ne yazıkki puma bizi bursaspor kadar kaale almıyor.adamlara yaptıkları formalara bakın bide bize yaptıklarına.hala daha çubuklu forma bekliyoruz bu uğursuz markadan.
elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ... legends never die ...
ya 3 tane forma var biri düz bordo biri düz mavi biri de düz beyaz
çok uğraşmışlar mı acaba bu formalar için
kimi kandırıyo bunlar be
bu formayı 20 milyona satsalar yine almam bu kadar basit mi ya
Puma bizim yönetimin istegine göre 4 adet forma siparişinin alındıgını söyledi.
Yani bizimkiler 3 adet düz renkli bir tanede klasik cubuklu istemis.
Aynı puma yetkilisi önümüzdeki sene için çizimlerin yapılacagını ve Trabzonsporun ayrı çizimler kullanacagını iletti.Kısaca Türkiye lansmanımız Trabzonspor olacak dedi.
Bursaspor ise düzlerin yanında parçalı istemiş.Yanii kim ne isterse o veriliyor.
Haa bizimkiler niee istemedi derseniz.Formaları karton üstünde tanıtım yapan bir yönetici ahlakından daha fazlasını nasıl isteyebiliyorsunuz.
ya 3 tane forma var biri düz bordo biri düz mavi biri de düz beyaz
çok uğraşmışlar mı acaba bu formalar için
kimi kandırıyo bunlar be
bu formayı 20 milyona satsalar yine almam bu kadar basit mi ya
ewet hepsi farklı renk modeller aynı.off off yapılan işe bak
Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...
Bir de cagdas ın uzerınde bak ıstersen? Aynen Kappa formaları gıbı, Kaslı vucutta cok guzel duruyor. Huseyın gıbı "bl forma ıstıyorum" dıyen adam uzerınde de cuval gıbı durur. Biz begendık arkadasım. Zevk ve renk meselesı... Sen begenmedıysen alma. Basit.
Bir de cagdas ın uzerınde bak ıstersen? Aynen Kappa formaları gıbı, Kaslı vucutta cok guzel duruyor. Huseyın gıbı "bl forma ıstıyorum" dıyen adam uzerınde de cuval gıbı durur. Biz begendık arkadasım. Zevk ve renk meselesı... Sen begenmedıysen alma. Basit.
seramonıde 11 futbolcuyuda ınceledım hadı huseyın zayıf.stepanov u da gorduk.yok sen stepanov da sıska dıyosan.ne yapacagız hepımız kasmı yapalım forma guzel dursun.dıye.
sen begen mıs olabılırsın gıt ozaman bızım yerımızede al.
ben begenmedım.ne rengını ne dızaynını.
bu arada aynı foruma yazı yazmamız arkadas olmamızı gerektırmez.
Ben batil seylere inanmam ama PUMA nin ugursuz bir forma markasi olduguna kesin inandim...
Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone... https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum