Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dünya kupaları kolleksiyonlarında Puma afrika takımları için yine iyi işler çıkarmış. Milli takımımızda nasıl bir yenilik yapacaklar merak ediyorum.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Saatine kurban
      7

Yorum

• Burak ın giydiği sweet hoş duruyor,reklamları sırıtmıyor pek.Burak da hoş duruyor da kaşına çizik atmasa daha iyi olacak
        Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arda ve emre yi arkada bırakması herşeyi anlatmaya yetiyor
          nasıl bakarsan öyle görürsün
          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Hayret!...
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Nike Hollanda'mı yapmış bu görseli merak ettim. Yoksa İstanbuldaki Nike'cıların başına taş mı düşmüş öğrenmek lazım...
              t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arda ve emre yi arkada bırakması herşeyi anlatmaya yetiyor
                Burak iki kez var

Yorum

• İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burak iki kez var
                  oda gözümden kaçmadı
                  nasıl bakarsan öyle görürsün
                  neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                  ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Sitemizden urun siparis ettim 15 gun oldu halen daha kargoya hazirlaniyor diyor.mail attim cevap gelmedi telefon actim cevap yok
                    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                    As Roma
                    Francesco Totti "10"
                    Twitter:cemtotti61

Yorum

• Yeni yeni ortaya çıkmaya başlayan milli takım formaları ile ilgili minik yorumum:
                      Nike yine sadeliği ve şıklığı yakalamış. Puma yine keyifli işler çıkarıyor, özellikle Afrika takımları için hazırladığı kolleksiyon başarılı. Adidas Almanya ( sade şık ) dışında yaptığı formalar pek iç açıcı değil.

Polonya milli takımını gördükten sonra Türk Milli takımına nasıl forma yapacaklar diye merak etmeden duramıyor insan.

Yorum

• Polonya avrupa şampiyonasında evsahibi olduğu için yeni formalarını ilk duyuranlardan ve giyenlenden oldu.

Yorum

• Bizim formalar sıktı artık, kaç senedir aynı...
                          7

Yorum

• Polonya'nın formaları göze çok şık gelmiyor.Bir albenisi yok.Her ne kadar teknik özellikleri üst seviye olsada tasarımda önemli.Nike Polonya'da vasatı aşamamış bence... ortadaki kırmızı şerit olmasa bildiğin fanila gibi duruyor...Ayrıca o numaraları neden sağ tarafa koymuşlar oda ilginç...
                            181' PARS Squadron

Yorum

• takımın antrenmanlarda giydiği yağmurluk&montlar satışta mı?
                              ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sitemizden urun siparis ettim 15 gun oldu halen daha kargoya hazirlaniyor diyor.mail attim cevap gelmedi telefon actim cevap yok
                                Sonunda urunum kargoya verilmis
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X