Formadan arma sökülmüş,bariz gözüküyor Emirhan.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
BÜyÜk harflerle yaziyorum kulÜbede maİl atacaĞim buraya yazdiĞim mesaji. EĞer Şİke meselesİ temİzlenmeyİp gereken cezalar verİlmez vede kupamiz İade edİlmesse. Gelecek sezon formlarinin hepsİnİ sİyah renk tasarlatmalari teklİfİnİ sunuyorumm. Sahaya yansitabİleceĞİm en İyİ protesto bu olur dİye dÜŞÜnÜyorum.
Yorum
-
Bu sezon bir iki kez giydiğimiz gold forma ve siyah kombinasyon, bu olayları protesto için seçilmişti. O siyah seçimi yüzünden formalarımızda beyaz şort ve beyaz çorap giyememiştik.
Bordo mavi renkleri rahatlatacak en doğru renk beyaz. İdman ürünlerinde olabilir fakat formamızda siyah kullanmamalıyız.
Temiz olan biziz, beyaz o açıdan bakınca da daha anlamlı.
Gelecek sezonun formaları çoktan seçildi, formalar üretilmiştir bile. Gelecek sezon üç forma giyeceğimize göre sorun yok ortada. Çubuklu formamız -bu sezonki bordo ağırlıklı olduğu için- mavi ağırlıklı ve ince çubuklu olacak. Olabilecek diğer modeller bu sayfalarda paylaşıldı.
Bu yüzsüzler olduğu sürece bizim protestolarımız bitmez. Ligde pek çok takımın siyah rengi varken biz kendi renklerimizi ortaya çıkaracak tercihlerde bulunmalıyız. Geleneklerimiz ve renklerimize en uygun tercih -bordo mavinin yanında- beyaz kullanmak.
Nokta.
Yorum
-
Bordoyu sabit tutarak mavinin tüm tonları bizim alternatif forma rengimiz olabilir her sezon için. Buz mavisi önerim yeni sezonların birinde kullanılır umarım.En son a f s tarafından düzenlendi; 10.05.2012, 11:15.
Yorum
-
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat Abi fontlar konusunda bir bilgin var mı ?
Forma modelleri ile uyumlu bir font seçilir umarım. Barça kalın çubuklu giyerken yazı karakteri bold ince çubuklu giyerken daha ince font tercih ediyor.
Font seçimi önemli; formada kullanılan sponsor logoları, organizasyon logosu ve kulüp arması gibi forma tasarımının bir parçası.
Yorum
-
* Fuat abi çubukluyu işaret etmiştin, diğer formalar nasıl olur senceTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLise arasi sampiyon trabzon
Armalar muthis
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunus Emre Lisesi.. Armalar bilinçli söküldü çünkü takım Trabzonspor değil Yunus Emre Lisesi takımıydı..
Yorum
-
https://twitter.com/#!/Transferhaber.../photo/1/large Şu şekil bir formamız olmadan ölürsem, gözüm açık gidecem1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum