Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni forma ciksin artik gorelim

Yorum

• İlk olarak messi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yeni forma ciksin artik gorelim
      Ilk önce adam gibi Transfer görelim de, sira Formaya gelsin.

Bizimkiler hepsinden Vizyon Noksani o ayri mesele.

Yorum

• İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ilk önce adam gibi Transfer görelim de, sira Formaya gelsin.

Bizimkiler hepsinden Vizyon Noksani o ayri mesele.
        Adam gibi transferi anca ruyada goruruz

Yorum

• Toplamda 10 defa yıkanmamış, bu sezonun formasının armasına bir şey olmadı ama şu sağ alt taraftaki zımbırtı nasıl kendi kendine düştü anlamadım.

Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O bu sezonun formasıydı. Bu sezon kaleci formasının kollarında noktalar yok zaten önceki sene vardı o.
            Kısmen yanlış anlatmışım ama sen haklısın. Bu sarı olanın üzerinde hedef işaretleri gibi yuvarlak olmayanından düşündüm ben. Noktalı formaya gitmiş üstüne bir de kafam. Neyse çıkınca görürüz artık.

Yorum

• Formaları temmuzdan önce göremicez renkdaşlarım.

Yorum

Formaları temmuzdan önce göremicez renkdaşlarım.
                çok merak ediorum abi ya bi siyah forma yapsalarda şikecilere karşı gysek

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Toplamda 10 defa yıkanmamış, bu sezonun formasının armasına bir şey olmadı ama şu sağ alt taraftaki zımbırtı nasıl kendi kendine düştü anlamadım.

Aynen dün benimkide çıktı
                  Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Benim formanında lisans hologramı çıktı Bu arada bence Siyah forma şart oldu. Bordo mavi renkler uğruna kaç tane arkadaşımızı kaybettik sırf onların anısına bile olsa siyah forma yaptırmalıyız.

Yorum

Benim formanında lisans hologramı çıktı Bu arada bence Siyah forma şart oldu. Bordo mavi renkler uğruna kaç tane arkadaşımızı kaybettik sırf onların anısına bile olsa siyah forma yaptırmalıyız.
                      O hologram benim formamdan da 4 kere çıktı...
                      Her seferinde inatla TS Club'a gidip yenilettim...
                      Fakat yine çıktı
                      Ben de pes ettim.
                      Hologram çıktıktan sonra hiç de hoş gözükmüyor...
                      Hamiş

Yorum

• Barça formaları efsane olmuş.
                        Belki 2 sene sonra giyeriz

Yorum

Benim formanında lisans hologramı çıktı Bu arada bence Siyah forma şart oldu. Bordo mavi renkler uğruna kaç tane arkadaşımızı kaybettik sırf onların anısına bile olsa siyah forma yaptırmalıyız.
                          ortak senin şu tasarımlardaki siyahlı grili formayı sayın yenerin tweeterının gözünün içine soksak ya)

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ortak senin şu tasarımlardaki siyahlı grili formayı sayın yenerin tweeterının gözünün içine soksak ya)
                            Ayıp edeyon yaparız tabi sen twiter ını ver bana onun

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hasan Yener ne anlar formadan... Boşuna uğraşmayın gençler... En çok anlayanı bile, Ofspor'un eski formalarını ''tasarım harikası'' diye sokmuştu bize... Dur tekrar güleyim, Hasan Yener ve forma

Yorum

• Nevzat Aydın Twitter'da katalogdan forma tahmin edenlere "bulamayabilirsiniz" dedi imalı imalı
                                farklı bir tasarım olur umarım, gerçi bize önce sahada o formayı taşıyabilecek ruhlar gerekli
                                7
                                Cngz_61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X