Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Barcelona'nın kullandığı model Precision değildi, özel tasarımdı. Haberiniz olsun.

Fark var, görmek lazım...
    Aynen o degil ben de ozellikle Precision forma giyen baska takim ararken o mu diye baktim ama degil ince cizgili olusu benziyor sadece.. Steaua disinda baska takim bulamadim.. Birisi Juventus da giydi gibi bir sey yazdi ama Juvenin de Precision formasi yok sadece benzerini bu sene giyecekler..
    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Valla ben bu modeli beğenmediğimi ta geçen seneden beri söylüyorum. Barcelona' ya da hiç yakışmadı. ( Bence ) Koyu renklere ince çubuklu forma güzel gitmiyor. Mesela Inter'ın çubuklusu bize çok iyi giderdi. Ama ben bizim renkleri en iyi 5 çubuklunun kaldırdığını düşünüyorum. ( TSClub forması )
      Dostum Barça formasi ile bunun alakası yoQ precision ile Barça formasını yanyana bı incele bence gecen yıl precision formayı juve giydi diye hatırlayan bendim yanilmista olabilirim
      En son R.KAKISIM tarafından düzenlendi; 25.06.2012, 18:48.
      TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Bende barcelonanın aynısı sanıyordum....

7

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bende barcelonanın aynısı sanıyordum....

barcelona'nın ki berbat zaten. o olmamalı. katologdaki stil daha güzel.

Yorum

• Juve değilde werder Bremen 2011 de benzerini giymiş düzelteyim hatamı aklımda kalmış
            TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Ya model güzel de bizim renklerle güzel olmaz ki. Beyaz formamız precisios'un beyaz-grilisi olsa çubuklumuz inter çubuklusu olsa ne olurdu ? İnter çubuklusu çok güzel ya

Yorum

• İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Juve değilde werder Bremen 2011 de benzerini giymiş düzelteyim hatamı aklımda kalmış

Yorum

• Afs sendeki bu sessizliğin nedeni nedir acep her lansman oncesi aktif olurdun ama bu sefer zaman daraldikca sükunetin arttı? Hayal kırıklığı yok inşallah formalarla alakalı sanırım sen görmüşsün modelleri

Yorum

• Precission değil sadece benziyor forma Bremen'e ozel yapılmış belli ki..
                    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Werder'in forma modelini düşünün zemin beyaz , beyaz oklar bordo siyah oklar mavi çok güzel olurdu

Yorum

• aynen yanlış görmüşüm. Olsun iki model de bence güzel değil
                        Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• son 1 hafta....
                          En son R.KAKISIM tarafından düzenlendi; 26.06.2012, 01:15.

Yorum

• Niye hep olumsuz ben beğenim arkadaş 3, de ir şekilde alacağım
                            özellikle ilk kez beyaz alacağım diğer beyazlar formaya benzemiyordu

Yorum

• Precision'un bizi temsil eden bir yonu yok. Hic bir gelenegi yok. Ben cok begenmiyorum.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Precision'un bizi temsil eden bir yonu yok. Hic bir gelenegi yok. Ben cok begenmiyorum.

öyle yorumlar geliyorki kahkahalara boğulmamak elde değil sanki geçmişten bu güne kadar bütün formalarımızın bizimle alakalı tasarımları vardı da presicion forma bunların dışında kaldı çok komik yaa... sırf mualefet yapmak adına konuşmayı bıraktığımızda başarı kendiliğinden gelecek her konuda bunun farkına varın artık...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X