Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rooney'in üzerindeki formayı mavi, yakalarındaki şeritleri bordo...

İbra'nın üzerindeki formayı zemini bordo, şeritleri mavi...

Ve Ganso'nun üzerindeki çubukluyu bordo-mavi yapıp koyabilecek olan var mı?

Kusursuz bir kombinasyon olacağını düşünüyorum.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• ...

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

...
        TsClub tarihinin en çok satan forması olur...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

...
          budur !!!
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Gerçekten çok iyi forma tam istediğim gibi...

Yorum

• Sponsor

Arkadaslar, Bunlari buraya koymussunuz ama, Biz nike ile devam edecekmiyiz?

Bildigim kadariyla bu sezon bitiyordu sponsorluk,,, ????

Yorum

• İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaslar, Bunlari buraya koymussunuz ama, Biz nike ile devam edecekmiyiz?

Bildigim kadariyla bu sezon bitiyordu sponsorluk,,, ????

Büyük ihtimalle uzatılacak. Belki de uzatılmıştır..

Yorum

• Ben uzatıldı diye duymuştum burdan yanlış hatırlamıyorsam.
                  # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• dün akşam twitter üzerinden Nevzat Aydın ile paylaştım formayı.

AFS: Yeni sezon formalarını çoktan seçmişsinizdir gerçi, beyaz formamız böyle olabilir belki

NA:ben beğendim. Bu sene olmaz ama seneye neden olmasın. Bu arada ben olsam beyazdan maviye yapardım.

AFS:Öte yandan asıl beklentimiz bize özel çubuklu forma

AFS: Bu tasarımın arkası mavi zaten beyaz olanı dediğiniz gibi olur. Beyaz da olsa tüm formalarımızda bordomavi mutlaka olmalı

AFS: Trabzonsporumuz için en iyisini en güzelini seçmişsinizdir zaten bize düşen sabır

NA:bize özel çubuklu forma için çok beklememize gerek kalmayabilir

Yorum sizin. Arkada paylaşılan çubuklu modeli bu sezon başka bir takım giydi yurtdışında. Asıl mesele Trabzonsporumuza yakışan modeli doğru renklerle uygulamak. Çubuklu ve Aston Villa tarzı model klasiklerimizden olmalı. Doğru renk ve model seçimi taraftarın isteği. Gerçek bir çubuklu da hakkımız artık.

Bir önceki sezon bordo ağırlıklı kalın çubuklu, geçen sezon -çubuklu sayarsanız- mavi ağırlıklı ince çubuklu giydik ve sıra normal bordo ağırlı çubuklu formaya geldi.

Nike'ın yeni kolleksiyonundaki İnter çizgisi taşıyan modeli bu sezon pek çok takım giydi, yatay çizgili giymeyeceğimize göre gerçekten bize özel çubuklu forma yapılma ihtimali yüksek. bu sezon giydiğimiz laser formanın mavi olanını da ( ki bu sayfalarda paylaşmıştım) görebiliriz belki.

Yeni sezonda yine üç forma giyeceksek bordo ağırlıkı çubuklu forma, mavi forma ve içinde bordomavi renklerin olduğu beyaz veya buz mavisi formamız olmasını isterim.

Bu mesajdaki forma olmayacak onu anladık ama tutar bunun bordomavisini yaparlar mı bilemiyorum. Her renge gidecek bir model değil.
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 12.02.2013, 19:48.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

dün akşam twitter üzerinden Nevzat Aydın ile paylaştım formayı.

AFS: Yeni sezon formalarını çoktan seçmişsinizdir gerçi, beyaz formamız böyle olabilir belki

NA:ben beğendim. Bu sene olmaz ama seneye neden olmasın. Bu arada ben olsam beyazdan maviye yapardım.

