Gerçekten tasarımları güzel yapıyorsun ama renk ve logo seçimlerini hiç beğenmedim
orjinal amblemimiz üzerindeki renklerle yapabilirsen sevinirim, şimdiden teşekkürler
Ben tasarım yapmıyorum Burak, mevcut formaların renklerini değiştiriyorum. Sadece fikir vermesi açısından gelişigüzel yapıyorum, renkler bazen tam uymayabilir. Verdiğin logo için teşekkürler.
Gerçekten tasarımları güzel yapıyorsun ama renk ve logo seçimlerini hiç beğenmedim
orjinal amblemimiz üzerindeki renklerle yapabilirsen sevinirim, şimdiden teşekkürler http://i820.photobucket.com/albums/z...ps1b0b1b2f.jpg
Pardon ama söylediklerinizde ciddi olamazsiniz.
Önerdiginiz logonun halini gördünüz mü? Her tarafi egri, hele "T"'nin dalgasina bir bakiniz.
Ayrica önerdiginiz mavi sönük bir Aston Villa mavisi. Bize hic uygun degil.
Bordo kismi ile ilgili zaten bir anlasmaya varamiyoruz bir türlü. Bence sizin bordonuzdan daha kapali olmali bordomuz ve cemoli'nin bordosundan biraz daha acik. Onun mavisi ama daha uygun diyebiliriz.
Trabzonspor10'nun kullandigi turkuaz ile kirmizi mümkünse bizden cok uzaklarda dursun.
Sonrada önerdiginiz logonun resmi siteden alinan bu logo oldugunu söylüyorsunuz ve logodaki renklerin orijinal renklerimiz oldugunu söylüyorsunuz.
Dikkat etmediniz galiba ama iki logoda farkli renkler iceriyor. Yildizlari bile ayni renkte degil birakin bordo ile maviyi. Hangisi simdi orijinal renklerimizi iceriyor? Kendi kendinize celiskidesiniz.
Resmi sitemize ve TS Clup sitesine bakarsaniz farkli farkli logo ve renklerin kullanildigini görürsünüz. Istediginiz logoyu secip bu orijinalidir deme lüksüna sahip degiliz maalesef.
Düzelteyim, aslinda o lükse sahibiz. Buraya bakiniz:
Ne diyor?
"Amblemi ise bu maddede yer aldığı gibidir."
Yani hepimizin kullandigindan daha da degisik ve bordodan uzak resmi tüzügümüze bakarsak. Ama ne kadar titiz bir sekilde isin yapildigi ortada. Daha logoyu düzgün koyamamislar bile, piksel piksel olmus logo, birakin renk secimini... ki zaten logonun kendisi birbirine gecmis vaziyette (topa dikkat).
En son cerasus tarafından düzenlendi; 02.01.2013, 20:25.
Yorum