İlk olarak Kaan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
-
İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla ben bu modeli beğenmediğimi ta geçen seneden beri söylüyorum. Barcelona' ya da hiç yakışmadı. ( Bence ) Koyu renklere ince çubuklu forma güzel gitmiyor. Mesela Inter'ın çubuklusu bize çok iyi giderdi. Ama ben bizim renkleri en iyi 5 çubuklunun kaldırdığını düşünüyorum. ( TSClub forması )En son R.KAKISIM tarafından düzenlendi; 25.06.2012, 18:48.TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende barcelonanın aynısı sanıyordum....
Yorum
-
İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJuve değilde werder Bremen 2011 de benzerini giymiş düzelteyim hatamı aklımda kalmış
Yorum
-
Afs sendeki bu sessizliğin nedeni nedir acep her lansman oncesi aktif olurdun ama bu sefer zaman daraldikca sükunetin arttı? Hayal kırıklığı yok inşallah formalarla alakalı sanırım sen görmüşsün modelleriTRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
Precission değil sadece benziyor forma Bremen'e ozel yapılmış belli ki..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePrecision'un bizi temsil eden bir yonu yok. Hic bir gelenegi yok. Ben cok begenmiyorum.
öyle yorumlar geliyorki kahkahalara boğulmamak elde değil sanki geçmişten bu güne kadar bütün formalarımızın bizimle alakalı tasarımları vardı da presicion forma bunların dışında kaldı çok komik yaa... sırf mualefet yapmak adına konuşmayı bıraktığımızda başarı kendiliğinden gelecek her konuda bunun farkına varın artık...TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum