Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Liverpool sponsor mu değiştirmiş ? Vay be Adidas'tan nereye..

Forma bence çok kötü tanıtımdan dolayı göze hoş gelebilir..

Yorum

• Bence siyah forma hem görünüş açısından iyi olur. Hem de şikeyi protesto niteliğinde.

Yorum

• bordo ve mavi renkler sosyal hayattada sevilen ve şık duran renkler.Bu bordo-maviye uykun 3. ve 4. renkler seçilerek bunların üstüne bordomavi dokundurmalarla çok sade ve şık normal hayattada giyebileceğimiz ürünler ortaya çıkabilir.Bunun dışında ben beyaz üst-bordo şort ve çorap sevenlerdenim
        Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• Arkada kalmasin...

Yorum

• 7

Yorum

• İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

nike yaptımı on numara yağıyor bayılıyorum polanyanın formalarına
              ne adamlar gördüm üstünde forma yok ne formalar gördüm içinde adam yok
              Muharrem Usta & Ersun Yanal & Akyazı. Trabzonspor'un Diriliş İçin Son Şansı.

Yorum

• TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yeni sezonda hangi fontlar tercih edilecek bilemiyorum. Geçen sene kulübe epey font yollamıştım bu konu ile ilgili. Bazıları bizzat Nike tarafından tasarlanan fontlardı.

Forma modelleri ile uyumlu bir font seçilir umarım. Barça kalın çubuklu giyerken yazı karakteri bold ince çubuklu giyerken daha ince font tercih ediyor.

Font seçimi önemli; formada kullanılan sponsor logoları, organizasyon logosu ve kulüp arması gibi forma tasarımının bir parçası.
                  Anladım Abi sağol bilgiler için. Yanlış hatırlamıyorsam sizden font istemişti kulüp.. İnşallah onlardan biri olur zevkinize güveniyorum..

Yorum

• Ben Nike'ı hiç beğenmiyorum, her sezon yeni forma çıkaracak diye bekliyoruz eviriyor çeviriyor aynı formaları yolluyor. Forma dediğin Adidas'tır. 1995-1995 yıllarında olduğu gibi.

Yorum

• İlk olarak iboandibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ne adamlar gördüm üstünde forma yok ne formalar gördüm içinde adam yok
                      O kadar harcamayın bu adamı ya seviyorum ben bunu 1 sezon daha şans vermek lazım
                      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak zokoto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben Nike'ı hiç beğenmiyorum, her sezon yeni forma çıkaracak diye bekliyoruz eviriyor çeviriyor aynı formaları yolluyor. Forma dediğin Adidas'tır. 1995-1995 yıllarında olduğu gibi.
                        Abim formalarımız beklediğimizden güzel değil bu doğru ama bunları Nike yollamıyor ki.Biricik ve mükemmel Taraftar ve Futbolcu ürünlerini seçen yöneticilerimiz kendileri seçiyorlar bu formaları.

Gerçi Nike bize özel forma üretmek istiyor mu istemiyor mu o konudan da bi haberim, direk yalan söylemiş olmayayım ama Nike bize "Bu sene bunları giyeceksiniz" demiyor.
                        9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak zokoto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben Nike'ı hiç beğenmiyorum, her sezon yeni forma çıkaracak diye bekliyoruz eviriyor çeviriyor aynı formaları yolluyor. Forma dediğin Adidas'tır. 1995-1995 yıllarında olduğu gibi.
                          Aynen. Katiliyorum

Yorum

• Lig bitti. Transfer basligindan cok bu basligi takip edecem gibi geliyor bana.
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• yeni formalarımızı sabırsızlıkla bekliyorum
                              Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Lansman önceki sene 28 Haziran'da yapılmıştı.
                                7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X