Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bursaspor 2 temmuz tanitim yapiyor.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      4 temmuz sanırım.

Daha once soylemistim.

1 temmuzda formalar tanitilacak

Yorum

• Yorum

• İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Daha once soylemistim.

1 temmuzda formalar tanitilacak
          Kaynak çöpe.. bkz: Üst mesaj..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kaynak çöpe.. bkz: Üst mesaj..
            Hmm Soru "Ne zaman cikar?" cevap "Sali" bu demek degildir ki Sali günü tanitilacak, sadece Sali günü satisa cikacak demek. Bakis acisina bagli.
            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hmm Soru "Ne zaman cikar?" cevap "Sali" bu demek degildir ki Sali günü tanitilacak, sadece Sali günü satisa cikacak demek. Bakis acisina bagli.
              Doğru buda olabilir ama Nevzat Aydın tanıtımı kastetmiştir..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Doğru buda olabilir ama Nevzat Aydın tanıtımı kastetmiştir..
                Sahsen ben Nevzat Aydin konusunda o kadar hayal kirikligina ugradim ki böyle normal bir cümlesine bile inanamiyorum.
                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Formalardan umutsuzum ne yazıkki

Yorum

• İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    afs tatile çıktı sanrım yada forma olayında bir fiyasko soz konusu yoksa bu kadar uzun sure sessız kalmazdı
                    Tatilde değilim bilakis işlerimin yoğunluğundan fırsat bulup yazamadım. Geçen hafta bir gazetenin tasarım günlerinde dünyaca ünlü grafik tasarımcılar ve illüstratörlerle tanışma fırsatım oldu. Programda portfolyo değerlendirmesinde görevliydim + ajanstaki işlerimin yoğunluğu başlığa girip yazı yazmama fırsat vermedi. Dah sonrasında sitenin yine saldırıya uğraması bu sefer mesaj yazmama engel oldu.

Neyse gelelmi sadede. Her sezon yaşadığımız heyecanlı forma bekleyiş günlerini yaşıyoruz. Yeni formalar, yeni transferler, yeni başlangıçlar, yeni umutlar demek.

Trabzonspor taraftarının forma aşkı gerçekten başka. BMN ve bu başlık forma kültürü ile ilgili değerli paylaşımlara vesile oldu. Korsanın karşısında iyinin yanında oldu.

Her sezon yeni forma modellerinin hangileri olabileceğini belli bir süre sonra da hangileri olacağını hep bildik. Bu sezonda istihbaratlarımız gelen bilgiler biraz da kulübü ve onu yönetenlerin bakış açısından tahminlerimizde yanılmadık. Yeni sezon formaların modelleri ve hangi renk olacakları konusunda yine doğru tahminlerde bulunmuşum. Yeni sezonda Mavi, Bordo ve Beyaz bir formamız olacak. Bu sıradışı modellerin duyurulmaması konusunda TS Club yetkileri tarafından uyarıldım. Bu işin mahremiyeti ve belli bir büyüsü olduğuna inananlardanım.

Geçen sezon kulübün resmi fotoğrafını kulüpten önce "ilk kez" sloganıyla kulüpten sızdıranlar olmuştu ve bizim tepkimizi çekmişti.

Neler olacağını az buçuk biliyorsunuz, renk konusunda yanılanlar var. Zaten şunun şurasında bir şey kalmamış. Tanıtımları bekleyelim.

Nevzat Aydın'dan epey ümitli idi taraftar fakat şu ana kadar beklediğimiz tam karşılandı mı şüpheliyim.

Gelecek sezon Nike giyen takımların sayısının artması kolleksiyonda bize uygun modellerin seçimi konusundaki seçenekleri ister istemez azalttı. Kaleci formaları ve idman ürünleri ile en şık kolleksiyon yine Trabzonsporumuzun olacak emin olun.

Ve rahat olun, her yeni sezon öncesi konuştuğumuz şeyleri konuşuyoruz aslında. Nike bizden biz Nike'tan memnunuz, daha sonraki sezon için sadece bize özel forma için avrupada başarılı olma mecburiyetimiz var.

Marka olmak bir süreç, öncelikli olarak buna karar vermeli istekli olmalı ve doğru bir planla işin uzmanları tarafından yol almalısınız.

Baştan beri altını ısrarla çizdiğim "kendi gerçeklerimiz"i göz önüne almadan yapacağımız her türlü değerlendirme eksik olacaktır.

Forma tanıtımları geçen senekinden daha görkemli olmalı. Formada kullanılacak fontlar konusundaki uyarılarımızı da dikkate alırlar umarım.

Bu arada formalar Trabzon'da arma ve sponsor logolarının transfer işlemleri bitmek üzere. Armalarda değişiklik yok.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• 99$

Yorum

• ntvsporda yayınlasalar bari
                          canlı canlı daha güzel oluyor
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Az kaldı çok az...

Yorum

• tanıtım tam olarak ne zaman ....

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

akhisar belediye'nin eskileri , güzeldi bu forma ya
                                bi yakaları farklı

pele good , maradona better , george best

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X