Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir forma futbolcuya nasıl yakışmaz. Ya da bir futbolcu formaya nasıl yakışmaz...

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      GSnin forma çıktı piyasaya

Türk Bayrağını mecburen (yaka kısmndan dolayı) Nike ambleminin üzerine koymuşlar, çok abes olmuş.
      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Renkdaşlarım bu formayı yaptırayım dedim. 150 Tl fiyat çektiler sadece üstüne. Şort ve çoraplar hariç. Daha ucuz bi yer bulabilirmiyim acaba. Afs abi senin bilgin varsa lütfen söylermisin?

Yorum

• Aga napmışsın sen öyle ya
          9 # Osvaldo'

Yorum

• Beyaz formayi Turkiye'den getirttim.

Arma gercekten o kadar uyduruk duruyor ki. Hayal kirikligina ugradim.

Ebay'den aldigim Cin uretimi cakma formalarin armalari bile daha iyi. Ciddi diyorum.

Firsatim olsa geri verirdim formayi.
            En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 13.07.2012, 08:38.

Yorum

• Yorum

• Arkadaslar reklamlar ve arma icin nike a giydirmeyin bildigim kadariyla onlari tsclub yapistiriyor. Cok kotu olmus almiyorum diyenleri de anlamiyorum biz tarafiz yahu alalim sonra elestirelim sahsen yeni sezon formasi aldim armayi dikselermis cok guzel olurmus dusecekmis gibi duruyor ama dedigim gibi bu destek olmaya engel degil

Yorum

• Amatörce..
                  TRABZONSPOR 1967

Yorum

• ts club forumunda da hep yazmıştım.yönetim kasıtlı olarak fason ürün yaptırıyor.hem kar marjı yüksek hem de üreten firma kazanıyor.al gülüm ver gülüm.allah aşkına şu arma korsan ürün satanların yaptığı arma.gene birilerine peşkeş çektiler.ayıptır.böyle küçük hesaplarla trabzonspor gibi bir devi yönetemezler ama napacan oluyor.
                    YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Kaizer Chiefs FC

YEni sezonda forma kumaşı olarak en beğendiğim kumaş bordo formamızın kumaşı oldu. Nasıl olduğunu merak edenler geçen sezonki energy formamıza bakabilir. Bu formalar da aynı kumaş kalitesinde.

Formalar hazır gelince formalara arma uygulamanın en hızlı ve ekonomik modeli ısıyla transfer yapılan teknik. Galatasaray formaları veya burada gördüğümüz pek çok avrupa kulübü formaları anahtar teslim aldığı için armaları ile birlikte geliyor.

Forma dışındaki ürünlere de armayı yine kulüp uyguluyor. Formaya göre sayı daha az olduğu için eşofman veya antreman ürünlerine armalar nakış uygulanabiliyor. Yalnız bu noktada kulübümüz yine bir başarıya(!) imza atarak daha önce başarı ile uyguladığı kenarı altın simli armayı bırakıp bordo armanın kenarını bordo kontürle çeviren dahiyane(!) bir uygulama yapıyor.

$49.99

$59.99

$123.44

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunca ister istemez yanılgıya düşenler oluyor.
                      En son a f s tarafından düzenlendi; 13.07.2012, 10:39.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• O armaya cerceve yaptirmayanin aklini seveyim..

Formaya uzaktan bakinca sadece mavi kisim gözüküyor! forma mavi olsa anlarim.. bordo forma özerine bordo agirlikli bir arma!

Yorum

• Galatasaray'ın formaları armalı olarak geliyor. Türk bayrağı ve sponsorlar daha sonra ekleniyor.
                          En son a f s tarafından düzenlendi; 13.07.2012, 10:46.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Renkdaşlarım bu formayı yaptırayım dedim. 150 Tl fiyat çektiler sadece üstüne. Şort ve çoraplar hariç. Daha ucuz bi yer bulabilirmiyim acaba. Afs abi senin bilgin varsa lütfen söylermisin?

Forma üreten yerler böyle tek ürünler için nasıl kumaş kullanır nasıl yapar bildiğim bir yer yok.

Tavsiyem bir Nike satış noktasından Beyaz Nike bir düz forma alıp baskı parkuru geniş bir dijital baskı merkezinde tasarımını uygulatman.

Bordo zemin baskısı, sponsorlar ve arma şu an formalarda kullanılan tekniklerle birebir aynı hatta daha kalitelileri yapılabiliyor. Forma dahil baskı maliyeti daha ucuza gelir. Araştırman lazım.

Yorum

• ne kadar yönetime kızgın olsam da galiba bordo formayı alacağım.
                              tarihimizdeki güzel formalar arasında yerini alacaktır.
                              en zor zamanda takımın yanında olmak,bu taraftarın yanında olmak bana her zaman gurur vermiştir.
                              ancak formaya verdiğim paranın yönetime gidecek olması içimi kemiriyor.
                              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• TFF, forma reklamına el attı
                                12.07.2012 TFF Yönetim Kurulu, Sportif Ekipman Talimatı'nı kabul etti.
                                Eski adı Sportif Ekipman ve Reklam Talimatı olan ve yeni sezonla birlikte Sportif Ekipman Talimatı adını alan talimata göre kulüplerin iç saha, dış saha ve yedek forma setlerinde farklı reklam kullanabileceği, forma seti renk sayısı da 3'ten 4'e çıkarıldı. Ayrıca Federasyon, hakemlerin formalarına reklam alınması konusunda münhasıran yetkili olacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X