Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Forma üreten yerler böyle tek ürünler için nasıl kumaş kullanır nasıl yapar bildiğim bir yer yok.

Tavsiyem bir Nike satış noktasından Beyaz Nike bir düz forma alıp baskı parkuru geniş bir dijital baskı merkezinde tasarımını uygulatman.

Bordo zemin baskısı, sponsorlar ve arma şu an formalarda kullanılan tekniklerle birebir aynı hatta daha kalitelileri yapılabiliyor. Forma dahil baskı maliyeti daha ucuza gelir. Araştırman lazım.
    Sağolasın abim cevabın için. Ben en iyisi senin dediğin gibi yapayım gidiyim bi Nike mağazasına. Beyaz düz forma alıyım. Birde digital baskı merkezi bulcaz ama nerde inşallah çorlu da vardır OQQO diye uyduruk bir markaya 150 TL+KDV veremem ben.

Yorum

• bjk kırmızı forma
      3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Forma kötü ama eşşek kadar arma koymuşlar.. Yıldızlar yine büyükçe.. Bizimkileri görebilene aşk olsun..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Forma kötü ama eşşek kadar arma koymuşlar.. Yıldızlar yine büyükçe.. Bizimkileri görebilene aşk olsun..
          Sefa bütün mesele bu işte..

Arma ve yıldızlar büyük ve dikişli olacak..

Armanın ve yıldızın büyük olması büyük takım için önemli bir detaydır. Bunu görsünler artık..

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben fontları çok beğendim, bana sempatik geldi.
            Yapma yahu burak
            Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• Armalarımız gerçekten küçük. Etrafındaki beyaz veya sarı olan çizgiyi de kaldırınca iyice kayboldu. Yıldız desen ortalıkta gözükmüyor.
              Baskıdan bahsetmiyorum bile...
              Düzelmesini ümit ediyorum.

Yorum

• Arma konusunda her sene aynı hatayı yapmaktan bıkmadılar. Ya anlamak istemiyorlar ya da gerizekalılar.
                ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                #Ziya Doğan

Yorum

• Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Gs ve bjk kırmızı rengi tanımıyor sanırım, ya da benim gözler bozuldu...

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• biri bjk ve gs ye kırmızının ne olduığunu göstersin!.Adamlar adamlarımızı alıyor şimdide bordomuzamı göz diktiler
                        Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• Bjk nin formasını beğendim ben geçen seneki beyaz formalarıda beğenmiştim valla
                          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• BJK'nin formasının yakası bir garip olmuş. Onun dışında standart Adidas forması, fazlası yok. Gağassarayın kırmızısı (yani bordosu!) yok bu formada. Bu bariz kırmızı.
                            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• "Bordo"nun uğuru:

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Bordo forma set olarak açık ara en iyi formamızdır
                                " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X