İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bana göre kalin çubuklu giyecez gelecek sezon. Ve bordo agirlikli bir formamiz olursa süper olur, bizimkiler mavi formayi degerlendiremiyorlar.
Ayrica, bordoyu'da daha çok mavi sort bordo çorap kombinezonuyla kullanmamiz sart.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
Atesh yine döktürmüş.
Siyah formamız vardı fi tarihinde.
Siyah üzerine bordo mavi şerit şeklinde.
Çok hoşuma gidiyor hala daha o forma.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-

İngiltere Milli Takımı / 2013 - NikeEn son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 21.05.2013, 00:25.
Yorum
-
düsünce güzel benimde cok hosuma gittiİlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ayrica bir kac ts club ürünlerinde tek renk arma görmüstüm yanilmiyorsam
Yorum
-
Bordo Mavili forma cok güzel.Trabzonsporun formasi böyle olmali.İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkür ederim renkdaşım zaten 2 tahminimi daha önce yapmıştım. Fakat birisinin sadece yakası değişecek. Çubuklu olanın yaka değişecek. 3 üncü forma ise manchester united ın geçen seneki beyaz forması. Onun açık maviye uyarlaması olacağını tahmin ediyorum.

Bu Seneki forma hic hosuma gitmedi.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum