Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu işler görecelidir ama bunu hiç beğenmedimmesela.
    amblemi nıke logosunu çıkar sanki pijama üstü gibi.
    Midem kalktı kusacağım resmen oderece kötü oldum şu 13-14 olduğu iddia edilen united formasını görünce...
    t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir benzerini ben tasarlamıştım mavi olmayanını,eğer bize yapsalar çok tutar bu forma.

Yorum

• Tarzını beğenirsiniz beğenmezsiniz zevk meselesi bir şey diyemem, fakat Nike forma tasarımlarına bambaşka boyutlar kattı. Çubukludan, parçalıya, yaka kesimlerinden, kumaş dokularına, kumaş kalitesinden, baskı teknolojilerine, renk kullanımlarına kadar pek çok yenilik getirdi yeşil sahalara.

Özel forma yaptığı her takımın geleneklerini güzelliklerini ön plana başarıyla çıkardı. Fransa milli takımı, Barcelona, Celtic, İnter, Werder Bremen gibi pek çok başarılı proje ürettiler.

Diğer markalardan ah keşke şu modeli giyseydik diyebileceğim başka marka forma göremedim. Nike çizgisi bizim renklerimize en uygun marka. Puma ve Kappa da tasarımları ile beğenilerim arasında.

Kulübümüzde bu işler geçmiş yıllara göre daha iyi yapılıyor lakin taraftarın beklentileriyle yapılanlar her zaman örtüşmüyor. Kendi adıma yeni sezonda yeni formalarımızın bizim renklerimize en uygun modellerden seçilmesini isterim. Bir de şu armaların etrafına altın yaldız yapılırsa bordo zeminde kaybolmaktan kurtulur.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tarzını beğenirsiniz beğenmezsiniz zevk meselesi bir şey diyemem, fakat Nike forma tasarımlarına bambaşka boyutlar kattı. Çubukludan, parçalıya, yaka kesimlerinden, kumaş dokularına, kumaş kalitesinden, baskı teknolojilerine, renk kullanımlarına kadar pek çok yenilik getirdi yeşil sahalara.

Özel forma yaptığı her takımın geleneklerini güzelliklerini ön plana başarıyla çıkardı. Fransa milli takımı, Barcelona, Celtic, İnter, Werder Bremen gibi pek çok başarılı proje ürettiler.

Diğer markalardan ah keşke şu modeli giyseydik diyebileceğim başka marka forma göremedim. Nike çizgisi bizim renklerimize en uygun marka. Puma ve Kappa da tasarımları ile beğenilerim arasında.

Kulübümüzde bu işler geçmiş yıllara göre daha iyi yapılıyor lakin taraftarın beklentileriyle yapılanlar her zaman örtüşmüyor. Kendi adıma yeni sezonda yeni formalarımızın bizim renklerimize en uygun modellerden seçilmesini isterim. Bir de şu armaların etrafına altın yaldız yapılırsa bordo zeminde kaybolmaktan kurtulur.

Şu kumaşın kalitesine bayılıyorum.Daha öncede belirtmiştim tarihimizin en güzel formalarından olan geçen yılki ÇUBUKLU ve bu yılki BORDO formamızı sırf şu kadife arma yüzünden almadım.İnanın formayı çok eğreti gösteriyor.Armanın etrafını altın değilde beyaz kontör ile dönseler bir nebze kurtarabilir ama oda yok.Dediğiniz gibi arma bordonun üzerinde kayboluyor.

Forma tabiki güzel olacak ama formayı gösteren güzel işlemeli dikişli büyük armadır.bjk nin formasına bakınca ben direk armayı görüyorum.

Arma işini dikişli ve büyük yapsalar birde 2 klasik ( ÇUBUKLU ve Aston Villa ) model formayı her yıl yapsalar tatdan yenmez.

İnanın şöyle gerçek renkte ve büyüklükte güzel dikişli güzel bir armaya yapabilecek bir yer bulsam yaptıracağım ve bu yılki BORDO formayı alıp diktireceğim.

Ha birde BORDO formanın uzun kollusunu piyasa sürecek akıllı yönetici aranıyor.

Yorum

Nike'ın REVOLUTİONkalıbı.PSV elit kategoride değil miydi?

Yorum

• Mancester United'ın su an giydiği forma cok hoş...

Keşke o sekilde düşünseler...
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• Nike'ın yeni kataloğu belli oldu mu acaba?

Yorum

• Monterrey 2013 Nike

Celtic 2013/2014

Manchester United

Manchester City
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• 1v1y.com sitesinde "günün fırsatları" bölümünde 27 liraya formalarımız satılıyor. isteyenler alabilir.

Yorum

• İlk olarak Samet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1v1y.com sitesinde "günün fırsatları" bölümünde 27 liraya formalarımız satılıyor. isteyenler alabilir.
                        bedenleri büyük
                        Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• L 'den başlıyor formaların bedenleri, küçük bedenler satışa sunulmuyor
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                          BordoMavi.Net
                          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Elinize emeğinize sağlık.. Olmuş gerçekten
                            50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

Manchester United

Pijama ?

Yorum

• Arkadaş her sene daha kötüsü olamaz demekten ben bıktım, adamlar çıkarmaktan bıkmadılar Tanıtıma da Peker Açıkalın'ı çıkartsalar ya . . .
                                9 # Osvaldo'

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X