Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Armayı göklere çıkarmaktan vazgeçsek iyi olacak. Daha ortaya yakın olmalı. Omuzlarına çıkacak neredeyse.

Yorum

• Bamba beyaz forma ipucunu önceden vermişti aslında .

Her Trabzon'nun beyaz victory forma alması farz oldu , ikinci forma kişiye göre değişir .

Yorum

• Şu ana kadar hiç bir aldığım formaya isim yazdırmadım ilk defa alacağım formaya yazdıracağım. Zokora.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih Sahinoglu ne demeye getirdi cozebilen varmi ?
            Fotoğraf çekimidir. Paylaşılmaya başlandı zaten.
            - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Trabzondayim ici yeniden yapılan TS clubda Armada bariz sıkıntı var yine ufak ve nerdeyse omuzda.. Magaza icinde acilis sebebiyle bulunan az önce bir kulüp yetkilisine ilettim adam ajandasina not etti yanındaki kulup yetkilisi bayan da hak verdi değerlendireceğiz dedi.. Ne kadar olur bilmiyorum da illa birilerinin söylemesi mı gerek bu is ayrıntı işi biz mı öğreteceğiz
              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Şenol Hoca beyaz forma konusunda yolu gösterdi. Bir bordo bir de beyaz şart oldu gibi...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• "Abuk subuk" tweetleri buraya taşımanıza gerek yok arkadaşlar...
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Tanıtımda olcan'ın surat beş karış

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      burada renkler çok güzel duruyor. inşallah formaların canlısı da bu şekildedir.

Yorum

• Ben Fatih Sahinoglunu Lille deplasmaninda bilet dagitma sekli yuzunden zaten sevmiyorum, bu tweetleri bana normal geliyor. Yigit kardes ozur dilerim

Yeni tweetleri dahada cok nefret getiriyor adama.

HEP
                        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama Colman ve Olcan'ın formalara dikkat:

Olcan'ın giydiği formada arma tam yerinde, öyle olursa güzel olacaktır fakat Colman'ın formasındaki arma kaymış yukarı gitmiş

Umarım Olcan'ın üzerindeki şeklinde basılır armalar...

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben Fatih Sahinoglunu Lille deplasmaninda bilet dagitma sekli yuzunden zaten sevmiyorum, bu tweetleri bana normal geliyor. Yigit kardes ozur dilerim

Yeni tweetleri dahada cok nefret getiriyor adama.
                            Çakamadınız mı ağzının ortasına iki tane ne şekli yapmış size.
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama Colman ve Olcan'ın formalara dikkat:

Olcan'ın giydiği formada arma tam yerinde, öyle olursa güzel olacaktır fakat Colman'ın formasındaki arma kaymış yukarı gitmiş

Umarım Olcan'ın üzerindeki şeklinde basılır armalar...
                              Heyyt be colmana bak o forma çok hoşuma gitti...

Yorum

• Olcan'ın bakışları, yani bu kareleri ölümsüzleştirdim. bkz.ndnd 2

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X