İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen diyorum. Hem de 1. kalite. Beyaz forma aldım. Barçanın geçen yıl ki forma kalitesinde. Daha neyi zorluyoruz ki. İlla tu kaka mı yani bu mudur. Şort ta aldım bir tane bu yıl. Şu ana kadar ki görmüş olduğum şortlardan (gelmiş geçmiş) en iyi kalitede. Hiç ortamız yok arkadaş. Ya herro ya merro.
TS formasini 10 defa yika ondan sonra gör kaliteyi sen , burda hic kimse diyemez formalarin kalitesi cok iyi diye ben den fazla hic kimse istemez formalrin daha iyi olmasini ama görünen köy kilavuz istemez !! su gercekde var Nike pumadan bir kademe daha iyi kalite olarak !! tasarim ve model herks begenmeye bilir ama ts formasi 10 yikamadan sonra giyilmeyecek hale geliyorsa bir problem var bence !!
Yorum
-
Hasan senin yıkamanda sorun var bence. Nike formaları kumaş olarak tarihimizde giydiğimiz en güzel formalar. Armaların da renklerin de en doğru kullanıldığı dönem. Kumaş kalitesini anlamak için diğer takımların forma kalitelerine bakmak veya birazcık geriye bakmak yeterli oluyor.
Liverpool maçındaki armaların düşme olayı ile Nike'ın alakası olmadığını bu başlığı takip eden ve birazcık olayın arkasını takip eden herkes biliyor. ( O maçta armalar kulübün tesislere aldığı yeni makine ile formaya transfer edilmiş, makine ayarlanmadığı için doğru ısı uygulanmadığından armalar yağmurda düşmüştü. Deplasmanda olduğumuz için durum fark edildiğinde telafi edilememişti. Hatırlarsan aynı formalarda daha önce başka makinede uygulanan Türk bayraklarına hiçbir şey olmamıştı. Sorun malzemede veya formada değil, uygulama hatasındaydı. Ve bu meselenin aslı ilk kez BMN'de gün ışığına çıkmıştı. Doğru bilgiler üzerine fikir beyan edelim lütfen )
Çok şükürsüzüz, Puma'nın naylon formalarından bu kumaş kalitesine geldiğimizi unutuyoruz hemen. Sürekli değişen sponsorlardan çeşit çeşit renklerden belli standartlara ulaştık.
Satış sitemizin geçte olsa yenilenmiş olması bile bir milat bana göre. Güzele doğru yol alıyoruz, kulübümüz başarılara ulaştıkça ve kurumsallaştıkça sorunlar azalacaktır.
Formaları lütfen etiketlerindeki yıkama talimatlarına göre yıkayın, armanıza da formanıza da bir şey olmaz.
Formanın ötesinde antreman kitlerimiz bile çoğu takıma kalite ve estetik yönünden fark atar.En son a f s tarafından düzenlendi; 25.10.2011, 09:57.
Yorum
-
Bencede yıkamaya dikkat etmek lazım. Benim yıllardır formalarımda aşınma, yazılarda ve armalarda kopma olmuyor. Makineye atıp cehennem sıcağında yıkarsanız, tabiki hiç bir şey dayanmaz.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
Ne kadar dikkat edersek edelim , ömür boyu saklanacak formalar değil bunlar bende dikkat ediyorum ve hiç arma düşmesi yaşamadım ama kenarından kenarından çıkıyor fark ediyorum , tedirgin oluyorum her yıkandığında biliyorum hem soyuluyor çıkacak hemde rengi solacak , ya para vermişim neden eziyet çekiyorum neden formalar uzun ömürlü değil , arma yapıştırma olur mu arkadaş kabullenemiyorum ben bunu.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Endüstriyel futbolun bir gerçeği bu ve tüm dünyada böyle. Forma satışları kulüpler için sıcak para demek. Modellerin her sene değişmesi yenilenmesi sürekli yeni satış yapabilmek için gerekli.
