Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lansmanlarda ne kadar amatörüz .
    Biz, gs, bursa...
    7

Yorum

• şimdi burası "bu formalar bize yapılsaydı yönetimi topa tutardık"nidalarıyla kaynar.eğri oturup düz konuşmak lazım.formaların hepsi özenle hazırlanmış.nike logosundan armaya kadar her şeyin renk seçimi bile özenle yapılmış.biz ise nike logosunu mavi yapmayı bile beceremiyoruz...
      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
      -------------
      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• bordo olanı çok fena gerçekten. müthiş olmuş. satış rekoru kırar o forma.

En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 18.07.2012, 15:35.

Yorum

• Galatasaray Lansmanında da sihirli sözler kullanılmaya çalışıldı ama bizimki kadar tutmadı bence.. Sercan yağ çekti Galatasaray'a..

Hamit beyaz forma en çok Semih'e yakıştı diyerek gelecek beyaz gibi şeyler oluşturmaya çalışıldı kafalarda ama Şenol Hoca kadar etkili olamadı..

Şenol Hoca o gün o cümleyi kurmasa beyaz forma satışı yarı yarıya olurdu Victory formayı geçen yıl giymeseydik o cümleyle 2 katına çıkardı eminim....

Yorum

• Gs'nin formaları gerçekten çok iyi olmuş. Nesini beğenmediniz ?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bende bunu yazacaktım Abi.. 119 Liralık formalarda T Bant ve delikler yokmuş.. T Bant ve deliklerin olduğu formalar sınırlı sayıda olup 200 liradan satılacakmış..
              200tl olmasi imkansiz,diger elit takim katagorisinde olan ,delilikli t bantli formalari 115 filan,sallamislar!!
              En son vendercan tarafından düzenlendi; 18.07.2012, 15:49.

Yorum

• Kırmızı Formaları Gerçekten Güzel Siyah Şortla Özellikle .

Yorum

• adamlar ilk günden gs store sitesini çökertmişler.

Yorum

• yanlış yapmış yamyamlar Türk bayrağını ezik amblemlerinin yerine, amblemi de şortun g.t kısmına koysalar cuk diye otururmuş
                    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                    Eze eze 2021-2022.
                    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Mahmut Munzur ‏@mmunzur
                      Formalarda turk bayragi yok iki uc hafta sonra ucretsiz olarak istediginiz storda formayi goturup bayragi ekletebilirsiniz
                      *
                      Siteleri cökmüs!!!
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Taraftara satılan 120 TL lik formalarda bayrak yok

Bu da yakasız taraftar forması

3 çeşit forma varmış oyuncuların giydiği 199 TL
                        Taraftara satılacak 1. sınıf forma polo yaka 119 TL
                        Taraftara satılacak 2. forma 84 TL

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Futbolcularımızdan sonra bordomuza da iyice sulandılar.

Geçen sezon Nike'ın ısrarla bize önerdiği Fransa kalıbı yakalı beyaz formayı Türk Bayrağını nereye koyacağız diye kabul etmemişti bizim yönetim. Sen şampiyon ol güzel forma seç, o bayrağa bir yer bulunur elbet.

Bizim forma tanıtımımızda bir ruh olduğu gerçek. Bu İstanbul takımlarının elinde olan imkanlar bizde olsa neler yaparız neler.
                          En son a f s tarafından düzenlendi; 18.07.2012, 16:29.

Yorum

• Nike GS'ye iyi çalışmış inş. bizede bir gün ...

Yorum

• Burak Yılmaz ile hava atmayı planlıyorlardı fakat daha resmi imzayı atamadığı için o planları tutmadı.
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 18.07.2012, 16:38.

Yorum

• Kumaş kaliteleri biyana eyvallah delikli kumaştan hepsi ama hiçbir albenisi yok gayse formalarının, özel forma demek sade formanın üstüne sünnetlik gibi bir şerit koymakmı yoksa kendi renkleriyle alakası olmayan Bordolu formamı yoksa zaten her sene giydiği diğerlerinden berbat yakaları harici fark olmayan parçalı formamı özel olan ne anlayamadım ve acaba taraflımı bakıyorum diyede takımın komple poz verdiği resime albeniyle baktım ama hiçbirisi cezbedemedi beni gaysenin formaları berbat ve sıradan, store larında e gayse store için üretilmiş efsane forma diye sattıkları bir forma var o bile hepsinden iyi en azından renk tonları gerçek.
                                DOZER CEMİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X