Yeni forma ciksin artik gorelim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak messi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni forma ciksin artik gorelim
Bizimkiler hepsinden Vizyon Noksani o ayri mesele.
Yorum
-
İlk olarak Trapezunda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIlk önce adam gibi Transfer görelim de, sira Formaya gelsin.
Bizimkiler hepsinden Vizyon Noksani o ayri mesele.
Yorum
-
Toplamda 10 defa yıkanmamış, bu sezonun formasının armasına bir şey olmadı ama şu sağ alt taraftaki zımbırtı nasıl kendi kendine düştü anlamadım.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO bu sezonun formasıydı. Bu sezon kaleci formasının kollarında noktalar yok zaten önceki sene vardı o.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaları temmuzdan önce göremicez renkdaşlarım.
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleToplamda 10 defa yıkanmamış, bu sezonun formasının armasına bir şey olmadı ama şu sağ alt taraftaki zımbırtı nasıl kendi kendine düştü anlamadım.
Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim formanında lisans hologramı çıktıBu arada bence Siyah forma şart oldu. Bordo mavi renkler uğruna kaç tane arkadaşımızı kaybettik sırf onların anısına bile olsa siyah forma yaptırmalıyız.
Her seferinde inatla TS Club'a gidip yenilettim...
Fakat yine çıktı
Ben de pes ettim.
Hologram çıktıktan sonra hiç de hoş gözükmüyor...Hamiş
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim formanında lisans hologramı çıktıBu arada bence Siyah forma şart oldu. Bordo mavi renkler uğruna kaç tane arkadaşımızı kaybettik sırf onların anısına bile olsa siyah forma yaptırmalıyız.
)
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleortak senin şu tasarımlardaki siyahlı grili formayı sayın yenerin tweeterının gözünün içine soksak ya)
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleortak senin şu tasarımlardaki siyahlı grili formayı sayın yenerin tweeterının gözünün içine soksak ya)
Hasan Yener ne anlar formadan... Boşuna uğraşmayın gençler... En çok anlayanı bile, Ofspor'un eski formalarını ''tasarım harikası'' diye sokmuştu bize... Dur tekrar güleyim, Hasan Yener ve forma
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum