Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ürünün kargora verilip verilmediğini nerden öğrenebiliriz?
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      takımın antrenmanlarda giydiği yağmurluk&montlar satışta mı?
      arkada kalmasın,sınav haftası diye evden çıkamıyorum-gidip bakamıyorum,internette de gözükmüyor .varsa bedenler-fiyatlar konusunda yazabilecek çok memnun olurum.
      ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ürünün kargora verilip verilmediğini nerden öğrenebiliriz?
        Siteye üye olurken kullandığın mail adresine gönderiyorlar.
        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkada kalmasın,sınav haftası diye evden çıkamıyorum-gidip bakamıyorum,internette de gözükmüyor .varsa bedenler-fiyatlar konusunda yazabilecek çok memnun olurum.
          Satılmıyor..
          7

Yorum

• Forum mağazasında uzun kolluları sordum adam Ocak Şubat diyor oldu olacak yeni sezonda kalsın ne gereği var! Tahminimce ne zaman geleceğini bilmiyor kısa kollu almam için uzun bir süreç dedi ama artık çıksın yahu kar düştü!

Şu uzun kollular neden aynı anda çıkmaz anlamakta güçlük çekiyorum. TS Club'un en büyük potansiyeli gurbetçiler ki onlar da kışın gurbette giymek için uzun kollu almayı tercih edeler çıkmış olsa yazın..

Yorum

• Geçen hafta TS Club'dan sorumlu yöneticimizin Nevzat Aydın'ın twitter'da şöyle bir mesajı var: " Seneye 3 forma var bu sefer. Üçü de keyifli formalar. Hepsinden önemlisi XXL sezonbaşında geliyor. "

Yeni sezon yani 2012/2013 sezonu formalarını İstanbul kanadı seçmiş daha da doğrusu Nevzat Aydın seçmiş. Trabzon'dakilerin hangi formaların seçildiği konusunda bilgisi yok.

Tekstil işi ile uğraşanlar bilir yazlık ürünleri yetiştirmek için şimdiden çalışmalara başlamalısınız. Avrupa şampiyonası ile yeni sezon formaları görücüye çıkmaya başladı. Milli takım formaları sene başında kulüp formaları ise futbol sezonlarının sonunda sene ortasında duyuruluyor.

Daha çok erken ama yeni sezon formalarımız nasıl olacak derseniz bu konu ile ilgili net bir bilgi yok.

Sponsor konusundaki istikrar taşların yerine oturmasında önemli bir etken ama asıl önemli olan yönetimlerin olaya bakış açısı. Forma modellerini seçmek, logolarımızın armalarımızın doğru uygulanıp uygulanmadığını kontrol etmek yönetimler işi.

Forma konusunda taraftarın bilinci ve bilgisi arttı. Artan başarılar ve şampiyonlar ligi ile birlikte forma satışlarımız da artacaktır. Forma sayımızın beş formadan üç formaya inmesi güzel bir gelişme. Arma konusunu da halletmiştik.

Formaların kumaş kalitesi konusunda taviz verileceğini sanmıyorum. Yeni sezon formalarımız yine DRY-FIT kumaş kalitesinde olacaktır.

Modeller nasıl olacak derseniz. Tamamen bize özel forma yaptırma şansımız var mıdır yoksa yeni katalogdan bizim rengimize uygun modeller mi seçilecek bilmiyorum. Biliyorsunuz Galatasaray'ın formalarının satış pazarlamasını Nike kendisi yapıyor bizim formaların ise TS Club. Onların formalarının her satış kanalına bizden önce ulaşmasının temel nedeni bu.

Bu sezon için Nike'ın bize önerdiği beyaz forma Fransa milli takımının giydiği formanın beyaz olanı idi ki laciver olanını İBB giyiyor bu sezon. Geçen sene şampiyonluğa koştuğumuz bir zamanda formalar seçildiğinden yakalı formada Türk bayrağını nereye koyarız deyil Nike'ın onca ısrarına rağmen şimdi giydiğimiz beyaz formayı seçmiş bizimkiler. Nevzat Aydın'ın mesajındaki beyaz forma bu beyaz forma olabilir. Diğer ikisi hangisi olur derseniz biri çubuklu forma olacağına göre diğeri Aston Villa tarzı bordo ağırlıklı forma olabilir diye tahmin ediyorum.

Çubuklu forma nasıl olabilir diye düşünüyorum tahminim şu: bu sezon kalın çubuklu bordo ağırlıklı olduğuna göre bir sonraki sezon ince çubuklu ve mavi ağırlıklı olacaktır çubuklu forma. Aston Villa tarzı forma da bordo ağırlıklı olacağına göre bordo mavi dengesi sağlanmış olur böylece. Mavi ağırlıklı ince çubuklu forma, Aston Villa tarzı gövdesi bordo kolları mavi forma ve son olarak beyaz forma. Şortlarda bordo mavi beyaz kombinasyonları ile zengin bir seçenek çıkar karşımıza. Bu sezon gold formanın siyah şortu yüzünden beyaz şort giyemedik.

