Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gold formaya kanım hiç ısınamadı.Trabzonspor'la ilgili hiçbir şey çağrıştırmıyor bana.
    ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
    #Ziya Doğan

Yorum

• gold bence güzel
      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• türkcemizi koruyalim diyoruz. peki neden "gold" forma diyoruz?
        altin renk desek olmuyor mu sanki

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          türkcemizi koruyalim diyoruz. peki neden "gold" forma diyoruz?
          altin renk desek olmuyor mu sanki
          zafer yerrine victory denmesiyle ilgili olmalı...

yani nike in bu formayı adlandırma şekli bu çünkü...

Yorum

• Gold bence güzel deil. içinde bordo-mavi olmayan bi forma beni çekmiyo nedense armalarınsa bu kadar büyük olması hoş durmamış bence. Benim 5 tane formam var bu sene victory forması dahil. ama en güzeli bence geçen seneki gri forma. Farklı renk tonları içine bordo-mavi şeritler gerçekten çok hoş duruyo

Yorum

• Uploaded with ImageShack.us

Yorum

• Forma budur
                ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                #Ziya Doğan

Yorum

• Vay be Tolga'ya bakın hele yahu Adam ciddi ciddi kahraman gibi gözükmeye başladı gözüme
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Internetten cubuklunun L bedeni kalmadigi icin kardesime siparis verdim, kendisi trabzonda oldugu icin..
                    Bugün beni aradi TS Clubtan,formayi almis ama isim yazamiyorlarmis, Harf kalmamis. Gülermisin Aglarmisin.
                    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Caprice gold reklamindan kurtulduk sanirim bu cok iyi oldu formayi bozuyordu.
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Internetten cubuklunun L bedeni kalmadigi icin kardesime siparis verdim, kendisi trabzonda oldugu icin..
                        Bugün beni aradi TS Clubtan,formayi almis ama isim yazamiyorlarmis, Harf kalmamis. Gülermisin Aglarmisin.
                        maglesef sl aciklandiktan sonra Trabzonda forma bulmak cok zor ben dün tüm sehri gezdim cevahirde avm sonunda buldum ordada yazi yaziolar ama numara sirf 61 var baska nr yaptiramiosun
                        25# Alan Carlos Gomez da Costa
                        Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                        / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Internetten cubuklunun L bedeni kalmadigi icin kardesime siparis verdim, kendisi trabzonda oldugu icin..
                          Valla ben gülerim satışlar iyi gidiyor demek bu

Geçen twitter'da Nevzat Aydın'a sordum satışlar ne durumda geçen seneye göre diye, geçen sene 50000 civarı satılmış bu sene baya iyi gidiyormuş geçer muhtemelen dedi.

Yorum

• İlk olarak maTSal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            formaya fiyat olarak baktığında yanlış kur hesaplaması yapmadıysam eger 140 TL ye felan denk geliyor. ama yanılıyor olabilirim.
                            dedigin formada mor-bordo demissin ama moru pek göremedim ben.

Google'dan arayınca morumsu bir renk daha çıkıyor =)) Ben 2 seçeneğide söyleyeyim anlayan anlar diye yazdım onu =)) Allah razı olsun anlamışsınız da teşekkür ettim

İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tereddütte kaldım şimdi =) 2 Trabzon forması daha alıcam ama burda o 2 forma parasına tek ürün denk geliyor =)) Ötekini araştırayım belki orjinaldir.Sizede çok teşekkürler
                            9 # Osvaldo'

Yorum

• 7

Yorum

• İlk defa Şenol hocamın giydiği bir ürünü beğenmedim

Bugün çubuklu forma siparişi veren bir insan a arma büyük mü gelir renktaşlar,
                                yoksa hala ufak armalılar mı satışta?
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X