Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Resimlerin kalitesi direk göze çarpıyor.
    Bu mesajı yazarken de nerden alındıklarını anlamış oldum
    Sormama gerek kalmadı
    peki hangi siteden?

Yorum

• Ali Fuat abi geçen sene biz ne kadar forma sattık bilgin var mı

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ali Fuat abi geçen sene biz ne kadar forma sattık bilgin var mı
        Ne kadar sattigimiz degil ama ne kadar gelir elde ettigimizi paylasmisti sanirim resmi site.

Acaba bu sene ne kadar gelir elde edildi? Bende merak ediyorum acikcasi..
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          peki hangi siteden?

Bağlantı olarak burası çıkıyor.
          Burdan da adres az çok anlaşılıyor.
          Hamiş

Yorum

• V forma ve Cubuklu forma cok hosuma gidiyor.

Ikisinden birer tane alacam.

Adrian 10 numara ve Zokora 15 numara...
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şuan Ts Clubda satılan formaların arkalarındaki yazı fontu pek hoş gözükmüyor.

Bu arada bu şampiyonlar ligi arması tek kolda yuvarlak şekliyle mi oluyor yoksa bi kolda yuvarlak bi kolda "respect" yazısı mı oluyor?Geçen gün forma aldım da tek tarafa dikilmiş...
              Bilgisi olan var mı?

(UEFA)

Yorum

• Biz de düz beyaz forma yerine böyle enteresan şeyler yapabiliriz. Bana göre bu forma Nike'ın bu seneki en başarılı forması. Shakhtar yönetimini de tebrik etmek lazım tabii.

Yorum

• Nike bu kırık çubukları kramponlarda da kullanıyor.
                  7

Yorum

• Umbro. Dünkü formalarına hayran kaldım Lille'in. O yaka kısmı bitirdi beni.

Yorum

• Kontrol etmek için girmiştim; yeni satış sitemiz yayında.

e-ticaret sitesi olduğu için güvenlik ve protokollerle ilgili sorunlar giderilmeye çalışıyor.

Çok şükür.
                      En son a f s tarafından düzenlendi; 29.09.2011, 09:40.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şuan Ts Clubda satılan formaların arkalarındaki yazı fontu pek hoş gözükmüyor.

Bu arada bu şampiyonlar ligi arması tek kolda yuvarlak şekliyle mi oluyor yoksa bi kolda yuvarlak bi kolda "respect" yazısı mı oluyor?Geçen gün forma aldım da tek tarafa dikilmiş...
                        Bir tarafta CL Logosu bir tarafta Respect:

"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Barça'nın siyah formasının fiyatı 79.99 $
                          En son a f s tarafından düzenlendi; 29.09.2011, 09:48.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Biz de düz beyaz forma yerine böyle enteresan şeyler yapabiliriz. Bana göre bu forma Nike'ın bu seneki en başarılı forması. Shakhtar yönetimini de tebrik etmek lazım tabii.
                            Bu harika,Lil'in giydiği beyaz harika,İnter'in giydiği beyaz harika,
                            eğer bizim beyaz formaya da bordomavi bir şerit düşünülse bizimki de harika olur ve inanıyorum yok satar.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• arkadaşlar bir kez daha sorayım dedim

boy 1.78 kilo 78

s mi alayım m mi alayım
                              forma alan arkadaşlarımız yardımcı olursalar sevinirim
                              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar bir kez daha sorayım dedim

boy 1.78 kilo 78

s mi alayım m mi alayım
                                forma alan arkadaşlarımız yardımcı olursalar sevinirim
                                tabi ki M ....1.78 boyla L bile olabilir ama kilon az M gider sana...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X