Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Atkı fiyatları biraz yüksek değilmi , banamı öyle geldi acaba...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• 7

Yorum

• Sağdaki oyuncuda caprice gold reklamı var ve konç farklı?
        Eski ürünler mi acaba.

7

Yorum

• işte beleş formam

buda cl formam

buda 2011-2012 serisi

En son sercaninanc tarafından düzenlendi; 09.10.2011, 21:00.
          nasıl bakarsan öyle görürsün
          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sağdaki oyuncuda caprice gold reklamı var ve konç farklı?
            Eski ürünler mi acaba.

Geçen yılın ürünü
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Benim Gold formanin font'u hep burusuyor
              Ütülemekten baska care yok mu?

Yorum

• Beyaz formamız farklı kombinasyonlarda kullanılınca dahada güzel oluyor.

Yorum

Forma denemeleri vol.3

Arada kalmasın
                  7

Yorum

• Boyum yaklasik 1,88 Kilom 93 Kilo sizce bana hangi beden Enerji Forma olur ???
                    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Boyum yaklasik 1,88 Kilom 93 Kilo sizce bana hangi beden Enerji Forma olur ???
                      Large
                      7

Yorum

Large
                        Eyvallah bende öyle tahmin etmistim
                        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Hummel formalarımız hoş

Yorum

• - Hummel'in Aston Villaya yaptığı bir forma varki off ya hastasıyım o formanın ...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Batuhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hummel formalarımız hoş
                              Bence renkleri Nike kadar başarılı tutturamamışlar. Mavi olması gerektiğinden koyu gibi sanki.

Hummel'ın online satış sitesindeki bjk ürünleri sayfası;

TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• Bence formalar güzel olmuş. Renkler güzel yalnız mavi biraz koyu olmuş gibi. Işıktan veya fotoğraftan olabilir. Bizim renkleri biraz koyulaştırınca daha bi güzel oluyor bence.
                                - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X