Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizde ligtv yok valla

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bursaspor

Bursaspor'luları çıldırtmak için mi tanıtımda Vederson'u kullanmışlar

Bu arada mavi siyah forma yapmaları dikkat çekici. Geçen sene bizde altın sarısı siyah giymiştik. Bu yedek formada asıl renklerin dışında renk uygulamasını Premier lig takımlarına benzetmiştim onlarda öyle yapıyor çoğu zaman. Bu sene Bursaspor'da yapmış, daha önce gs, fb vs. yapmıştı. Birçok takımda yapıyor artık zaten. Bence 4. formada değişik renkler giyilmesinde sakınca yok hatta daha da iyi olabilir satış açısından(Ezeli rakiplerin renkleri olmadığı sürece tabi). Ama takımın asıl renklerinde en az iki forma olmalı. Üçüncü veya dördüncü forma değişik olabilir.
      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Bursanın formaları da guzelmis
        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Bu arada formaların güzelliği, giyene göre de değişiyor, mesela Serdar Aziz ile N'Diaye'nin üzerindeki formalar aynı model ama ilk bakışta N'Diaye'nin giydiği daha güzel gözüküyor, ayrıca Ömer Erdoğan'da ki de gayet güzel görünmüş...

Yorum

• Bamba ve Emre kesinlikle olmalı tanıtımda .
            Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• Su armalarin etrafini bordoyla donemkden ne zaman vazgecek bu yonetim deli olacam yaaa armada bi amtorluk var yap sunu beyazla don cok mu zor illaki bir yerimiz yarim oalcak tam birseyimzi olmayacak arma olayini kac senedir bi rayina oturtamadilar bu kadar zor mu.....

Yorum

• LigTV´si olanlardan buraya bol bol Resim bekliyoruz
                *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çubuklu forma bana göre berbat..Çubuklu değil ki zaten...
                  aynı fikirdeyim...
                  Şu ana kadar gördüğüm en iğrenç forma
                  "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• dha da veriyor olabilir forma tanıtımını. bamba nın imza törenini vermiştiler.
                    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• ne adamsınız ya sankı bukadar kotu yorum yapınca formayı yayınakadar degıstırecekler onu gectım bence gayet guzelbır forma he sevmedıysenız almassınız kardesım
                      Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aynı fikirdeyim...
                        Şu ana kadar gördüğüm en iğrenç forma
                        renktas ne olursa olsun formmaiz icin igrenc demsek daha iyi olur diye dusunuyorum...formayi begenmeey bilirsin ama igrenc demesek...o formanin armasi renkleri herseye bedel...

Yorum

• Çubuklunun klasik olması gerektiğine dair bazı görüşler okudum. Şurdan kime sorsak herkes barcelona ayarında olmamızı ister. Barcelona formalarını ağzı açık izler ve ister. Barcelona'nın geçen seneki çubuklusu bizim bu sene giyeceğimiz çubukluyla aynı temada.

Klasik tasarımlar uygulansa bu sefer taraftar "başka tasarım yok mu yahu!" diyecekti.

Ayrıca çubuklu forma bizim efsane olan bir formamız değil. Nike'ın çubuklu formaya getirdiği yorumlar farklı ve anlamlı. Bu formaya dair bir görüş paylaşmıştım ama kimsenin dikkatini çekmemiş. Profesyonellikse en profesyoneller de burada.

Beraber çalıştığım tasarımcı ve ressam arkadaşımın konuya getirdiği yorum:

"Üçgen form ve değişen çizgi yoğunluğu, giyen kişiyi daha güçlü göstermek için tasarlanmış. Geniş omuzlar ve dal bel."

Benim görüşüm:

Bu formanın çizgi yapısının oyuncuyu güçlü kılmak üzerine kurulu olduğunu düşünüyorum. Üçgen şekli formayı güçlü kılmanın yanında çizgiler yüksek bir ritm katıyor formaya.

Herkes bir şey istiyor, hepsinin olmsı mümkün mü? Makul olalım artık, her şeye isyan etmek, olmamış demek kolay. Uygulamalardaki güzellikleri görelim. Bu çubukluyu ilk kez görecek insanlarda bir merak uyanacak. Trabzonspor'un popülaritesine katkı sunacağına şüphem yok.

En son OnurKul tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 13:42.
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• arkadaşlar lig tv deki yayıhdan resim paylaşırsanız çok mutlu oluruz...

Yorum

• [IMG ] https://p.twimg.com/Aw33zACCAAAYHqn.jpg [/IMG] ali savaş atmış forma tanıtımı...

Yorum

• açıkçası çok amatör bir tanıtım bekliyorum.inşallah yanılırım...
                                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                                -------------
                                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X