Bu seneki çubuklu formamız şampiyonlar liginde giydiğimiz ilk formalar olarak kolleksiyon nesnesi oldu şimdiden.
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmi satış sitemizden ürün sipariş ettim ne kadar zamanda elimde olur ?TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
-
TS Club TIR'ı Van yolunda
Van'da meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremin ardından, depremzedelere yardım ulaştırmak için seferber olan kulübümüz TS Club TIR’ını bu şehre gönderiyor.
Buna göre TS Club TIR’ı yarın saat 16.00’da yaşam ve gıda malzemeleriyle Van’a hareket edecek. Depremzedelere yardım etmek isteyen vatandaşlarımız yarın saat 11.00’den itibaren Hüseyin Avni Aker Stadı önünde hazır hale getirilecek TIR’a hazırlayacakları kolileri bırakabilirler.
Uefa'nın satış sitesinde bizim formamız neden satılmıyor diye zamanında yetkililer ile bir görüşmem olmuştu. Gerekli girişimleri yapmışlar. Birazdan resmi sitede de haberini görürüz.
En son a f s tarafından düzenlendi; 25.10.2011, 17:39.
Yorum
-
Energy formamız uefa.com'da
Takımımızın 2011-2012 sezonu formalarından energy forma UEFA’nın resmi internet sitesi www.uefa.com’da satışa sunuldu.
Dünyanın en çok ziyaretçi çeken sitelerinden biri olan UEFA'nın resmi internet sitesi uefa.com e-store’dan satışa sunulan formaya Amerika kıtasından ulaşmak için http://america1.store.uefa.com/depar...abzonspor.html, diğer bölgelerden ulaşmak için ise http://store.uefa.com/stores/uefa/pr...at_18022|22172 adresini tıklamak gerekmektedir.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hasan senin yıkamanda sorun var bence. Nike formaları kumaş olarak tarihimizde giydiğimiz en güzel formalar. Armaların da renklerin de en doğru kullanıldığı dönem. Kumaş kalitesini anlamak için diğer takımların forma kalitelerine bakmak veya birazcık geriye bakmak yeterli oluyor.
Liverpool maçındaki armaların düşme olayı ile Nike'ın alakası olmadığını bu başlığı takip eden ve birazcık olayın arkasını takip eden herkes biliyor. ( O maçta armalar kulübün tesislere aldığı yeni makine ile formaya transfer edilmiş, makine ayarlanmadığı için doğru ısı uygulanmadığından armalar yağmurda düşmüştü. Deplasmanda olduğumuz için durum fark edildiğinde telafi edilememişti. Hatırlarsan aynı formalarda daha önce başka makinede uygulanan Türk bayraklarına hiçbir şey olmamıştı. Sorun malzemede veya formada değil, uygulama hatasındaydı. Ve bu meselenin aslı ilk kez BMN'de gün ışığına çıkmıştı. Doğru bilgiler üzerine fikir beyan edelim lütfen )
Çok şükürsüzüz, Puma'nın naylon formalarından bu kumaş kalitesine geldiğimizi unutuyoruz hemen. Sürekli değişen sponsorlardan çeşit çeşit renklerden belli standartlara ulaştık.
Satış sitemizin geçte olsa yenilenmiş olması bile bir milat bana göre. Güzele doğru yol alıyoruz, kulübümüz başarılara ulaştıkça ve kurumsallaştıkça sorunlar azalacaktır.
Formaları lütfen etiketlerindeki yıkama talimatlarına göre yıkayın, armanıza da formanıza da bir şey olmaz.
Formanın ötesinde antreman kitlerimiz bile çoğu takıma kalite ve estetik yönünden fark atar... 3-4 yıkama sonrasında ise ts logosu düşmek üzere.. ama maşallah nike logosu bi ömür düşmeyecek hissi veriyor (dikişli olduğundan)..
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum