Ahh ahh, İnter'in çubuklusu olcaktı şimdi ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDar kesim formanın da bedeni var nedir yani?
Dar kesim formalar her zaman daha şık duruyor futbolcuda bence.
Yorum
-
Bu Facebook sayfası kimin renktaşlar ? http://www.facebook.com/TrabzonsporFormaTasarimlari
Benim tasarımlardan çalmışlar (izin almadan alınan şeye denir) ve de yetmiyormuş gibi AYDEEZY tamgasını silmişler ! Facebook üyesi değilim nasıl şikayet edeceğimi araştırıyorum şuan.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç bir zaman dar kesimli yapmayacaklar anladım.bende mübarek 0 beden ıkı ben gırer formaya
En son Zeki Akyol tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 10:42.[COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
[/COLOR]
Yorum
-
Abi bizim niye her sene ANA FORMAMIZ çubuklu değil ? adam gibi çubukludan gidin daha ! Milan'a bakın, İnter'e bakın ... saçma saçma tasarımlarla geliyoruz, forma çirkin demiyorum ama ana formamız bizim bu değil ki. yap bu formayı third komersiyal amaçlı. Ana forma çubuklu dış saha bordo veya mavi ağırlıklı nokta. Bu sene kaç tane formamız var bu arada ? 6 mı ?•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubuklu forma yok yani öyle mi ?
Veya Aston Villa tarzı ?
Bu Nike ne verirse onu mu giyiyoruz yani, hiç bişey anlamadım bu işten.
Yorum
-
İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim yönetim katologdan seçiyor ve giyiyoruz onlar vermiyor formaları..
Bu nedir ya her sene aynı muhabbet.
Yukardaki formanın renk tonu, bana Puma'lı kabus dolu sezonu hatırlattı.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir çubukluyu veya bir Arsenal modeli formamızı her daim modern-çekici-albenisi ile giyebilirsin ama bu formanın üstünden 1 sene geçsin acayip itici olur basit kalır,ben formaların üzerinde bu kadar oynanmasından yana değilim.
Yorum
-
İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcuda evet; ama bizim üstümüzde HAYIR.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum