bana kısa kollusu netten sıparıs etmeme ragmen 2 gunde ulastı formalar züperrr yaw da giydirip dısarı cıkartacak topcu nerde bızde..Ama tüm arkadaslar hasta oldular formaya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledünya göz hastanesi
bilgi ve randevu
0 212 444 44 69
Formalar gerçekten güzell. Göze kısa kollu gibi gelmesi süper.. Pahalı olması da bu yüzdendir herhalde..
Yorum
-
altancakular
burdan yetkililere sesleniyorum
yaw ben her sene reklam tabelası olarak sokaklarda gezmek zorunda mıyım?
daha fazla paraya satsınlar o formayı
ille gidip bunu korsan mı üretelim
uzun kollu, çubuklu ve reklamsız forma istiyorum
Yorum
-
İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebana kısa kollusu netten sıparıs etmeme ragmen 2 gunde ulastı formalar züperrr yaw da giydirip dısarı cıkartacak topcu nerde bızde..Ama tüm arkadaslar hasta oldular formaya
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben de formayı edinmek için yanıp tutuşuyorum ama 5 ytl kargo parası vermek çok zoruma gidiyor...
Yorum
-
İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGözlere Gözlük gürkan Kardeşim
İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçtaki Formalar Uzun kollu imiş
Takıma Uzun Kollu forma üretilmiş
ama taraftar için uzun kollu formalar üretilmeyecek Çünki satış grafikleri berbatmış
birde ufak bir bilgi
Sakaryada Tırda Satılan Forma adeti
1 Yazıyla ve rakamla bir
kim almış o 1 formayı merak ettim.
Yorum
-
forma
Arkadaşlar bizim forma sponsorlarımızda teknik direktör tercihlerimiz kadar çeşitli.Bu bir tesadüf müdür yoksa her gelen teknik kadro ile takımın forma yapımcısı değişiyor mu.Büyük takımın bu konudada istikrar göstermesi gerekirşbir firma ile uzun soluklu anlaşma yapılmasını diliyorum.Birde bizim forma renkleri bir türlü istenilen gibi olmuyor ya bordo kırmızı gibi oluyor yada mavi laciverte çalıyor bunun bir kontrolörü yok mu?Saygılarımla...Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
inanılmaz burda bana 10 gündür geldi gelcek diyolar hala yok.ülkealan pasajına gelmiyor çubuklular yok böyle bişey yaHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
İlk olarak altancakular tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburdan yetkililere sesleniyorum
yaw ben her sene reklam tabelası olarak sokaklarda gezmek zorunda mıyım?
daha fazla paraya satsınlar o formayı
ille gidip bunu korsan mı üretelim
uzun kollu, çubuklu ve reklamsız forma istiyorumİşte taraftar budur.
Yorum
-
altancakular
tamam da kappa zamanındaki sponsorumuz salak mı idi
hatırlarsanız o zaman reklamsız forma üretmişlerdi
bu dediğin formaya aldığın sponsor ile yapacağın pazarlıktaki başarına bağlı bişidir
ama haklısın
kulüple alakası olmayan danışmana forma görüşmesi yaptırmış bir zihniyetten
40 bin kişinin beddua ettiği hırsıza sahip çıkan zihniyetten bahsediyoruz
sanırım bu göğüs reklamı işini de zekeriya beyaz a vererek hocam sen bu işle ilgilen allah için yaaaa demişlerdir
ne alakası var demeyin
kulüple hiç alakası olmayan danışman forma üreticisi ile pazarlık yapıyor da beyaz hoca forma reklam sponsorları ile görüşmeleri niye yapmasın
onun da alakası yok nasılsa
hıı ne dersiniz?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum