Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bana kısa kollusu netten sıparıs etmeme ragmen 2 gunde ulastı formalar züperrr yaw da giydirip dısarı cıkartacak topcu nerde bızde..Ama tüm arkadaslar hasta oldular formaya
    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dünya göz hastanesi
      bilgi ve randevu
      0 212 444 44 69
      Formalar gerçekten güzell. Göze kısa kollu gibi gelmesi süper.. Pahalı olması da bu yüzdendir herhalde..

Yorum

• Maçtaki Formalar Uzun kollu imiş
        Takıma Uzun Kollu forma üretilmiş
        ama taraftar için uzun kollu formalar üretilmeyecek Çünki satış grafikleri berbatmış

birde ufak bir bilgi

Sakaryada Tırda Satılan Forma adeti
        1 Yazıyla ve rakamla bir

Yorum

• burdan yetkililere sesleniyorum

yaw ben her sene reklam tabelası olarak sokaklarda gezmek zorunda mıyım?

daha fazla paraya satsınlar o formayı
          ille gidip bunu korsan mı üretelim

uzun kollu, çubuklu ve reklamsız forma istiyorum

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bana kısa kollusu netten sıparıs etmeme ragmen 2 gunde ulastı formalar züperrr yaw da giydirip dısarı cıkartacak topcu nerde bızde..Ama tüm arkadaslar hasta oldular formaya
            ben de formayı edinmek için yanıp tutuşuyorum ama 5 ytl kargo parası vermek çok zoruma gidiyor...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben de formayı edinmek için yanıp tutuşuyorum ama 5 ytl kargo parası vermek çok zoruma gidiyor...
              dayanamadım ve siparişi verdim........2 gün nasıl geçecek bilmiyorum...

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gözlere Gözlük gürkan Kardeşim
                İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maçtaki Formalar Uzun kollu imiş
                Takıma Uzun Kollu forma üretilmiş
                ama taraftar için uzun kollu formalar üretilmeyecek Çünki satış grafikleri berbatmış

birde ufak bir bilgi

Sakaryada Tırda Satılan Forma adeti
                1 Yazıyla ve rakamla bir
                Sevgiler saygılar.

kim almış o 1 formayı merak ettim.

Yorum

• Çubuklu forma Ankara'ya geldi mi?
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• forma

Arkadaşlar bizim forma sponsorlarımızda teknik direktör tercihlerimiz kadar çeşitli.Bu bir tesadüf müdür yoksa her gelen teknik kadro ile takımın forma yapımcısı değişiyor mu.Büyük takımın bu konudada istikrar göstermesi gerekirşbir firma ile uzun soluklu anlaşma yapılmasını diliyorum.Birde bizim forma renkleri bir türlü istenilen gibi olmuyor ya bordo kırmızı gibi oluyor yada mavi laciverte çalıyor bunun bir kontrolörü yok mu?Saygılarımla...
                    Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                    Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                    Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• renkler konusunda
                      her rengin bir numarası var ama her nedense her formada tonlarda bir oynama oluyo.

işin ciddiye alınmamasından kaynaklanıyo.yada her başkanın zevkine göre renk tonunu ayarlıyo.

Yorum

• Bir formayı yapmayı bile beceremedik

Yorum

• hafta sonu kartaldaki ts club tırına gidip çizgili formayla birlikte bi iki şey daha almayı düşünüyorum eğer tır da bulamazsam pazartesi cevahire gederim artık

Yorum

• inanılmaz burda bana 10 gündür geldi gelcek diyolar hala yok.ülkealan pasajına gelmiyor çubuklular yok böyle bişey ya
                            HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak altancakular tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              burdan yetkililere sesleniyorum

yaw ben her sene reklam tabelası olarak sokaklarda gezmek zorunda mıyım?

daha fazla paraya satsınlar o formayı
                              ille gidip bunu korsan mı üretelim

kardeş o sponsorlar neden milyonlarca dolar veriyor kulüplere zannediyorsun.Sadece futbolcular değil taraftarda reklamını yapacak sponsorun.yoksa forma reklamı almak o kadar kolaymı...
                              İşte taraftar budur.

Yorum

• tamam da kappa zamanındaki sponsorumuz salak mı idi
                                hatırlarsanız o zaman reklamsız forma üretmişlerdi
                                bu dediğin formaya aldığın sponsor ile yapacağın pazarlıktaki başarına bağlı bişidir

ama haklısın
                                kulüple alakası olmayan danışmana forma görüşmesi yaptırmış bir zihniyetten
                                40 bin kişinin beddua ettiği hırsıza sahip çıkan zihniyetten bahsediyoruz

sanırım bu göğüs reklamı işini de zekeriya beyaz a vererek hocam sen bu işle ilgilen allah için yaaaa demişlerdir

ne alakası var demeyin

kulüple hiç alakası olmayan danışman forma üreticisi ile pazarlık yapıyor da beyaz hoca forma reklam sponsorları ile görüşmeleri niye yapmasın

onun da alakası yok nasılsa
                                hıı ne dersiniz?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X