Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma aldığımda ilk iş reklamları söktürmek olacak Babanızın hamalı yok. Reklam panosu gibi gezemem

Yorum

• İlk olarak abc* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Forma aldığımda ilk iş reklamları söktürmek olacak Babanızın hamalı yok. Reklam panosu gibi gezemem
      Klube buyuk gelir sagliyorlar etik degil bence tabi parayi verip aldin kimse diyemez cikarsmassin diye ama iste

Nokia 3310 cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi
      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• forma ulker yazisiz satiliyor mu ,sirtta hic hos durmuyor.

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Geçen sene nasıl tasimadik? Ben mi yanlış anladım formadan bahsetmiyor musun? Bendekilerin hepsinde var ve reklamsiz görmedim daha hiç.
          Bendeki gecen senenin victory formasinda arkada ulker yazisi yok.

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geçen sene nasıl tasimadik? Ben mi yanlış anladım formadan bahsetmiyor musun? Bendekilerin hepsinde var ve reklamsiz görmedim daha hiç.
            Fotoğrafını koyabilirim buraya. Arkada reklam yok geçen senekilerin ne Gold ne de Victory'de.

Yorum

• Nottingham Forest 2012/13

Yorum

• Arma konusundaki sikinti devam ediyor...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Reklamları nasıl çıkartacaksınız?
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak abc* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Forma aldığımda ilk iş reklamları söktürmek olacak Babanızın hamalı yok. Reklam panosu gibi gezemem
                    nasıl söktürecekseniz banada haber verin bende yaptıracağım da rica edersem şimdiden teşekkürler hiç güzel durmuyor orada o reklam
                    ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                    NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak vendercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bendeki gecen senenin victory formasinda arkada ulker yazisi yok.
                      Bendede geçen senenin 3 forması var ama hiçbirinde ülker reklamı yok..anladığım kadarıyla bu sene ülker böyle bir istekte bulunmuş olabilir..

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yeni formalarımızdaki favorim. en kısa zamanda alacağım.

Yanlız armalar daha güzel olabilir..
                        bu formanın yakaları ve kol uçları mavi olsaydı efsane forma olmuş olurdu. bu kadarını akıl edemeyenlerin bu işi yapmaması gerekir bence.

Yorum

• Formalarda kullanılan font Comic Sans değil grafik tasarımcı olarak düzeltme yapayım da yanlış bilgi olmasın.

Fontlarla ilgili keyifli ve bir o kadar bilgi dolu kitap okumak isteyenler için tavsiyem var.

Yeni sezon Barcelona'nın formalarında kullandığı font.

Twitter'da Nevzat Aydın'a fontlarla ilgili fikrimi paylaşınca alınganlık yapıp bu formalar bizim formalarımızla aynı değil degrade demişti ya hani. Orada forma değil forma ile fontun uyumuydu görmesi gereken. Ayrıca üç sezondur Barça için özel tasarlanan fontun forma ile birlikte nasıl uyumlu dönüşümler geçirdiğini göstermek istemiştim.

Yeni sezonda kullanılacak fontun esin kaynağı Barcelona mimarisi.

İdeal olan Trabzonspor'a özel font yapılması tıpkı milli takımda olduğu gibi. Veya mevcut fontlardan forma tasarımına uygun olanını seçmek.

Nevzat Aydın veya TS Club yöneticilerinin alınganlık yapmayıp taraftar veya hedef kitlesi ile ilgili empati kurması gerekir. Derdimiz ortak Trabzonspor için en iyisi en güzeli. Yanlış kişilerin yanlış dolduruşları ile sadece hatalarını tekrar ederler bizden söylemesi.

Sadece kendi bildiğini okuyana ise söyleyecek sözümüz yok.
                          En son a f s tarafından düzenlendi; 11.07.2012, 09:44.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Barcelona'nın yeni sezonda formalarında kullanacağı fonta ilham veren mimar Antoni Gaudi'nin ünlü eseri.

Aynısını yapalım diye değil, bizcesini yapalım diye paylaşıyorum.

Yorum

• Ülker yazisi mecburi...genelde formalar ilk ciktiginda sirtinda ülker yazisiz geliyormus ama formayla beraber ts clublara baski geliyormus basilsin diye. TS clublar bizim gibi düsündügü icin fevri davranip basmiyorlarmis. Sözlesme geregi o yaziyi yazmalari mecburiymis. Ülker tarafindan müsteri olarak ts cluba gidip forma alan olmus ve bakmislarki baski yok formalarda. Böylelikle reklam basilmadigini anlamislar ve bizim klüp bundan dolayi zarara ugramis. Bu yüzden bu sezon bütün formalar arkasinda reklam baskisiyla gelmis. Bana ts clubda öyle anlattilar...
                              ...imza...

Yorum

• İşin sırı doğru renkleri doğru tasarımlarla buluşturmak, bunun için de doğru bakış açısı gerekiyor. Sadece tepeden bakarsanız görmeniz gerekenleri ıskalarsınız bayım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X