Beyaz formalar güzel görünüyor oyuncularin üzerinde...Fontlar da güzel bence.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
arkadaslar neden klubumuz 2010-2011 şampiyonu trabzonspor tişortü cıkartmıyor? çıkartmaları lazım. birde anlamlı bir yazı koyacaksın. şikeyle 1.bitiren fenevin kupayı muzesınde tutması sadece teneke parcasından ibaretttir.oysa gercek şampiyon trabzonspordur demeliyiz.
boyle bir şey sacma mı olur
kaldı ki adamlar forma yaptırıyorlar protesto ıcın.ne protestosu yargının baslattıgı bu olaylar ıcın protestoymus.yesınler sızı be. gerızakalılar.2010-2011 ŞAMPİYONUYUZ O KADAAAAR
Yorum
-
-
Yeni sezon şort modeli de böyle olmalıydı kenarları mavi şeritli beyaz şort tüm formaların altına iyi giderdi.
Yorum
-
İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Arial.
Yorum
-
Everton bir açıdan şanssız ; renklerinden dolayı içten beyaz tişört giymiş gibi görünüyor bazenBizim bordo forma çok daha şık görünmüş.
Bir Chelsea havası sezdim ben Everton formalarındaEn son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 12.07.2012, 19:51.
Yorum
-
Daha önce burada paylaşılan Gs'nin formaları çıkmış, korsan olarak tabifotoğrafını çekemedim adamlar kıllanıyor, korsanlar kulüpten hızlı çıktı
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
GSnin forma çıktı piyasaya
ek: arma en sevdiğim tipte. Bizimki gibi katman katman garip gurup kadifemsi malzemeden oluşmuyor. Kumaş üzerine.
Formayı şu açıdan çok beğenmedim ama.
Kırmızısı en azından kırmızı, bizim bordoya da sulanmıştı herifler.En son Bera B. tarafından düzenlendi; 12.07.2012, 21:26.
Yorum
-
-
Bizim nakışçı nenelere baya iş düşecek bu gidişle. Eski formalarda iyi durumda olan armaları çıkarıp yenilerine dikecekler?
Şahsen uyguluyorum.Çokta güzel bir o kadarda profesyonel görünüyor.En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 12.07.2012, 22:22.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum