İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemesela
'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.
Yorum
-
İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadidas'la anlaşma yapsınlar yemişim nike'i 5. kalite mallar yapıyor bize!Adidas da Kayseri ve Sivas'a verdiği kalıp formaları verecek..
Ayrıca Nike vermiyor, sen alıyorsun. İstersen 1. kalite de alırsın ama 200'e forma satılmaz değil mi ?
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdidas, Milan ile aynı kalitede forma yapacak zaten..Adidas da Kayseri ve Sivas'a verdiği kalıp formaları verecek..
Ayrıca Nike vermiyor, sen alıyorsun. İstersen 1. kalite de alırsın ama 200'e forma satılmaz değil mi ?
birde olsun 200 tl , ne olmuş? 3 farklı forma yaptırıyorsun bir tanesi en pahalısından olsun. neyse nike ın suçu yok yönetimin suçu. nike trabzona büyük katkıları olan dünyaya tanıtan ,futbolcuların trabzonu seçmelerine , ,büyük ekonomik girdisine yol açtı vizyonumuzu genişletti....
diye uzayan sebepler sıralanacak böyle giderse.bu başlık altında 5 senedir aynı geyikler döndü şöyle olacak böyle olacak taaa ilk günden beri aynı yanılgıya düşmekten bıkmaz usanmazlar var. lanet olsun nike ile sözleşme imzalandığı güne. dandik pumalarla devam etseydik keşke.kolpa nike formalarına 80-90 tl ödedik 5 senedir ayıp günahtır ya hala daha savunanlar var.
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle200 e forma nerede var ? barcelona formaları 130 tl ye satılıyor avm lerde, gese nin elit kategori forması kaç tl?
birde olsun 200 tl , ne olmuş? 3 farklı forma yaptırıyorsun bir tanesi en pahalısından olsun. neyse nike ın suçu yok yönetimin suçu. nike Trabzona büyük katkıları olan dünyaya tanıtan ,futbolcuların trabzonu seçmelerine , ,büyük ekonomik girdisine yol açtı vizyonumuzu genişletti....
diye uzayan sebepler sıralanacak böyle giderse.bu başlık altında 5 senedir aynı geyikler döndü şöyle olacak böyle olacak taaa ilk günden beri aynı yanılgıya düşmekten bıkmaz usanmazlar var. lanet olsun nike ile sözleşme imzalandığı güne. dandik pumalarla devam etseydik keşke.kolpa nike formalarına 80-90 tl ödedik 5 senedir ayıp günahtır ya hala daha savunanlar var.
Puma 20 liraya forma satıyor. Bursa storeden alabiliriz..
Nike'tan kaliteli forma alınmadı sebebi kalite arttıkça fiyatın artması ve yönetim pahalı forma alırsa az satar fazla kar edemez. Bunu görmek zor değil. Sen artsın diyorsun ben seçsem ben de kalitelisini seçerdim. Anlaşılmayan nokta şu, Nike'ı bıraksak Adidas'a geçsek yapılacak forma Sivas, Kayseri vb forması. Millet Milan forması yapılacak sanıyor ki Adidas 2008'de reddetti bizi.
Puma hüsranla sonuçlandı her sene farklı renkte forma çıkartıyordu. Trabzonspor Nike döneminde hiç bir şey kazanmadıysa renklerini kazandı.
Doğrular istenirse Lescon'da da olur Nike'ta da. Ama yanlış yapılacaksa ki yanlış yapar bunlar Nike yanlışı olsun. Puma 20 liraya yapıyorsa geçelim bencede..
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePuma 20 liraya yapıyorsa geçelim bencede..Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle200 dediysem oradaki anlam pahalı olacağıdır gerçekten 200'e forma arıyorsun.. Kaldı ki Galatasaray'ın forması ilk çıktığında parçalı formalarının sınırlı sayıdaki aslı 190 lira civarıydı yanılmıyorsam.
Puma 20 liraya forma satıyor. Bursa storeden alabiliriz..
Nike'tan kaliteli forma alınmadı sebebi kalite arttıkça fiyatın artması ve yönetim pahalı forma alırsa az satar fazla kar edemez. Bunu görmek zor değil. Sen artsın diyorsun ben seçsem ben de kalitelisini seçerdim. Anlaşılmayan nokta şu, Nike'ı bıraksak Adidas'a geçsek yapılacak forma Sivas, Kayseri vb forması. Millet Milan forması yapılacak sanıyor ki Adidas 2008'de reddetti bizi.
Puma hüsranla sonuçlandı her sene farklı renkte forma çıkartıyordu. Trabzonspor Nike döneminde hiç bir şey kazanmadıysa renklerini kazandı.
Doğrular istenirse Lescon'da da olur Nike'ta da. Ama yanlış yapılacaksa ki yanlış yapar bunlar Nike yanlışı olsun. Puma 20 liraya yapıyorsa geçelim bencede..
Nike için ancak şunu söyleyebilirim ismi var cismi yok.
Formaların pahalı olmasına bu kadar takılacaksak Lescon ile anlaşsınlar 60 lira olsun formalar daha iyi.
Bu sene de hüsran var hazır olun.
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemesela
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1461 Trabzon' a Polo T-shirt tasarımım...''Fırtına Geliyor''
Emege Saygi Usaklar../
Yorum
-
aston villa home ve away 2012 / 2013 sezonu formalari 9,99€
takimin durumu fiyatlara da yansiyor herhalde
Show your support in the adidas Alba Berlin Home Shirt. Designed in the club’s iconic yellow colourway, this top features bold contrasting bands on the collar and sleeves for a standout look. Finished with signature adidas branding, it’s the perfect way to back your team on game days, at training, or whenever you want to represent Alba Berlin in style. Product Highlights: - Designed to be loose-fitting for unrestricted play. - Sleeveless for a classic silhouette. - Composition: 100% polyester. - Care: Machine wash at 30 degrees.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum