fransanın bembeyaz olan yakalı tişört gibi olan forması(beyaz forma tercih edilecek dendiği için beyaz diyorum)
altına bordo şort
kalın çubuklu(3 çubuğu olan) ve altına beyaz şort,yukarıda bir resimde var(forma şort kombinesi önemli bence,eğer üste koyu giyiyorsak alta açık renk olmalı)
ve tabii ki victory forma
not:bu sene victory formayla hep bordo şortu giydik
acaba beyaz şort ya da mavi şort giyseydik nasıl görünürdü?
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
fransanın bembeyaz olan yakalı tişört gibi olan forması(beyaz forma tercih edilecek dendiği için beyaz diyorum)
altına bordo şort
kalın çubuklu(3 çubuğu olan) ve altına beyaz şort,yukarıda bir resimde var(forma şort kombinesi önemli bence,eğer üste koyu giyiyorsak alta açık renk olmalı)
ve tabii ki victory forma
not:bu sene victory formayla hep bordo şortu giydik
acaba beyaz şort ya da mavi şort giyseydik nasıl görünürdü?
Bende bir kaç hafta önce beğenip photoshoplamıştım.
Trabzonspor ve Barcelona'nın renk tonları tutmuyor, tutmaz arkadaşlar. Boşuna uğraşmayın İlk sene giydiğimiz mavi forma çok iyiydi. Beyaz yerine böyle bir seçim bekliyorum.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Trabzonspor ve Barcelona'nın renk tonları tutmuyor, tutmaz arkadaşlar. Boşuna uğraşmayın İlk sene giydiğimiz mavi forma çok iyiydi. Beyaz yerine böyle bir seçim bekliyorum.
İllaki rengin tutmasına gerek yok ki. Altın sarısı denen formanın hangi rengi tutuyordu da o forma seçildi. Hem illa bordo ve açık mavi renk kullanılacak diye de kaide yok. Galatasaray siyahı, moru, turuncuyu, fenerbahçe turkuazı, yeşili, beşiktaş kırmızıyı kullanabiliyor, veya dünya klüpleri, takımları, misal hollanda turuncusu vs. Artı forma satılmak isteniyorsa değişik ve güzel renkler çok iyi olur.Boşuna uğraşmak?? isteyen istediği gibi de uğraşır, hatalı, sıkıntılı paylaşım varsa editör siler.
Ama bu resimde tam hayal ettigim kombinasyonu kullanmislar.
Sarap rengi ve parlak acik mavi.
Isigin aldatmasida olabilir, ancak su resimde görünen renkler bize en uygun renklerdir. Bence en uygun. En azindan bu renge kirmizi diyebilecek kisme cikmaz, mor veya pembe diyebilecek olanda cikmaz. Tam bordo rengi.
En son cerasus tarafından düzenlendi; 28.05.2012, 21:44.
Yorum