Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bende batil seylere inamiyorum ama TS-KINGS in yazdigi gibi PUMA hep ugursuz geliyor bizim takima.

Bizim icin en iyisi ADIDAS ti!!!
    ADIDAS zamaninda basariliydik. Ne zaman PUMA ya gectik o gün bugün basarisisiz!!!!

Ayni örnegi ben almanyada hep 1. FC Köln icin söylüyorum.

Eskiden 1. FC Köln ADIDAS giydigi zaman hep Sampiyonluga oynardi. Bundan yaklasik 10 sene önce PUMA gectiler o gün bugün kendine gelemiyorlar.

Gecen sezon yeniden ADIDAS a geri döndüler. Bu yil 2 .ligden direkt cikarlar yine 1. lige.
    Sonrada yine basarili olacaklarindan eminim!!!
    TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
    TRABZON / AYASOFYA MAH.
    HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Italya Puma formasi ile Dünya Sampiyonu oldu. Bunlar tesadüf. Bahane etmeyelim...

Yorum

• Ben Puma ugursuzdur demiyorum, Puma bizim icin ugursuzdur. Adidas ve Kappa ile iyi donemler yasadik.

Not: ilk markali formamiz adidas onu da 1985-86 sezonunda giymeye baslamisimiz. Forma reklamimizda GRUNDIG
        Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
        You'll Never Walk Alone...
        https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Formayla ilgili olarak; 1998-99 sezonuna kadar Adidas giymisiz. 98-99 sezonunda Puma giymeye baslamisiz. 4 sezon Puma giydikten sonra 2002-2003 sezonunda Kappa baslamis. 2005-06 sezonu TS-Club ve bu sezon Puma ya geri donus.

Duzeltme: Bir onceki mesajimda ilk markali formamiz diye 85-86 sezonunu yazmistim. 78-79, 80-81 (ilk ikisi sanirim adidas) ve 82-83 sezonlarinda da markali forma var ama hangi marka okuyamadim...
          En son UğurB tarafından düzenlendi; 22.08.2006, 18:02.
          Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...

Yorum

• Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

bu en son sampiyonluktaki forma - diger formalarida buradan gorebilirsiniz (zaten biliyorsunuzdur)

Bence en guzel forma 72-73 ve 73-74 sezonlarindaki forma ile, 2004-05 sezonundaki Kappa formalarimiz...

Yorum

• 75-76
              77-78
              83-84
              88-89 buna dikkat
              95-96 ahhhhh
              ve kappalar.

not:2004-2005 kadrosundakı yattaranın formasının durusu ıle 2006-2007 stepanovun formasının durusuna bakın.ıkı futbolcununda kolları acık arkadaslarının arkasında.işte budur anlatılmak ıstenen...buraya dıkkat huseyınde bıle forma nasıl durmus.

Yorum

• Antreman tişörtleri satışa çıkacakmı arkadaşlar? Ve ne zaman?

Yorum

• çubuklu forma istiyorum kardeşim çokmu şey istiyorum
                  BU SESSİZLİK HİÇ HOŞUMA GİTMİYOR....

Yorum

• kappayı çok seviyodum ben ya puma zamanında bizim renkleri de kırmızı lacivert yapmıştı

Yorum

• Pumaya düz forma üretti diye laf deyip
                      beyaz formamı olurmuş
                      Kappa neredeymiş
                      Geçmişte Bu puma bize lacivert forma yapmış
                      Kappa Şak şak diyip
                      Hafızası nisyan ile malul olanlara ithaf olunur

bu forma dümdüzAtlet gibi değilde banamı öyle geldi?

bu mavilerle Trabzonspor mavisinin bir yakınlığı varmı??
                      ne olursa olsun puma şuanda en güzel renkleri Tutturmuştur
                      düz formalarda yapılabilecek güzel desenlerden birisiniyapmıştır
                      tek kalan yarın görmemiz muhtemel olan çubuklu formalar kalmıştır

Yorum

• muhalefet oluncakya,pumaya bi kere kafayı takmışız biz!

ama kappa zamanındada herşey ortada işte

puma en azından turuncu renkli forma çıkarmıoo!

Yorum

• dün akşam totham'ın maçı vardı tv'de bizim formaların siyah beyazı ..gözüme acaip güzel göründü, pumaya haksızlık mı ediyoruz?

Yorum

• yaa pumaya laf ediliyor tamam tasarımı yok ama kappa da çubuklu dışında doğru düzgün forması yokdu geneli düz renkdi yani onlarda da yokdu tasarım ama çubuklu vardı . millet laf olsun diye konuşuyor . pumaya önceki formalardan dolayı bi kin tutma gibi durum var bide çok terletiyor vs. vs. gibi konular derken eskiyi düşünmeden kappa kappa diye söyleniyor ama bunlar hikaye . alın kappalara bakın . pumaya da iyi demiyorum ama kappa kappa diye tutturanlar bunlarıda görsün.

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

Yorum

• İlk olarak Fanatik Ozi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yaa pumaya laf ediliyor tamam tasarımı yok ama kappa da çubuklu dışında doğru düzgün forması yokdu geneli düz renkdi yani onlarda da yokdu tasarım ama çubuklu vardı . millet laf olsun diye konuşuyor . pumaya önceki formalardan dolayı bi kin tutma gibi durum var bide çok terletiyor vs. vs. gibi konular derken eskiyi düşünmeden kappa kappa diye söyleniyor ama bunlar hikaye . alın kappalara bakın . pumaya da iyi demiyorum ama kappa kappa diye tutturanlar bunlarıda görsün.

http://img179.imageshack.us/my.php?i...ihtekkenb3.jpg
                              kappanın en azından kumaşı iyiydi.Futbolcunun vücudunu sarması da daha iyi bi yönüdür.Ayrıca bu yönü futbolcuyu rahatlatır...Pumada ise çuval gibi yani FIRTINA çıksa sanki adam uçurtma gibi ucacakmış gibi...
                              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Pumaya düz forma üretti diye laf deyip
                                beyaz formamı olurmuş
                                Kappa neredeymiş
                                Geçmişte Bu puma bize lacivert forma yapmış
                                Kappa Şak şak diyip
                                Hafızası nisyan ile malul olanlara ithaf olunur

bu forma dümdüzAtlet gibi değilde banamı öyle geldi?

bu mavilerle Trabzonspor mavisinin bir yakınlığı varmı??
                                ne olursa olsun puma şuanda en güzel renkleri Tutturmuştur
                                düz formalarda yapılabilecek güzel desenlerden birisiniyapmıştır
                                tek kalan yarın görmemiz muhtemel olan çubuklu formalar kalmıştır

kappa daha sonraki formalarda renkleri tutturdu.zaten renklerin artık numarsı da bılınıyo yanı afrıkayada gıtsen o renkler tekstılde o numara ıle anılıyo.bu bır.

ikincisi. illa duz forma olmak zorundamı.yanı cubuklu ıkı duz bı de farklı renk.
                                o ıkı duz formamız bordo ıle mavı olan degısık dızaynlarda olamazmı.yandan cubuklu veya parcalı veya damalı vs.

yıllardan berı aynı hıkaye.
                                * klasık cubuklu.
                                * bordo duz
                                * mavı duz
                                * 3.renkli

niye böyle adamların kolayına gelıyo.çubuklu yu tutdur bıde 3.renklı (puma beyazla o işinde kolayına kactı) ıkı tanede duz forma.olduda bıttı.

bana soylermısınız ısını bılen her tekstıl tasarımcısı o formaları yapar.bırak onu terzıye gıtsen yapar.dumduz forma.bıde yenılık dıye bı yaka koymuslar evlere şenlık.neymıs hava alıyomus.

bursada puma forma var onların parcalı formasının yakası sıfır yaka.ne yanı onlar terlemıyo mu yoksa bursa ufak takım hava almasada olurmu.

bırakın pumayı savunmayı.sevmıyoduk yaptıkları ıle daha dogrusu yapamadıkları ıle bızı haklı cıkardılar.yakaları formaya gore 2 beden buyuk, duz formalar.belkıde depolarında vardı amblemımızı yapıstırıp verdıler.

bu ısıs ayarlayan ıyı hava yapmıstır şirkette.trabzona 3 tane dumduz yakalrı yamuk forma verdım dıye.

dıger bır sorunda neymıs futbolcular formaları (ornek huseyın) buyuk numara gıyıyomus o yuzden formalar ıyı durmuyomus.maden senın oyuncun ole forma ıstıyo(gercı kappayıda buyuk gıyıyolardı kappa okadar kotu durmuyodu) fırmaya soylersın ona gore dızayn yapar.
                                yada maclara nasıl herkes aynı takım elbıse ıle gıdıyo kural drsın oyuncuna vucuduna gore forma gıyer.takım stada kadar jılet gıbı gıdıyo maca baskıyosun abısının forması ıle cıkmıs gıbı.

maca kadar takım kuralları sahada futbolcu kuralımı.

o kadar ıyılerse puma ıyı forma ypsında bızde utanalım dedıklerımızden.2 ser 2 ser alalım.

hodrı meydan....becerıyolarsa(bence becerıyolarda trabzonspora onem vermıyolar) yapsınlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X