Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ahh ahh, İnter'in çubuklusu olcaktı şimdi ...

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Dar kesim formanın da bedeni var nedir yani?
      Dar kesim formalar her zaman daha şık duruyor futbolcuda bence.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Dar kesim formanın da bedeni var nedir yani?
        Dar kesim formalar her zaman daha şık duruyor futbolcuda bence.
        Futbolcuda evet; ama bizim üstümüzde HAYIR.

Yorum

• Çubuklu forma yok yani öyle mi ?

Veya Aston Villa tarzı ?

Bu Nike ne verirse onu mu giyiyoruz yani, hiç bişey anlamadım bu işten.
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Bu Facebook sayfası kimin renktaşlar ? http://www.facebook.com/TrabzonsporFormaTasarimlari

Benim tasarımlardan çalmışlar (izin almadan alınan şeye denir) ve de yetmiyormuş gibi AYDEEZY tamgasını silmişler ! Facebook üyesi değilim nasıl şikayet edeceğimi araştırıyorum şuan.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Söyle sacma sacma modeller yapacagina adam gibi aston Villa tarzi formalar yapsalar ölürler mi
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hiç bir zaman dar kesimli yapmayacaklar anladım.
                Aynen cok bol oluyor Nıke formaları bende mübarek 0 beden ıkı ben gırer formaya
                En son Zeki Akyol tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 10:42.
                [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                [/COLOR]

Yorum

• geçen sene forma tanıtımına burcu esmersoy gelmişti ben de gitmiştim bu sene nerde olacak ve kim sunacak aceba bilgisi olan var mı?
                  "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                  Louis D. Brandeis

Yorum

• yalniz insan gördükce alisiyor formayi begendim mi ne

Yorum

• Abi bizim niye her sene ANA FORMAMIZ çubuklu değil ? adam gibi çubukludan gidin daha ! Milan'a bakın, İnter'e bakın ... saçma saçma tasarımlarla geliyoruz, forma çirkin demiyorum ama ana formamız bizim bu değil ki. yap bu formayı third komersiyal amaçlı. Ana forma çubuklu dış saha bordo veya mavi ağırlıklı nokta. Bu sene kaç tane formamız var bu arada ? 6 mı ?

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çubuklu forma yok yani öyle mi ?

Veya Aston Villa tarzı ?

Bu Nike ne verirse onu mu giyiyoruz yani, hiç bişey anlamadım bu işten.
                        bizim yönetim katologdan seçiyor ve giyiyoruz onlar vermiyor formaları..

Yorum

• Inter çubuklusu gibi müthiş bi forma dururken seçmediler onu. Bu işlere kim bakıyosa yol verilmeli ona zaten katalogtan giyiyoruz bari en iyisini seçmeyi çalışsınlar

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bizim yönetim katologdan seçiyor ve giyiyoruz onlar vermiyor formaları..
                            Bari Resmi Site'de anket düzenleseler madem seçiyorsun taraftarın istediğine karşılık ver.

Bu nedir ya her sene aynı muhabbet.

Yukardaki formanın renk tonu, bana Puma'lı kabus dolu sezonu hatırlattı.
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir çubukluyu veya bir Arsenal modeli formamızı her daim modern-çekici-albenisi ile giyebilirsin ama bu formanın üstünden 1 sene geçsin acayip itici olur basit kalır,ben formaların üzerinde bu kadar oynanmasından yana değilim.
                              Bunun tam tersi olan, bordo ağırlıklı forma daha güzeldi...İğrenç puma formamıza benzemiş, aymanlar rispler geldi birden aklıma

Yorum

• İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Futbolcuda evet; ama bizim üstümüzde HAYIR.
                                Biz de çocuk forması alıyoruz ama

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X