Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak messi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adidas olsa daha guzel olur biktik nike tan...
    Adidas daha beter olur hocam
    En güzeli puma olur diye düşünüyorum ben

Yorum

• nike tan önce puma vardı beş para etmezdi açık konuşalım tarihmzn en ii ve karizmatik formalarını kappa yaptı ama şuanki fikrim adidas .yakın tarihte hiç gymedik 3 çizgili formalar bordo mavime yakışırr))

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        nike tan önce puma vardı beş para etmezdi açık konuşalım tarihmzn en ii ve karizmatik formalarını kappa yaptı ama şuanki fikrim adidas .yakın tarihte hiç gymedik 3 çizgili formalar bordo mavime yakışırr))
        Kappa formalarını çok seviyorum. Dizaynlarını müthiş yapıyorlar. Her takıma Kappa yakışıyor renk farketmiyor yani. Ama özellike Bremenin o dönemdeki formaları gerçekten müthiş.

yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
        ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• aynen kappa italyanlar blio işi aslında macron da tercih edileblr napoli ye çok güzel formalar yapıolar adamlar ama işte sponsorluk parası az vereblr dle tercih etmeyeblrler yada dirl lesconla anlaşalım türk malı anteplii))

Yorum

• Nike olmazsa Umbro olsun bence

Yorum

• o da nerden çıktı))

Yorum

• Ben kappa nın kollara koyduğu eşşeğiimsi logodan hiç hoşlanmıyorum
                Yoksa tasarımlarına ve kalıplarına lafım yok

Yorum

• nike hollanda ile anlaşma yapmak lazım
                  EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Lyon 2013/14

Yorum

• Lyon Formaları yine muhteşem buda benden diğer formaları;
                      Lyon 13-14...

Yorum

• Lyonda yasadigim halde haberim yoktu guzelmis

Yorum

• İlk olarak MEHMET ALP 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nike hollanda ile anlaşma yapmak lazım
                          bizim yönetimdekilerin vizyonu nike mahmutpaşa şubesinden öteye geçemiyor maalesef. o sebeple çok umutlu olmamak lazım.

umarım yeni gelecek yönetim ilk iş olarak adidas ya da umbro ile anlaşır. kesimleri daha güzel ve dizayn olarak daha şık duruyorlar.

Yorum

• Gelecek sezonda nike giyeceğiz beyler, formalar bile seçildi desem şaşırırmısınız acaba?

Yorum

• şaşırmadık çünkü blioruz formaların seçildiğini hatta bitaneside çubukluymuş.lyon bordo mavi siyah beyaz 4lüsünü en ii kombinleyen takım
                              onları örnek alabilrz bu senen de lacivertle kombinlemişkler müthiş olmuş 4tane bambaşka forma ve çok hoş ama tabiki adidas 3 özel forma

Yorum

• Liverpool'un 2013-14 sezonu formaları

yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
                                ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X