AFS: Bu tasarımın arkası mavi zaten beyaz olanı dediğiniz gibi olur. Beyaz da olsa tüm formalarımızda bordomavi mutlaka olmalı

AFS: Trabzonsporumuz için en iyisini en güzelini seçmişsinizdir zaten bize düşen sabır

Yorum sizin. Arkada paylaşılan çubuklu modeli bu sezon başka bir takım giydi yurtdışında. Asıl mesele Trabzonsporumuza yakışan modeli doğru renklerle uygulamak. Çubuklu ve Aston Villa tarzı model klasiklerimizden olmalı. Doğru renk ve model seçimi taraftarın isteği. Gerçek bir çubuklu da hakkımız artık.

Bir önceki sezon bordo ağırlıklı kalın çubuklu, geçen sezon -çubuklu sayarsanız- mavi ağırlıklı ince çubuklu giydik ve sıra normal bordo ağırlı çubuklu formaya geldi.

Nike'ın yeni kolleksiyonundaki İnter çizgisi taşıyan modeli bu sezon pek çok takım giydi, yatay çizgili giymeyeceğimize göre gerçekten bize özel çubuklu forma yapılma ihtimali yüksek. bu sezon giydiğimiz laser formanın mavi olanını da ( ki bu sayfalarda paylaşmıştım) görebiliriz belki.

Yeni sezonda yine üç forma giyeceksek bordo ağırlıkı çubuklu forma, mavi forma ve içinde bordomavi renklerin olduğu beyaz veya buz mavisi formamız olmasını isterim.

Bu mesajdaki forma olmayacak onu anladık ama tutar bunun bordomavisini yaparlar mı bilemiyorum. Her renge gidecek bir model değil.
                      Abi bu konuda sana hayranım.
                      Şahane bir forma olmuş...
                      Keşke bu olsaymış yeni sezon formamız...
                      Hamiş

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

dün akşam twitter üzerinden Nevzat Aydın ile paylaştım formayı.

Yine aynı saçmalıklar devam edecek anlaşılan, bize özel forma yalanını bu sene de yutturacaklar bize anlaşılan.5 seneden beri aynı hikaye, bir sezon giydiğimiz forma modelini bir dahaki sene sadece renkleri değiştirerek giyiyoruz.Bence bu alanen taraftarı enayi yerine koymaktır.

2008-2009 sezonu beyaz forma

2009-2010 sezonu beyaz forma

Sponsor dışında en ufak bir değişiklik bile yok.

2009-2010 sezonu mavi forma

2010-2011 sezonu bordo forma

Aynı forma sadece renkleri değişik.

2010-2011 sezonu beyaz forma

2011-2012 sezonu beyaz forma

Sadece ufak bir renk değişikliği.

Ve hepinizin bildiği gibi gri ve altın renkli forma benzerliği, Ofspor ve Eyüpsor rezilliğini.Yahu biz iki sene üst üste sadece renklerini değiştirerek aynı modelleri giymek zorunda mıyız.

Şimdi de yöneticimiz çıkmış diyor ki precision II'yi önümüzdeki sene değil 2014-2015 sezonunda giyebiliriz.Yahu 2013 yılında çıkan formayı 2015 yılında giymek de neyin nesi oluyor.

Lescon gelsin bundan bin kat daha iyi olur valla, hiç olmazsa dediğimizi yaptırırız.Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın nasıl formalar yaptırdığını görmüyor musunuz ?

Yorum

• Bana göre gelmiş geçmiş en güzel 3 formamız şu şekilde, keşke benzer tasarımlar giyebilsek yine:

1-)

2-)

3-)
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• naykın saçma sapan forma politikaları yüzünden formalardan soğudum artık! İcabında lescon olsun ama forma BİZİM OLSUN!, BİZİM RUHUMUZU GÖSTERSİN!

Yorum

• Bana görede en iyi formamız bu

Yorum

• Bence kimse şimdiden özel çubuklu falan beklentisine girmesin. Neredeyse mart geliyor, eğer değişik bir şey olsaydı şimdiye kadar çoktan sızmış olurdu. Büyük takımların formaları aralık ayında sızmaya başladı. Galatasaray'ın formaları hakkında bilgiler düşmeye başlamış geçen haftalarda. Bizde tık yok. Buradan katalogdan seçim yapıldığını -muhtemelen daha seçimin bile yapılmadığını- çıkartmak çok yanlış olmaz sanıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X