Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Beyaz forma giyeceğiz

Takımımız Gençlerbirliği maçında beyaz forma, mavi şort, mavi çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise gri forma, gri şort ve çorapla sahada yer alacak.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ne yalan söyleyim, bu formalari hiç sevmiyorum.

Ne bordomuz bordo bu formalarda.

Ne de mavimiz mavi.

Bordo Mavi degil, Lila Turkuaz daha çok.

Dünyada acaba formasi renklerine bu sekilde hic uymayan baska bir takim varmidir?

Utanç verici bir durum.

Yorum

• Nike döneminde renklerimizin yanlış kullanıldığı fikrine katılmıyorum. Belki de en doğru kullanıldığı sezonları yaşadık. Bordomuzun biraz daha koyu mürdüm rengine yakın olması lazım. Eski dönemlerde giydiğimiz forma renklerini düşünürsek epey mesafe kat etmişiz.

Armalarımız büyüklük, form, renk ve malzeme olarak tarihimizdeki en başarılı uygulama oldu. Bu halini yaptırana kadar yalvar yakar dilimizde tüy bitti gerçi.

Çubuklu enerji formamız da çubuklu formalarımız arasında en başarılı olanlarından biri. Seneye de çıkacak modelleri aşağı yukarı biliyoruz. Renk konusunda hassasiyet gösterirler umarım.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• şu gençlerbirliği maçından sonra kimse bana beyaz formanın iyi olduğunu söyleyemez
            uğursuz abi bu forma işte
            lanetli

ancak hürgünün laneti> beyaz formanın laneti tabii ki

ikisi bir aradayken yenilmediğimize dua ediyorum
            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• nike nin her ürününü seviyorum ama trabzonspor ürünleri biraz kötü. bence daha da güel ve iyi yapması lazım ürünleri.
              Şampiyon olmak için şampiyonu yenmek gerekir.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şu gençlerbirliği maçından sonra kimse bana beyaz formanın iyi olduğunu söyleyemez
                uğursuz abi bu forma işte
                lanetli

ancak hürgünün laneti> beyaz formanın laneti tabii ki

ikisi bir aradayken yenilmediğimize dua ediyorum
                Inter zaferi yeter
                9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Inter zaferi yeter
                  hadi be
                  onu unuttum ben ya
                  uğursuzluğu biraz azaltır tabi bu durum
                  siyah forma gelmedikçe inadım inat
                  şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Forum modlarımızdan ve tasarım konusunda profesyonellere taş çıkartacak kadar başarılı olan sevgili Erkut , duyumlara göre gelecek sezon...

Şimdiye kadar 3 tane forma fotoğrafı paylaştık sizlerle. Nike'ın kendi merkezinden kulüp için hazırlanan tasarımlardan 3 tanesi... Bu fo...

Geçen ay yazdığımız bilgilere göre  forumdan üyelerimiz güzel çizimler yapmışlar. Bu çizimler şu ana kadar aldığımız en net bilgilere gör...

Geçen seneden sonra yoğurdu üfleyerek yiyeceğiz. Fakat aldığımız duyumları da yazmadan olmaz. İsteyen inansın, isteyen inanmasın biz bir bek...

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bordo mavi. çubuklu her daim

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Uzun kollu olsun arma olsun yeter
                          6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Beyaz formayı senelerdir aynı giyiyoruz üstelik en pahalı formalardan biri hiçbir estetik yok en azından bordo mavi bir şerit vs çekilebilir..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nike döneminde renklerimizin yanlış kullanıldığı fikrine katılmıyorum. Belki de en doğru kullanıldığı sezonları yaşadık. Bordomuzun biraz daha koyu mürdüm rengine yakın olması lazım. Eski dönemlerde giydiğimiz forma renklerini düşünürsek epey mesafe kat etmişiz.

Armalarımız büyüklük, form, renk ve malzeme olarak tarihimizdeki en başarılı uygulama oldu. Bu halini yaptırana kadar yalvar yakar dilimizde tüy bitti gerçi.

Çubuklu enerji formamız da çubuklu formalarımız arasında en başarılı olanlarından biri. Seneye de çıkacak modelleri aşağı yukarı biliyoruz. Renk konusunda hassasiyet gösterirler umarım.
                              Mürdüm dediğiniz rengin hangisi olduğunu tahmin ettim, internetten baktım tamda tahmin ettiğim renk çıktı. O rengin koyusu da bordodan çok uzak, kesinlikle mora çalan bir renk. Bmn'de kullanılan görsellerde de bu renk kullanıyor zaman zaman. Görünce rahatsızlık duyuyorum ama nerede dile getireceğimi bilmiyorum. Şimdi siz konuyu açınca söyleyeyim dedim.

Görselleri siz mi hazırlıyosunuz tam olarak bilmiyorum ama lütfen o koyu mürdüm dediğiniz rengi kullanmayın, kullandırtmayın. Çünkü Trabzonspor'un rengi o değil. Ne zaman baksam bordo-mavi'den çok, mor-mavi'ye daha yakın gözüküyor. Bizim bordomuz mora çalan mürdüm renginden uzak bir renk halbuki. Bordo-mavi değil mor-mavi gibi duruyor güzel gözükmüyor. Gerçek bordomuz ile o rengi yanyana getirince aralarındaki belirgin fark daha net anlaşılıyor.

Diğer bütün söylediklerinize katılıyorum. Yalnız Nike iki defa beyaz formalarımızda açık mavi yerine koyu mavi kullanılmıştı. Onlar çok küçük detaylar olduğu için üstünde durmadınız sanırım. Onların dışında bende Nike'ın renklerimizi çok doğru kullandığını düşünüyorum.
                              - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Ali Fuat abi,

Bu sene çubuklu modelde çubuk kalınlıkları nasıl olacak?

Çok ince mi? Normal mi? Kalın mı? Kalın olmaz sanırım bu sene kullandık...
                                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X