Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Nike döneminde renklerimizin yanlış kullanıldığı fikrine katılmıyorum. Belki de en doğru kullanıldığı sezonları yaşadık. Bordomuzun biraz daha koyu mürdüm rengine yakın olması lazım. Eski dönemlerde giydiğimiz forma renklerini düşünürsek epey mesafe kat etmişiz.
Armalarımız büyüklük, form, renk ve malzeme olarak tarihimizdeki en başarılı uygulama oldu. Bu halini yaptırana kadar yalvar yakar dilimizde tüy bitti gerçi.
Çubuklu enerji formamız da çubuklu formalarımız arasında en başarılı olanlarından biri. Seneye de çıkacak modelleri aşağı yukarı biliyoruz. Renk konusunda hassasiyet gösterirler umarım.
Nike döneminde renklerimizin yanlış kullanıldığı fikrine katılmıyorum. Belki de en doğru kullanıldığı sezonları yaşadık. Bordomuzun biraz daha koyu mürdüm rengine yakın olması lazım. Eski dönemlerde giydiğimiz forma renklerini düşünürsek epey mesafe kat etmişiz.
Armalarımız büyüklük, form, renk ve malzeme olarak tarihimizdeki en başarılı uygulama oldu. Bu halini yaptırana kadar yalvar yakar dilimizde tüy bitti gerçi.
Çubuklu enerji formamız da çubuklu formalarımız arasında en başarılı olanlarından biri. Seneye de çıkacak modelleri aşağı yukarı biliyoruz. Renk konusunda hassasiyet gösterirler umarım.
Mürdüm dediğiniz rengin hangisi olduğunu tahmin ettim, internetten baktım tamda tahmin ettiğim renk çıktı. O rengin koyusu da bordodan çok uzak, kesinlikle mora çalan bir renk. Bmn'de kullanılan görsellerde de bu renk kullanıyor zaman zaman. Görünce rahatsızlık duyuyorum ama nerede dile getireceğimi bilmiyorum. Şimdi siz konuyu açınca söyleyeyim dedim.
Görselleri siz mi hazırlıyosunuz tam olarak bilmiyorum ama lütfen o koyu mürdüm dediğiniz rengi kullanmayın, kullandırtmayın. Çünkü Trabzonspor'un rengi o değil. Ne zaman baksam bordo-mavi'den çok, mor-mavi'ye daha yakın gözüküyor. Bizim bordomuz mora çalan mürdüm renginden uzak bir renk halbuki. Bordo-mavi değil mor-mavi gibi duruyor güzel gözükmüyor. Gerçek bordomuz ile o rengi yanyana getirince aralarındaki belirgin fark daha net anlaşılıyor.
Diğer bütün söylediklerinize katılıyorum. Yalnız Nike iki defa beyaz formalarımızda açık mavi yerine koyu mavi kullanılmıştı. Onlar çok küçük detaylar olduğu için üstünde durmadınız sanırım. Onların dışında bende Nike'ın renklerimizi çok doğru kullandığını düşünüyorum.
Yorum