İlk olarak alihan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArka sayfada kalan Galatasaray'ın idman ürünlerinin renkleri ve bizim bordomuzla ilgili yaptığım çalışmaya hiç yorum gelmedi hayret.
Aynı transferde de olduğumuz gibi, oturmuş bir sistemden yoksunuz. Asıl sıkıntı bence işleri ehline ve gönül vermiş kişilere teslim etmemeleri.
Güzel bir forma koleksiyonu çıkarmak için moda tasarımcısı ya da sizin de sahip olduğunuz eğitim ve uzmanlığa gerek yok. Bunlar işe daha derin bir boyut getirir, farklı bakış açıları sağlar. Ve yazdıklarınızdan ben de çok farklı şeyler öğrendim, ilk başta basit ya da aşikar gözüken ama hiç önceden düşünmediğim şeyler (örneğin kumaşın rengini gözün algılamasında yansıyan ışığın etkisi)
Fakat dediğim bu tarz bir bir eğitim ya da ustalık belki Nike tasarımcıları için gerekli. Ama olayın bize bakan yönünde sadece işe kafa yormak gönül vermek, biraz araştırma ve özveri, ve biraz da göz zevki. Zaten katalogda güzel modeller mevcut. Bunların sadece bizim ihtiyaclarımıza göre ayarlanması gerekir. Bu kadar.
Fakat bizimkilerin 'Bordo'su şu ton mu olsun acaba, şu model kulübün gorma geleneğine daha mı uygun? konç şort uyumları nasıl olur, reklamları nasıl yerleştirelim, logomuzun Nike işaretinden mesafesi ne kadar uzakta durması gerekir, antreman malzemelerimiz bu yılkı forma koleksiyonumuzn temasına nasıl eşlik eder? bayanlar ve çocukların taleplerini nasıl tatmin etmeliyiz?' diye bi soruşturma sürecine girdiklerini düşünmüyorum. Önceden söylediğim gibi bunlarda çok usta sorular değil. Kısacası bu forma işine azıcık önem veren, bu başlığa arada sırada göz atan herkes bu soruları akıl eder .
Ama şahsen bize gelince, işlerin şöyle yürüdüğünü düşünüyorum.
'Lan hangi formaları giysek bu yıl? Şu mu? Yok abi ya o çok pahalı. Ha bak şu fena değil. Fiyatı da idare eder. Tamam şunun bordo-mavisini ayarlasınlar işte. Tamam bi de çubuklu olsun. Vayy!! Bu Barcelona'nın ki ne benziyor. Çok sağlammış. Millet de Barcelona diye bayılır zaten. Biz de Barselona gibi takımız yani! Ehehehe! Tamam işte laciverdi açık mavi olsun bunun......Kırmızı yeri de bordo olsun işte, bunu da mı ben söylicem be! Şortlar mı? İşte şunlardan seçim bi tane...Şu olsun işte şu...'
Mizah bi yana, cidden işler buna benzer yürüyo muhtemelen. Sadece 1 konuşmada değil 4-5 konuşmada. Yok bordosu şu ton olsun falan filan, alakaları olduğunu sanmıyorum. Ama aslında 4-5 kişilik bir ekip kurulsa formalarlan ilgilenen istediğimiz sonuçlara ulaşabiliriz rahatça.
Yoksa her sene üstüne koyardık. Her sene daha güzelleşirdi yapılan çalışmalar. Ama gözüken şu ki, her sene süreç aşağı yukarı aynı şekilde ilerliyor. Her sene taraftar yine aynı isteklerde aynı şikayetlerde bulunuyor. Hala dikişli arma, forma ensesine bir takim yazılar muhabbeti dönüyor burda çünkü senelerdir bu istekleri karşılamak için hiç bir adım hiç istikrarlı çalışma yapılmadıEn son TSKara61 tarafından düzenlendi; 06.07.2012, 13:00.
Yorum
-
Werder veremen le Atletico madrid in siyah formaları aynıSadece kol uçları renkleri farklı
Bu arada Trabzonspor'umuza özel bir forma tasarımım...
Formanın tasarımındaki önemli ayrıntılar...
Yağmur Efekti: Trabzonun o meşhur karadeniz fırtınasını temsil ediyor.
Köşedeki Dalgalı Bordo Efekt: Bir nevi kararan bulutları temsil ediyor fırtına oradan kopuyor yağmur şiddetli şekilde yağıyor.
Beyaz Forma Rengi: Sadeliğin güzelliği ve Temizliğin simgesidir.
Siyah Şort Rengi: Gücün simgesidir.
Formamı tasarlarken ve renkleri desenleri yerleştrirken aklımdan geçenler bunlardı ve formamı buna göre yapıp beğenilerinize sundum, değerlendirirken bu açıklamamı ve detayları göz önünde bulundurmanızı rica ederim.En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 06.07.2012, 14:17.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şu tişört fena değil..
Farklı renkleri de mevcut..
Yorum
-
Arkadaşlar, bence bizim formalarımız bu sezon harika!
Hep eleştiriyoruz formaları, Özel forma istiyoruz!
Ama aramızda kaç kişi tribünlerde veya herangi bir yerde sahte forma gördüğü zaman tepki veriyor?
Kaç kişi korsan ürün satanlara yanlış olduğunu söylüyor?
Olay bizde başlıyor!
Yarışmak istediğimiz kulüplerin tribünlerine bakalım, burada formalarını boy boy gösterdiğimiz kulüplerin, kendimizi kıyasladığımız kulüplerin tribünlerine bakalım! Kaç tane korsan ürün görebiliriz burada?
Kaç forma satıyor bizim kulüp ve diğerleri ne kadar satıyor?
Bunlara rağmen NİKE iyi iş yapıyor bize!!!Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!
Yorum
-
Bu forma diğerlerinden çok farklı
Brezilya B Ligi'nde mücadele eden Vitoria Kulübü kan bağışı için son derece ilginç bir proje başlattı. Taraftarlar kan bağışı yaptıkça takımın forma rengi değişecek.
06 Temmuz 2012 Cuma - 13:15
Kulübün renkleri kırmızı-siyah olmasına rağmen gelecek sezonun formalarının siyah-beyaz olarak başlayacağını açıklayan kulübün forması yürüttükleri kan bağışında hedefleri tutturdukça kırmızı-siyah halini alacak.
Enine çizgili formalar sezona siyah-beyaz başlayacak. Taraftarlar Vitoria adına kan bağışında hedeflere ulaşıldıkça formanın çizgileri kırmızıyla değişecek.
Vitoria takımı şu günlerde devam eden Brezilya B Ligi'nde 16 puanla 4. sırada bulunuyor. Takım, oynadığı 8 maçın 5'ini kazanırken 2 yenilgi 1 de beraberlik aldı.
hürriyetplanetEn son Selim Turan tarafından düzenlendi; 06.07.2012, 18:28.
Yorum
-
* Tanıtımda Celustka'nın giydiği mavi tişört'ten bulabilirmiyiz ? Gözüne çarpan oldumu bir yerde ?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
95 tl bence bu kumaş kalitesi için çok fazla, bir de isim yazdırınca 105 tl çok para... yine de çaresiz alacağız ama ilk yıkamada arma düşmese iyiydi(tersten yıkamama rağmen geçen yıl 2. yıkamada düştü)Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle95 tl bence bu kumaş kalitesi için çok fazla, bir de isim yazdırınca 105 tl çok para... yine de çaresiz alacağız ama ilk yıkamada arma düşmese iyiydi(tersten yıkamama rağmen geçen yıl 2. yıkamada düştü)Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum