Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sözleşme henüz netleşmedi fakat Nevzat Aydın devam etmekten yana. Nike ta öyle. Şartlar daha iyi olacaktır. Kendi kendimize kızıyoruz ama sözleşmeyi imzalayanlara bakarsak alan memnun, satan memnun. Nike ile devam etmeliyiz bana göre sürekli sponsor değiştirmek doğru bir hareket değil.

Bu düzen dediğimiz TS Club'tan veya yönetimden mi kaynaklanıyor yoksa Nike'tan mı sizce. Ticareti bir anlaşma var ortada sizin talep ettiklerinizi karşılamıyorsa başka bir alternatif değerlendirirsiniz sizin için daha uygun ve daha karlı olacak.

Hep olsun istiyoruz nasıl olsun ile ilgilenmiyoruz, stadımız olsun, futbolcumuz olsun, formamız olsun olsun güzel hepsi haklı istekler fakat bir de kendi gerçeklerimiz var ne olur onları da göz önüne alın.

Herkesin isteği en güzeli en iyisi ama sponsor değiştirince düzelmeyecek şeyler var ortada. İlerde değişirse yine severiz mutlaka renklerden dolayı ama mesela Adidas'ın hiçbir formasını bize yakıştıramıyorum nedense. Nike ile yapılabileceklerin yapılmamasının nedeni onlar değil biziz.

Bence.
    Bence De Adidas'ın Hiçbir Forması Bize Yakışmıyor Gerçekten.Puma'nın Bursaspor'a Neler Yaptığıda Malum.O Yüzden Gerçekten En İyisi Nike İle Devam Etmektir...

Yorum

• İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yıllık 38 € vay beeeee
      Yani her sene 7 tane Adrian
      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        abi şu var ya günlerce üzerinde durulması gereken bir konu.hey allahım ya armaya bak
        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
        -------------
        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Belediyenin hediye ettiği korsan formanın haberini yaparken, lisanslı forma diye korsan forma göstermek:

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Belediyenin hediye ettiği korsan formanın haberini yaparken, lisanslı forma diye korsan forma göstermek:

http://www.zaguda.net/haber/guncel/b...rmasi/505.html
            Ulan midem bulandı!
            Yazıklar olsun!
            Hamiş

Yorum

• Doğru formalarımız bunlar arkadaşlar. Ağzı olan konuşuyor yahu. Bu kadar da cahil olmayın, yalvarıyorum(!)

Yorum

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Doğru formalarımız bunlar arkadaşlar. Ağzı olan konuşuyor yahu. Bu kadar da cahil olmayın, yalvarıyorum(!)

Orcinal forma bunlar
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Kulübün Belediye'ye dava acmasi lazim bence. Sahsen ben Baskan olsam hukuki acidan tüm girisimleri yapardim. Kimsenin Trabzonspor'u zarara ugratmaya hakki yok. Hele hele böylesine bir kurumun.

..
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fıkra niyetine okunur yani.Sorumlusu kim bu işin acaba?
                    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Kabullenemiyorum nasil bir sorumsuzluktur bu harbi belediyemi verdi bunu Trabzonspor dusmani olsa bile bunu yapmaya cesaret edemez

Nokia 5110 cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Ts Clup fiyatlarıyla herkes çocuğuna, yeğenine orjinal forma alamayabilir ama böyle korsan bile olsa bir forma alınca o çocuk Trabzonspor'a bağlanır o formayı üstünden çıkarmaz ve büyüyünce fanatik olur bir de bu yönden baksak çocuklar için olan korsan formalara kızmaya gerek olmaz bence ayrıca bide şöyle düşünün başka birisi o çocuğa başka takım forması alsa o zamanda o çocuk o takımlı olur örnekleri bolca vardır herkesin etrafında..
                        #25 ALAN CARLOS GOMES DA COSTA 61#

Yorum

• İlk olarak aloha_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ts Clup fiyatlarıyla herkes çocuğuna, yeğenine orjinal forma alamayabilir ama böyle korsan bile olsa bir forma alınca o çocuk Trabzonspor'a bağlanır o formayı üstünden çıkarmaz ve büyüyünce fanatik olur bir de bu yönden baksak çocuklar için olan korsan formalara kızmaya gerek olmaz bence ayrıca bide şöyle düşünün başka birisi o çocuğa başka takım forması alsa o zamanda o çocuk o takımlı olur örnekleri bolca vardır herkesin etrafında..
                          Cocuklardaki durum biraz farkli evet. Zaten Cocuk Formalarida cok pahali. Yinede Veliler lisansli ürünleri ellerinden geldigince tercih etmeliler. Mesela korsan bir ürün 20 TL, 20 daha katarsin 40 TL'ye lisansli bir sey bulabilirsin. Ama zaten 20 TL'yi zor veriyorum diyorsan durum degisir tabi.

Sadece Forma alarak degil, maclara götürüp o atmosfere tanik olmasi bile cok önemli. Büyük getirisi var.

..
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak aloha_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ts Clup fiyatlarıyla herkes çocuğuna, yeğenine orjinal forma alamayabilir ama böyle korsan bile olsa bir forma alınca o çocuk Trabzonspor'a bağlanır o formayı üstünden çıkarmaz ve büyüyünce fanatik olur bir de bu yönden baksak çocuklar için olan korsan formalara kızmaya gerek olmaz bence ayrıca bide şöyle düşünün başka birisi o çocuğa başka takım forması alsa o zamanda o çocuk o takımlı olur örnekleri bolca vardır herkesin etrafında..
                            O konuda haklısın elbette ki. Benim de çok arkadaşım oldu ilkokulda, ortaokulda. Yoktu durumları ve Trabzonspor'un en küçük bir parçasını giymekten mutlu oluyorlarlardı.

Ama tartıştığımız konu, büyükşehirliğe hazırlanan bir Belediyenin böyle bir yanlışlığı yapması.

Yorum

• Şikebahçe'nin fontları rezalet!
                              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Beşiktaş beyaz forma..

Logo olayını iyi yapmışlar.. Biz de doğruları bulmuş daha iyisini yapmak varken yine yanlışlara doğru gidiyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X