Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor forması , uzaklardan görenin bile " bu Trabzonspor forması " diyebileceği bi kimliği yansıtmalı. Yukarıdaki adidas forma bunun en güzel örneği. Dün giydiğimiz kombinasyondan tabiri caizse nefret ediyorum. İçim kararıyor ya hu
    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Arkadaşlar, beden eğitimi öğretmeni kısa kollu giyiyor diye şikayet oğlumu uzun kollu çocuk forması var mı ?
      Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• Şu NIKE illetinden biri kurtarsın bizi!

Ben de kafayı yedim galiba, kim kurtaracak, evin yolunu bulamayan adamlar mı?

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar, beden eğitimi öğretmeni kısa kollu giyiyor diye şikayet oğlumu uzun kollu çocuk forması var mı ?
          Bunun cevabini bilmiyorum ama alternatif olarak altina uzun kollu bir shirt giyebilir cocugunuz. Ya da uzun kollu bir tayt.

Yorum

• Şöyle bir formamız olsa nasıl olurdu?

Yorum

• Neden logoları o şekil yapıyorsunuz?

Şu son forma çok şık olmuş mesela ama logo tüm görseli alıp götürüyor.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Neden logoları o şekil yapıyorsunuz?

Şu son forma çok şık olmuş mesela ama logo tüm görseli alıp götürüyor.
                Hangi logodan bahsediyorsunuz?

Yorum

• the_storm_boy
                  Sen bu işten anlıyorsun
                  Adidas denedin mi hiç ya da Kappa?

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hangi logodan bahsediyorsunuz?

Böyle kullanmak yerine gerçek bir formadan fotoğraf çekilip kesilmiş sanırım o logo. Bundan bahsediyorum.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      the_storm_boy
                      Sen bu işten anlıyorsun
                      Adidas denedin mi hiç ya da Kappa?
                      Teşekkür ederim renkdaşım. Adidas pek sevmediğim için denemedim. Kappa kalıp bulursam yaparım.

İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Böyle kullanmak yerine gerçek bir formadan fotoğraf çekilip kesilmiş sanırım o logo. Bundan bahsediyorum.
                      He onumu diyorsun, ya ben daha gerçekçi olması açısından bu şekilde kullanıyorum. Kendi formamdan foto çekmiştim ondan aldım logoyu bencede güzel duruyor.

Yorum

• Birde bu şekilde yapalım dedim logoyu.

Yorum

• Gerçek formadan logoyu kesip alıp koymaktan ziyade hazır logoyu kullanıp ona hafif rötüş vererek formada kullanmak daha göz alıcı bir görünüm sunar. Mesela şu son deneme gayet hoş göründüğü üzere...
                          t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bunun cevabini bilmiyorum ama alternatif olarak altina uzun kollu bir shirt giyebilir cocugunuz. Ya da uzun kollu bir tayt.
                            Sorun şu ki eşşek büyüğüdü semer küçüldü. Daha büyük forma altına tayt kısa vadede çözüm gibi duruyor. Teşekkürler.
                            Trabzonspor √
                            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Buyrun 3 Forma birarada...
                              Ortadaki formaya vuruldum hakikaten on numara olmuş,ha keza siyahlı da süper olmuş.

Şöyle özgün bir formamız niye olmuyor bizim arkadaş ya ,acaba hangi firmayla anlaşmamız lazım kendimize has tasarım belirleyebilmek için ?

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ortadaki formaya vuruldum hakikaten on numara olmuş,ha keza siyahlı da süper olmuş.

Şöyle özgün bir formamız niye olmuyor bizim arkadaş ya ,acaba hangi firmayla anlaşmamız lazım kendimize has tasarım belirleyebilmek için ?
                                Teşekkür ederim abim. Maksat Trabzonspor' umuz için en güzel formayı yapmaktır. Valla nike ile anlaşma yapılırken adam gibi yapılsaydı şimdi bizde en az 1 tane özel forma giyerdik.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X