nike ile daha uzun yıllar devam ederiz. bir de bu sezon aston villa forması mutlaka olmalıydı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCemaℓ Çoℓak @CemalColak
yeni formalar çıkmış bizim. kimin haberi var?
Cemaℓ Çoℓak @CemalColak
bugünlük görsel sunamıyorum ama çok net bi bilgi. hem de nike kısmından. ince çizgilerle başlayıp kalına giden çubuklu model var bi tane.
Cemaℓ Çoℓak @CemalColak
başka bir model de tamamen bordo, sadece yakaları mavi. üzerinde victory gölgelendirmesi var. yarın görsel sunabilirim belki size.
Cemaℓ Çoℓak @CemalColak
bunlar zaten defile için gelenlermiş arkadaşlar.. yarın ola hayrola
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEnteresan bilgiler gelmeye devam ediyor. Telefonum serviste olduğu için yeni bilgi alamadım Trabzon'dan. Bekleyelim bakalım.
Cemaℓ Çoℓak @CemalColak
bu formanın beyazını hayal edin
Yorum
-
İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCemaℓ Çoℓak @CemalColak
yeni formalar çıkmış bizim. kimin haberi var?
Cemaℓ Çoℓak @CemalColak
bugünlük görsel sunamıyorum ama çok net bi bilgi. hem de nike kısmından. ince çizgilerle başlayıp kalına giden çubuklu model var bi tane.
Cemaℓ Çoℓak @CemalColak
başka bir model de tamamen bordo, sadece yakaları mavi. üzerinde victory gölgelendirmesi var. yarın görsel sunabilirim belki size.
Cemaℓ Çoℓak @CemalColak
bunlar zaten defile için gelenlermiş arkadaşlar.. yarın ola hayrola
Yorum
-
beyaz forma dedikleri bu olmasın?
En son ersen martin tarafından düzenlendi; 13.06.2012, 19:16.
Yorum
-
İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi bu formanın beyazını düşünün dedi...
Cemaℓ Çoℓak @CemalColak
bu formanın beyazını hayal edin
Yorum
-
İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yani geçen sene İBB nin giydiği formayımı giyeceğiz?
Benim kanaatim olmayacağı yönünde. Geçen sezon Nike'ın bize ısrarla önerdiği yakalı Fransa modeli beyazı beğenip kabul etmeyen bir anlayışı var Trabzonspor yönetiminin. Elite kategorisine geçmenin ekonomik sebepleri olabilir tamam anladık, iyi de bize sunulan seçenekler içerisinde de bize en yakışan ve doğru olanı seçmek te bizim elimizde. Bunu bu sezon başarabilmişler mi göreceğiz.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelli değil. Benim duyduğum bu sezon giydiğimiz Victory formanın beyazı olacak şeklinde. Fakat yukardaki model içinde hiçbir bordomavi renk olmadan önümüze gelirse Nevzat Aydın " Ofspor'dan sonra İBB'yi takip etmeye karar verdik" diyebilir.
Benim kanaatim olmayacağı yönünde. Geçen sezon Nike'ın bize ısrarla önerdiği yakalı Fransa modeli beyazı beğenip kabul etmeyen bir anlayışı var Trabzonspor yönetiminin. Elite kategorisine geçmenin ekonomik sebepleri olabilir tamam anladık, iyi de bize sunulan seçenekler içerisinde de bize en yakışan ve doğru olanı seçmek te bizim elimizde. Bunu bu sezon başarabilmişler mi göreceğiz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum