Forma üreten yerler böyle tek ürünler için nasıl kumaş kullanır nasıl yapar bildiğim bir yer yok.
Tavsiyem bir Nike satış noktasından Beyaz Nike bir düz forma alıp baskı parkuru geniş bir dijital baskı merkezinde tasarımını uygulatman.
Bordo zemin baskısı, sponsorlar ve arma şu an formalarda kullanılan tekniklerle birebir aynı hatta daha kalitelileri yapılabiliyor. Forma dahil baskı maliyeti daha ucuza gelir. Araştırman lazım.
Sağolasın abim cevabın için. Ben en iyisi senin dediğin gibi yapayım gidiyim bi Nike mağazasına. Beyaz düz forma alıyım. Birde digital baskı merkezi bulcaz ama nerde inşallah çorlu da vardır OQQO diye uyduruk bir markaya 150 TL+KDV veremem ben.
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Armalarımız gerçekten küçük. Etrafındaki beyaz veya sarı olan çizgiyi de kaldırınca iyice kayboldu. Yıldız desen ortalıkta gözükmüyor.
Baskıdan bahsetmiyorum bile...
Düzelmesini ümit ediyorum.
BJK'nin formasının yakası bir garip olmuş. Onun dışında standart Adidas forması, fazlası yok. Gağassarayın kırmızısı (yani bordosu!) yok bu formada. Bu bariz kırmızı.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum