Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Örnek vereyim kafamda düsündügüm renk icin:

Mesela sorta dikkat edin. GS'nin kullandigi renge benzemiyor mu ? Bildigin kirmizi.

abi bu ne be

Yorum

• Tespit doğru ama örnek biraz abartı olmuş. Ben de şöyle göstereyim:

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tespit doğru ama örnek biraz abartı olmuş. Ben de şöyle göstereyim:

Aynen katılıyorum, bizim bordo bordo koyu kırmızı değil, kırmızı ile majenta

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Tamam iste bende onu diyorum.

Photoshop'tan biraz abartili renk secmis olabilirim, ki aradaki fark görülsün diye ama demek istedigimi anlamissiniz.

Ben cok rahatsiz oluyorum formalarimizin kirmizi olmasindan. Bordo dedigin iste yukardaki gibi olur (bence).

Yorum

• Benim 90'lardan bu yana izlediğim takımın renkleriyle burada bizim renklerimiz denilen renklerin pek ilgisi yok.

Ayrıca, bunların hepsinden daha önemlisi kulübün resmi renkleri var. Daha önce paylaşmıştım.

Kulübümüzün tüm kurumsal işleyişine ve gelişmelerine ilişkin olarak değerlendirmelerin paylaşıldığı forum bölümüdür...

27 yaşımdan sonra kulüp çıkıp biz 20 senedir renklerimizi yanlış kullanıyormuşuz bakın renklerimiz aslında budur diyerek gösterdiğiniz yönde bir değişim yapsa tepkim hoş olmaz açık söyleyeyim.

Yıllardır taraftarın kafasını karıştıran bir renk belirsizliği olduğu doğru. Bunun en büyük sebeplerinden biride herkesin kendi doğrusuna göre hareket edip ayrılık yaratmasıdır. Zaten bizim taraftarımızın en keskin ve en olumsuz özelliklerinden biri de bu. Tribünlerde bütünlük sağlanamamasından tutun, renklere kadar her konuda bunu yaşıyoruz.

Herkesin kendine göre bir doğrusu olabilir. İtiraz etmem kişinin kendisiyle ilgilidir. Ama gerçek bir tanedir. Bu konudaki gerçek de kulübün resmi renkleridir.

Eğer herkes kulübün resmi renklerine saygı gösterirse renk karmaşası yaşanmaz. Ama herkes kendi doğrusunu (veya zevkini) kabul ettirmek için uğraşıyor.

Trabzonspor'un resmi renklerine göre hareket etmek bu karışıklığı gidermek için şarttır. Resmi renklere saygı göstermeyip farklı renklerde ısrar etmek sadece bu renk karmaşasını devam ettirir.
            En son MonteCristo tarafından düzenlendi; 27.05.2012, 10:30.
            - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Yıllar sonra laciverti mavi yaptırdık. belki buda değişir
              7

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bunda anormal bir durum yok ki ? Kaç kere yazdık Nike Hollanda ile anlaşmalılar diye..
                Çifte standart bariz şekilde ortada..

Bize değer vermeyen marka ile çalışmamak en doğrusu..

Yorum

• €$ki$€hir$por'un yeni formaları.

Yorum

• Bu sene geçiş yılı olacak ama gelecek sene öyle formalar giyeceğiz ki ....

Yersen
                    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

€$ki$€hir$por'un yeni formaları.
                      Eskişehir'de bir sene nike,diğer sene adidas ile çalışıyor..Çok saçma politikaları var..

Yorum

• Eskişehir nike a gerimi döndü, tam satılmışşehir bunlar

Yorum

• Hollanda'nın bu forması çok güzel bize müthiş olur siyahın üzerine bordo yada mavi
                          Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• Merhaba renkdaşlar bende forma tasarımcısıyım genelde pes için formalar yapıyorum ama istenilirse gerçektede kullanılabilir. İşte sadece birisinden görüntü

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim 90'lardan bu yana izlediğim takımın renkleriyle burada bizim renklerimiz denilen renklerin pek ilgisi yok.

Ayrıca, bunların hepsinden daha önemlisi kulübün resmi renkleri var. Daha önce paylaşmıştım.

Kulübümüzün tüm kurumsal işleyişine ve gelişmelerine ilişkin olarak değerlendirmelerin paylaşıldığı forum bölümüdür...

27 yaşımdan sonra kulüp çıkıp biz 20 senedir renklerimizi yanlış kullanıyormuşuz bakın renklerimiz aslında budur diyerek gösterdiğiniz yönde bir değişim yapsa tepkim hoş olmaz açık söyleyeyim.

Yıllardır taraftarın kafasını karıştıran bir renk belirsizliği olduğu doğru. Bunun en büyük sebeplerinden biride herkesin kendi doğrusuna göre hareket edip ayrılık yaratmasıdır. Zaten bizim taraftarımızın en keskin ve en olumsuz özelliklerinden biri de bu. Tribünlerde bütünlük sağlanamamasından tutun, renklere kadar her konuda bunu yaşıyoruz.

Herkesin kendine göre bir doğrusu olabilir. İtiraz etmem kişinin kendisiyle ilgilidir. Ama gerçek bir tanedir. Bu konudaki gerçek de kulübün resmi renkleridir.

Eğer herkes kulübün resmi renklerine saygı gösterirse renk karmaşası yaşanmaz. Ama herkes kendi doğrusunu (veya zevkini) kabul ettirmek için uğraşıyor.

Trabzonspor'un resmi renklerine göre hareket etmek bu karışıklığı gidermek için şarttır. Resmi renklere saygı göstermeyip farklı renklerde ısrar etmek sadece bu renk karmaşasını devam ettirir.
                              Ben kulübümüzün tüzügüne baktim ve orda tescillenmis renklerimizi bulamadim. Sizin kaynaginiz nedir? Bir forum sayfasi mi? Tüzügümüzde renklerimiz koyu bordo acik mavidir diyor. Baskada bir sey demiyor. Yoruma acik yani.

20 senedir renklerimizi yanlis kullaniyoruz diye bir mesele yok. O zaman öyle tercih edilmis, simdi böyle tercih edilir. Ama 20 senedir söyle kullaniyorduk diye dogrusu odur anlamina gelmez. Ki bu 20 sene icinde renklerimiz 7-8 kere degismistir en az. Yani hangi 20 senede nbahsediyorsunuz?

Ben rengimizin kirmizi olmasindan sikayetciyim. Siz bana su an kullandigimiz rengin kirmizi olmadigini söyleyebiliyor musunuz?
                              Mavi tonlarinda hem fikir olmayabiliriz, tamam, bir cok acik mavi tonu vardir.
                              Ama bordo dedigimiz zaman, iste orasi önemli. Nasil mavimizin lacivert olmamasi gerekiyorsa, bordomuzda kirmizi olmamasi gerekiyor.
                              Birde "koyu bordo" diyor. Sizin gösterdiginiz rengin neresi "koyu"? Gördügünüz gibi bir kere siz kendiniz ile celisiyorsunuz.

Ayrica size cok güzel bir örnek göstermek istiyorum.
                              Tam forma renkleri ile alakali degil ama yinede durumu anlatmak icin iyi bir örnek.

Koskoca Barcelona kulübü ve ugradigi degisimlere bakalim.
                              Sizce Barcelona taraftari ya biz yillardir yanlis logoyu kullaniyorduk diyorlar miydi? Peki renkler? Her bir logo'da renkler degisime ugramis.

Bizim kulübun 30 senedir bir standarti olur, mesela su an ki "kirmizimiz", o zaman sesimi cikarmazdim. Cünki gelenek ve gecmisimiz böyle derdim ve dedigin gibi saygi duyardim. Ama hic bir zaman bir renk oturtamamisiz ki. Bende tam bu yüzden artik oturtulmasini istiyorum ama dogru secim ile.

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu sene geçiş yılı olacak ama gelecek sene öyle formalar giyeceğiz ki ....

Yersen
                                yani bunu demeyip daha doğru olanı söyleseler taraftar tepki vermez
                                çıkar aslanlar gibi dersin ki biz nike hollanda ile anlaşamadık
                                ortada 5 senelik bir sözleşme var,sözleşme fesih bedelide çok yüksek
                                bu yüzden sene sonunu bekliyoruz
                                ve sözleşme bitene kadar ne yazık ki taraftara özel forma veremeyeceğiz

bu kadar
                                kimse sesini çıkarmaz ozaman
                                ama şark kurnazlığı yapıp kısa vadeli açıklamalarla taraftarı oyalamaya başladığın zaman ve taraftarı beklenti içine soktuğun zaman gelir döner bir gün içine patlar.

çık de ki twitterdan bu sene formalarını katalogtan seçtik ve işte malum durumdan dolayı formaya bu sene özenemedik
                                tamam.
                                ama her sene gelecek yılın formaları çok güzel olacak dersen olmaz o iş.
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X