Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Genel forma tasarımları ile ilgili:
    "Beklenti çok da yükselmesin bu sene için. Tabii ki çok keyifli formalar ancak asıl 2013-14 ilginç olacak."

Ali Fuat Abi bu cümle Nevzat Aydın'a mı ait ?

Eğer o söylediyse seneye sözleşme sona erdikten sonra beklenildiği gibi farklı bir sözleşme yapılacak ki Nike Hollanda ile anlaşacağız bence. Bu cümleden bundan başka bir şey çıkmıyor..
    Nevzat Aydın'a ait. Twitter üzerinden verdiği cevaplardan.

Herkes en iyisi olsun diyor ama her şeyin bir maliyeti var. Forma fiyatları diğer takımlarla kıyaslanınca makul düzeydeler ( sonuçta kulüp bu işten para kazanıyor ) Aynı formaların İstanbul takımları olunca bile daha pahalıya satıldığını biliyoruz. ( Geçen sezon giydiğimiz parçalı formayı biz 75 TL'ye satarken, bir sezon sonra GS aynı formayı 99 TL'den satışa sundu )

En iyisini istemek tabii ki hakkımız ve bu konuda ısrarcı olacağız. Fakat işin makuliyet sınırlarını da gözetmeliyiz.
    En son a f s tarafından düzenlendi; 24.05.2012, 17:43.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• taraftar keyifli forma istemiyor, üzerinde bordo mavi renkler olan kaliteli formalar istiyor. çok da zor olmasa gerek. aston villa forma+ çubuklu forma+ beyaz forma yeterli. ama beyaz formada mutlaka bordo mavi şeritler olmalı. taraftar, ibb ile aynı formayı giymekten bıktı bizim yönetim bir türlü bıkmadı. akıl var izan var. Trabzonspor'un formasında bordo mavi renk olmazsa ne farkımız kalır.

bu ligde kendine has renkleri olan tek takım Trabzonspor'dur. yönetim bu farkı ne zaman anlayacak çok merak ediyorum. süper ligde son 50 yıldır bordo mavi renk forma giymiş ikinci bir takım gösterin bana

Yorum

• 2014’e hazırlık yolunda ilk sınav. Milliler bugün yeni dönem sloganlarıyla sahaya çıkıyor. Güç armandaki ay yıldızdır.

Yorum

• nevzat aydın yönetici olduğunda seviniyorduk ama oda hayal kırıklığı yaratıyor bence nedemek 2013-14 den önce olmaz geçiniz efendim işlerimden dolayı ilgilenemiorum de de bişeye yarasın .

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            nevzat aydın yönetici olduğunda seviniyorduk ama oda hayal kırıklığı yaratıyor bence nedemek 2013-14 den önce olmaz geçiniz efendim işlerimden dolayı ilgilenemiorum de de bişeye yarasın .
            Sözleşme olduğundan olmasın ? Elinde 5 yıllık sözleşme var sözleşmenin şartları belli ne bekliyorsunuz ?

Yorum

• Diyorum ki, biraz nostalji olması bakımından üçüncü forma, zamanındaki İdmanocağı veya İdmangücü formalarına benzer bir şey olamaz mı? Hatta 4 yıl boyunca üçüncü formamız 4 ayrı kurucu kulübün formaları olabilir.
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak aretias147 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                geçen sene bizim victory forma dedikleri forma ingilitre championship de bi takım giyido hemde aynısıydı gold forma için laf bile söylemiyorum çok gereksi bir formaydı
                bu sene işallah doğru dürüst bi tasarım yaparlar
                ama bu iş nike la olcak iş değil bence trabzon kendi tasarmıcısını bulmalı kendi takım formasını kendisi yaptırmalı
                scunthorpe united

Yorum

• En son Chiko tarafından düzenlendi; 24.05.2012, 22:46.
                  #BorussiaDortmund
                  #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    "Beklenti çok da yükselmesin bu sene için. Tabii ki çok keyifli formalar ancak asıl 2013-14 ilginç olacak."

Ali Fuat Abi bu cümle Nevzat Aydın'a mı ait ?

Eğer o söylediyse seneye sözleşme sona erdikten sonra beklenildiği gibi farklı bir sözleşme yapılacak ki Nike Hollanda ile anlaşacağız bence. Bu cümleden bundan başka bir şey çıkmıyor..
                    2 senedir aynisini diyorsun. Dedigin gibi olur insallah.

Nike markasina cocuklugumdan beri hastayim. Son 15 senedir Nike'den baska ayakkabi giymedim mesela. Nike ve özel tasarim forma kelimeleri bir araya gelince heyecanlanmamam mümkün degil.
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nevzat Aydın

İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sözleşme olduğundan olmasın ? Elinde 5 yıllık sözleşme var sözleşmenin şartları belli ne bekliyorsunuz ?
                      bu bahsetttiği 2013-2014 sezonu sözleşmenin kaçıncı yılı oluyor ve bu sözleşmede ne yazıyor.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu bahsetttiği 2013-2014 sezonu sözleşmenin kaçıncı yılı oluyor ve bu sözleşmede ne yazıyor.
                        5 yıllık sözleşme 2012-2013 itibariyle sona eriyor. Nevzat Aydın'ın söylediğinden anladığımız yeni sözleşme Özel formalar tasarlanan Nike Hollanda ile yapılacak.

Şu anda sadece Katalog forma üretimi yapan arada katalogdakilere bir kaç uyarlama yapan Nike Türkiye ile 5 yıllık sözleşmemizin 5. ve son yılına gireceğiz.

Yorum

• Bu seneki çubuklumuz iyiydi...

Yorum

• Hazır renkleri bizim renklerle aynı diye bu modeli seçmiş olabilirler mi derseniz, seçmiş olabilirler derim. Olabilir de olmayabilir de karantisi yok.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Manchester-City

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X