Armayı göklere çıkarmaktan vazgeçsek iyi olacak. Daha ortaya yakın olmalı. Omuzlarına çıkacak neredeyse.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Sahinoglu ne demeye getirdi cozebilen varmi ?- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
Trabzondayim ici yeniden yapılan TS clubda Armada bariz sıkıntı var yine ufak ve nerdeyse omuzda.. Magaza icinde acilis sebebiyle bulunan az önce bir kulüp yetkilisine ilettim adam ajandasina not etti yanındaki kulup yetkilisi bayan da hak verdi değerlendireceğiz dedi.. Ne kadar olur bilmiyorum da illa birilerinin söylemesi mı gerek bu is ayrıntı işi biz mı öğreteceğizBu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Şenol Hoca beyaz forma konusunda yolu gösterdi. Bir bordo bir de beyaz şart oldu gibi...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
"Abuk subuk" tweetleri buraya taşımanıza gerek yok arkadaşlar...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Fatih Sahinoglunu Lille deplasmaninda bilet dagitma sekli yuzunden zaten sevmiyorum, bu tweetleri bana normal geliyor. Yigit kardes ozur dilerim
Yeni tweetleri dahada cok nefret getiriyor adama.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama Colman ve Olcan'ın formalara dikkat:
Olcan'ın giydiği formada arma tam yerinde, öyle olursa güzel olacaktır fakat Colman'ın formasındaki arma kaymış yukarı gitmiş
Umarım Olcan'ın üzerindeki şeklinde basılır armalar...o forma çok hoşuma gitti...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum