değerlendireceğim.
İlk yeni forma Manchester United'ın bu sezon giydiği beyaz forma.Aralarındaki fark kolların altındaki hava delikleri ve kumaşı olabilir kanımca.Bence çok şık durmuyor.
İkinci yeni forma Barcelona'nın bu sezonki deplasman forması, adı Precision II
Üçüncü forma Galatasaray ve Schasktar'ın bu sene giydiği model.
Ve son forma bu sene herhangi bir takımın giymediği yandan çubuklu forma.
Bu 4 formadan ikisi muhakkak yeni formalarımız olacak.Yine muhtemelen Türkiye liginde bizden başka hiçir takım giyemeyecek formaları.Görelim bakalım.Eski modeller bir aşağıdaki mesajımda.
Yorum
-
İşte bunlar da eski formalar.İnşallah bu sefer de mavi victory forması yapmazlar.Milletin 5 sene önce giydiği formaları giymekten bıktık.Bir de laser formanın mavisini yapma gibi bir düşünceleri olacak gibime geliyor.Renkleri değiştiriyorlar alın size yeni forma diyorlar.
Yorum
-
tahminlerim.
çubuklu olarak tek seçenek var. interstripe (ganso) 1. formamız olur.
(roney) diğer formamız olur ya da bu yıl giydğimiz laser(walcott) ile tekrar devam ederiz. (mavi ağırlıklı)
(alexis) de 3. formamız olur.
aston villa tarzı dediğimiz model olsa keşke.
Yorum
-
O değilde normalde burda özel forma tartışmaları olması lazım 5 yıldır koleksiyon giymeye alıştırıldığımız için artık özel tartışması değil gelecek yılın koleksiyonu tartışılıyorTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak mehmets29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu katalogu yükleyebilecek bir var mı direk foruma. internet yavaş açmıyor. şimdiden teşekkürler.# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO değilde normalde burda özel forma tartışmaları olması lazım 5 yıldır koleksiyon giymeye alıştırıldığımız için artık özel tartışması değil gelecek yılın koleksiyonu tartışılıyor
İlk olarak mehmets29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu katalogu yükleyebilecek bir var mı direk foruma. internet yavaş açmıyor. şimdiden teşekkürler.
Yukardaki linke sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet derseniz kataloğu kolayca indirebilirsiniz.En son Murat' tarafından düzenlendi; 11.02.2013, 09:04.
Yorum
-
Bu forma buz mavisi rengiyle seneye formalarimiz arasinda bulunsa güzel olur. Degisik birsey. Türk Telekom yazisi ve fontlar ise lacivert.
"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu forma buz mavisi rengiyle seneye formalarimiz arasinda bulunsa güzel olur. Degisik birsey. Türk Telekom yazisi ve fontlar ise lacivert.
“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum