Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bukadar keskin ifadelerle puamın işi değil yada nike ın işi değil demek yanlış bence. çünkü bu iş tamamen zevk meselesi. bana bedava verseniz giymeyeceğim bi ayakkabıyı başkası çok severek giyebiliyor. yada tersi.
    şimdi kalkıpta dünya kupasında okadar takımın formasını üreten pumaya bunlar forma yapmayı bilmiyo demek yada aynı şekilde nıke a adidasa bunlar bu işi bilmiyo demek nekadar doğrudur?. puma okadar kötü ise nasıl oluyorda şu son dünya kupasındaki takımların çoğu puma giyiyor. dediğim gibi bu iş zevk meselesidir. herkes aynı şeyi beğenmez. bugün nike ile anlaşmış olsak başkaları çıkıp neden adidas değil puma değil diyecekti. o yüzden olan olmuş . artık puma giyeceğiz. ne dersek diyelim değişen bişi olmaz. ve puma bu işin acemisi değildir.

Not: önceki senelerde puma giymiş ve renklerinin kırmızı lacivert gibi olduğunuda biliyoruz. ama orda suç bence puanın değil o formaları o renklerde kabul eden yönetimindir. nasıl bi anlaşma yapıyorsunki sen puma ile, bizle alakası olmayan renkteki bi formayı kabul edebiliyosun. orda suç yönetimdeydi. kabul etmemeliydi o formaları..
    En son Burçak tarafından düzenlendi; 19.08.2006, 16:54.
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• bordo ve mavi yanyana olsunda nasil olursa olsun be
      Bugün dünden akıllı değilsen kayıptasın!

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ince cubuklu olan formayı paraguayın puma cubuklu formasından tasarladım
        kalın cubuklu olanı ise tamamen kendim tasarladım
        ama puma ince cubuklu yapabilir.

aga yok böle bişe 2.sini gerçekten ürettik sandım bir an için çok güzel tasarım ellerine sağlık
        ...anti-klişe timi...

Yorum

• bencede ince cubuklu olsun,mesela üssteki resim gibi,alttaki resimin gectigimiz sezonki formalardan hic ama hic farki yok..
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Benim yaptığım tasarım böyle. Pumanın şimdiki standart çubuklu forması.

Yorum

• yetenekli arkadaslar birde parcalı(88-89 forması gıbı) ve kareli (hırvatıstan forması) forma calısması yapsanızda gorsek.ben yapım dedım dama tahtası oldu.kareli olanı cok merak edıyorum twıgy terlıklerım vardı karelı onlara hasta ıdım.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benim yaptığım tasarım böyle. Pumanın şimdiki standart çubuklu forması.

ahmet yine iş başında!güzel olmuş ellerine sağlık

Yorum

• arkdaslar yeni formalarin hic birini begenmedim, futbolcularin giymis oldugu antreman tshirtleri lacivert.Bu puma firmasi ile ne zaman anlasma yapsak bize ugursuz geliyor.Hem formalari kotu hemde ugursuz bir marka puma.
                  "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• Formam geldi.Dün izmirde formamla gezdim.Bizler pek begenmesekte diger takım taraftarı olan arkadaşlarım çok sevdiler.

İlk baktıgınızda begenilmez halde dursada degişik kesimi ve yaka modeli ile farklı.Giyince daha da güzel duruyor insanın üstünde.

Son olarak cubukluda geldimi bu iş tamamdır.

(ama her ne olursa olsun kappa'nın yerini tutmaz benim görüşüm)
                    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                    İşte BMN!*

Yorum

• bakacaz az sora gelirsin yanıma. hadii daaa maç başlicak
                      Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak k@ndemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ahmet yine iş başında!güzel olmuş ellerine sağlık
                        kandemir sen bu formadan bi tane yaptırsana ücreti neyse weririm walla

Yorum

• İlk olarak miracciftci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Formam geldi.Dün izmirde formamla gezdim.Bizler pek begenmesekte diger takım taraftarı olan arkadaşlarım çok sevdiler.

İlk baktıgınızda begenilmez halde dursada degişik kesimi ve yaka modeli ile farklı.Giyince daha da güzel duruyor insanın üstünde.

Son olarak cubukluda geldimi bu iş tamamdır.

(ama her ne olursa olsun kappa'nın yerini tutmaz benim görüşüm)

onlar senle dalga gecmıstır bakasana allah askına mıllı mars okunurken sıradan gosterdı bırtane duzgun forma ve yaka yok.

bu formayı dızayn edene o yakayı dıkene puma ıle anlasana, bu mubarek gunde selamlar.yok yakası degısıkmıs defolu ıste bee yok neymıs arkadan hava alıyomus hava kanalı ıms.yanı bu sene havamızı alacagımızı ımaedıyolar.

bende bu pumanın ugursuz olmasına ınanmaya basladım.

Yorum

• Bu forma bize pek uğurlu gelmiyor ikinci sezon oldu ikiside rezalet başladı.
                            Amatör ruh,profosyonel düşünce
                            İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• anti-puma-albayrak(bayrağın yerine başka bişide olabilirdi.)-lazaroni
                              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X