Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Galatasaray'ın formaları zaten özel değildi ki.. Farklı bir katalog elit seri sanırım..
    Ben özel yapildigini saniyordum. Hong Kongun formasini ilk defa gördüm..
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Yukarıda yorumu paylaşılan Galatasaraylı epey sallamış ama boşa sallamış. Galatasaray'ın yeni sezonda giyeceği parçalı ile bizim giydiğimiz parçalının aynı olmadığını anlamayacak kadar meseleden uzak olduğu belli. Diğer formayı da bu sayflarda daha önce paylaşmıştım. Herkesi memnun etmek zor hele işten hiç anlamayanı memnun etmek çok daha zor.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• 2-3 temmuzda lansman olacakmış aynı zamanda tsclub larda satışa çıkacakmış ondandır ki daha önce burada resimleri yayınlanabilir.

Yorum

• Gs formaları gayet iyi bulmuslar da bunuyorlar

Yorum

• Bide afs abiye bir sorum olacakti. Ince cubuklu formamizin bu tip olabilme ihtimali varmi?

Yorum

• Sanki biri bugün forma resimlerini paylaşacaktı yanlış mı hatırlıyorum ?

Yorum

• Avrupa Şampiyonası formalarına bakıyorum, çoğu rezalet. Trabzonspor taraftarı olarak o formaların bize yapıldığını düşündüm, isyan kazanlarını kaldırırdık.

Aslında Nike bize iyi formalar yapıyor ama tek kusuru kumaş kalitesinin beyaz formadaki gibi olmaması. Armalarda da iş yok
                En son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 17.06.2012, 18:18.
                www.twitter.com/SDanismaz
                Gugudali..
                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Avrupa Şampiyonası formalarına bakıyorum, çoğu rezalet. Trabzonspor taraftarı olarak o formaların bize yapıldığını düşündüm, isyan kazanlarını kaldırırdık.

Aslında Nike bize iyi formalar yapıyor ama tek kusuru kumaş kalitesinin beyaz formadaki gibi olmaması.
                  Avrupa şampiyonası formalarının rezalet olduğunu düşünmüyorum gayet iyiler bence

Yorum

• Cemal Çolak paylaşacak stad spikerimiz beklemedeyiz
                    TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• nike formalarını ilkokul çocuğu bile tasarlar hiç bi şeye benzemiyo kappanın duruşu bile yeter

Yorum

• Şşş! Formalar haftaya Trabzon'a geliyor. Armalar ve sponsorlar eklenecek, depo girişi siparişler ayarlanacak, görüntüler bana gelecek. Hele gelsin bakalım.
                        En son a f s tarafından düzenlendi; 14.06.2012, 17:54.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

garibim eduardo yalnız kalmış
                            Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Puma'nın fontları çok başarılı. Puma modelleri de güzel fakat İtalya için yaptıkları hariç.

İbrahim çubuklu konusun net bilmiyorum. Görüntüler gelince paylaşacağımı söyledim.
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 14.06.2012, 18:48.

Yorum

• Cevap gelmedi... Yeni formamiz hayirli ugurlu olsun beyler...

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bide afs abiye bir sorum olacakti. Ince cubuklu formamizin bu tip olabilme ihtimali varmi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X