Konuştuklarım yıllardır bu konuları yakından takip eden bir taraftar olarak kişisel tahminlerim sadece. Çubuklu formamızın modeli Trabzonspor'un çubuklu anlayışı ile örtüştüğü ve daha önce o tarz giydiğimiz için İnter ile benzer olacaktır. Hatırlayın giydiğimiz ilk Nike çubuklu forma yine İnter tarzı formaydı. Yani şunu demek istiyorum kısaca bu sezonki İnter formasının gelecek sezon bordomavi versiyonunu veya ona benzer bir forma giyebiliriz.

Formaların maliyet ve satış fiyatı dengesini korumak isteyecektir yönetim dolayısıyla yeni kolleksiyonda yer alacak zaten bordo mavi hazırlanmış bir model giyeceğimiz formalardan biri olabilir otomatik olarak. Geçmiş dönemde parçalı forma ve energy forma modellerinde olduğu gibi. Hangi model olursa olsun bordomuzun olması gerektiği gibi koyu bordo mavimizin de doğru tonda olmasını diliyorum.

Beklentim modellerin doğru tercihler olması, renklerin doğru uygulanması, uzun kollu formaların diğer formalarla birlikte satışa çıkması.

Anteraman kitleri bu sezonki elite serisi gelecek sezon katalogda standart seçenecek olacak ayrıca kolleksiyona yeni çizgiler eklenecektir bize uygun renk ve tasarımların seçileceğinden eminim. Antreman kitlerimiz herkes tarafından beğenilen ürünler olmaya devam edecek.

Şampiyonlar ligi ile süslediğimiz formamızı Türk bayrağımız ile süsleme zamanı şimdi. Sabırla okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi haftalar.

En son a f s tarafından düzenlendi; 14.11.2011, 12:15.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• abi ben beyaz formanın 2 tane şimşek çizgili forma vardı o olur bu seneki çizgilinin devamı niteliğinde
                nasıl bakarsan öyle görürsün
                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Sepeti doldur, kapalıya otur

Yenilenen tasarımıyla taraftarlarımıza hizmet veren TS Club e-ticaret sitesi www.trabzonspor.com.tr’ nin bilet hediyeli yeni kampanyası başladı.

Kampanya kapsamında 11-20 Kasım tarihleri arasında web sitesinden tek seferde en yüksek tutarda alışveriş yapacak 5 kişi 22 Kasım’da oynanacak olan Trabzonspor-İnter Şampiyonlar Ligi 5. maçı için kapalı tribün bileti kazanacak.

Kampanya detayları:

Kampanya 11-20 Kasım tarihleri arasında yapılacak alışverişler için geçerlidir.
                  Kampanyada kazanan taraftarlar belirlenirken tek seferde yaptıkları alışveriş tutarları göz önünde bulundurulacaktır.
                  Alışveriş tutarı indirim miktarı düşüldükten sonraki, ödenen net tutardır.
                  20 Kasım gün bitimine kadar yapılacak alışverişler sonucunda tek seferde en yüksek tutarda alışveriş yapan 5 (beş) kişi 21 Kasım saat 11.00’e kadar telefon ve e-mail yoluyla kampanyadan bilet kazandıkları konusunda bilgilendirileceklerdir.
                  Hediye biletler “Kapalı Yan Tribün” biletidir.
                  Hediye biletler maç günü Hüseyin Avni Aker Stadyumu altındaki TS Club mağazasından kimlik karşılığı kazanan taraftarlara verilecektir.
                  Hediye bilet hakkı başkasına devredilemez. Kazanan taraftarlar bileti almak istemediğinde bilet hakkı otomatik olarak bir sonraki taraftara devredilir.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• 2 Yıldır Naykın kırmızılı siyahlı eşofman modelinin L bedeni ne Trabzonda neden istanbulda var.Kimse yeni üründen filan bahsetmesin

Yorum

• Aston Villa tarzı artık klasiklerimiz arasına girsin. Çubuklu ile birlikte.

Yorum

• almanyanın forması güzelmiş valla mesut özil'e de yakışır acaba formasını alsam mı ? OZIL 8 numara şeklinde
                        ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                        NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Almanyanın euro 2012 forması

Mükemmel,harika ötesi..Benca Adidas en güzel formaları Almanya'ya yapıyor

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mükemmel,harika ötesi..Benca Adidas en güzel formaları Almanya'ya yapıyor
                            Sonucta Alman Firmasi
                            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Bir beyaz forma nasıl bu kadar güzel olabilir??

Nike'tan memnunum ben ama; şu beyaz formalara bi el atsa...
                              Sabır... Sağduyu... Saygı... Şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X