Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    dediğin gibi olursa 3 tane hoş formamız olabilir en azından hangisini alsam die düşüneblrmm) ama su beyazdan maviye olan formayı sayın yener görüp güzel ama diğer sene olablr gibisinden bi laf etmişti die hatrlıorummm???
    Seneye derken hangi seneyi kastetti ve ne zaman söyledi bu sözü acaba?

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Müsadenle hocam;

En son Murathan tarafından düzenlendi; 20.05.2013, 02:06.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Seneye derken hangi seneyi kastetti ve ne zaman söyledi bu sözü acaba?
        2014-2015 i renkdaş o sene için düşünülebir denmiş ve çubuklu forma için beklemeye gerek kalmayablr demişş

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Müsadenle hocam;

oldu olacak armamızı da mavi beyaz yapalım demeye çalışıosan bu seneki bordo beyaz iğrenç viktory elazğsporu andırıo derimm

Yorum

• Corinthians:

Internacional

Chonburi

Brezilya

Atletico Nacional

Internacional 2

Sanfrecce Hiroshima

Cf Monterrey

Club Tijuana

USA

''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

oldu olacak armamızı da mavi beyaz yapalım demeye çalışıosan bu seneki bordo beyaz iğrenç viktory elazğsporu andırıo derimm
              Birçok Avrupa takımı formalarında armaları böyle kullanabiliyor.
              Özel forma yapılmadığından beyaz formamızda tek renk olacak.
              Böyle daha şık durur bence.

Yorum

Birçok Avrupa takımı formalarında armaları böyle kullanabiliyor.
                Özel forma yapılmadığından beyaz formamızda tek renk olacak.
                Böyle daha şık durur bence.
                ben hiç görmedim ama bence bizimkine gtmez hem bu sene beyaz forma seçilmicek bence

Yorum

ben hiç görmedim ama bence bizimkine gtmez hem bu sene beyaz forma seçilmicek bence

Yorum

bu formaları görmüş olmama rağmen armalar hiç dikkatimi çekmemişti) fena durmuo ama o forma için bizimkine gtmemiş derim ben ama herkesn zevki farklı

Yorum

• Yav arkadaşlar aşağı gelene kadar canım çıktı zaten fotoğraflar büyük...

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Corinthians:

Internacional

Chonburi

Brezilya

Atletico Nacional

Internacional 2

Sanfrecce Hiroshima

Cf Monterrey

Club Tijuana

USA

güzel formalar
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Süper ligin en iğrenç formaları en kötü kombinleri desek abartmış olmayız. Fontlar falan iğrenç. Hele o sözde çubuklu denen paint karalaması basitliğin uç noktası. Bu sene tek bir forma almadım. Öyle formaları almam.

Arkadaş geçen sene ki çubuklu inanılmaz güzel formaydı. Ne diye her sene 3 formayıda değiştirirsin böyle amatör yönetim olur mu ? 1 çubuklu 1 bordo ağırlıklı forman sabit olacak 3. yü değiştirirsin. Çubuklunun kralını geçen sene bulmuştuk.

Neyse inşallah Nike'tan kurtuluruz.

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Süper ligin en iğrenç formaları en kötü kombinleri desek abartmış olmayız. Fontlar falan iğrenç. Hele o sözde çubuklu denen paint karalaması basitliğin uç noktası. Bu sene tek bir forma almadım. Öyle formaları almam.

Arkadaş geçen sene ki çubuklu inanılmaz güzel formaydı. Ne diye her sene 3 formayıda değiştirirsin böyle amatör yönetim olur mu ? 1 çubuklu 1 bordo ağırlıklı forman sabit olacak 3. yü değiştirirsin. Çubuklunun kralını geçen sene bulmuştuk.

Neyse inşallah Nike'tan kurtuluruz.
                            Ben ne zamandan beri bunu söylüyorum MuratJŞu; Çubuklu her sene kalsın üzerine çalışılsın birşeyler eklesin kalan 2 formayı ne yapıyorsan yap. Çizgilide Birde öyle bir yapıyorlar ki Small ve Medium hiç kalmıyor kalanlar çuval gibi.Şahsen geçen sene victory beyaz aldım ama çizgili olsaydı ondan alacaktım yoktu çuval versiyonu vardı.
                            yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
                            ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• çok merak ediyorum. acaba bu yönetim formaları seçerken ya da tasarlarken neden taraftar tasarımlarına bakmaz. bişey mi kaybederler acaba. çok güzel çalışmalar geliyo taraftarlardan ama her sene saçma sapan formalar çıkarıyolar. gerçi nike üretiyosa normaldir. taraftarın forma alması için Adidas'a geçmek şart. yoksa yine saçma sapan formalar görürüz. nike geldiğinden beri doğru düzgün forma üretemedi. bi Adidas'ın ürettiklerine bakıyorum bi de Nike'nin. arada dağlar kadar fark var. inşallah Nike'le yeni sözleşme yapılmaz ve Adidas'la anlaşırız...

Yorum

• Sadece formaya ay-yıldız ekleyebilmek için bile almalıyız o kupayı
                                En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 20.05.2013, 22:23.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X