Gold formaya kanım hiç ısınamadı.Trabzonspor'la ilgili hiçbir şey çağrıştırmıyor bana.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületürkcemizi koruyalim diyoruz. peki neden "gold" forma diyoruz?
altin renk desek olmuyor mu sanki
yani nike in bu formayı adlandırma şekli bu çünkü...
Yorum
-
Gold bence güzel deil. içinde bordo-mavi olmayan bi forma beni çekmiyo nedense armalarınsa bu kadar büyük olması hoş durmamış bence. Benim 5 tane formam var bu sene victory forması dahil. ama en güzeli bence geçen seneki gri forma. Farklı renk tonları içine bordo-mavi şeritler gerçekten çok hoş duruyo
Yorum
-
Internetten cubuklunun L bedeni kalmadigi icin kardesime siparis verdim, kendisi trabzonda oldugu icin..
Bugün beni aradi TS Clubtan,formayi almis ama isim yazamiyorlarmis, Harf kalmamis. Gülermisin Aglarmisin.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInternetten cubuklunun L bedeni kalmadigi icin kardesime siparis verdim, kendisi trabzonda oldugu icin..
Bugün beni aradi TS Clubtan,formayi almis ama isim yazamiyorlarmis, Harf kalmamis. Gülermisin Aglarmisin.25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInternetten cubuklunun L bedeni kalmadigi icin kardesime siparis verdim, kendisi trabzonda oldugu icin..
Bugün beni aradi TS Clubtan,formayi almis ama isim yazamiyorlarmis, Harf kalmamis. Gülermisin Aglarmisin.
Geçen twitter'da Nevzat Aydın'a sordum satışlar ne durumda geçen seneye göre diye, geçen sene 50000 civarı satılmış bu sene baya iyi gidiyormuş geçer muhtemelen dedi.
Yorum
-
İlk olarak maTSal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformaya fiyat olarak baktığında yanlış kur hesaplaması yapmadıysam eger 140 TL ye felan denk geliyor. ama yanılıyor olabilirim.
dedigin formada mor-bordo demissin ama moru pek göremedim ben.
teşekkür ettim
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKargosuyla birlikte 155 $'a satılıyor burada.
Burada da kargosu bedava 26 $'a satılıyor ama orijinal olup olamadığından emin olamadım.
http://www.ebay.com/itm/New-2012-Cor...ht_1089wt_1139
Tereddütte kaldım şimdi =) 2 Trabzon forması daha alıcam ama burda o 2 forma parasına tek ürün denk geliyor =)) Ötekini araştırayım belki orjinaldir.Sizede çok teşekkürler9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk defa Şenol hocamın giydiği bir ürünü beğenmedim
Bugün çubuklu forma siparişi veren bir insan a arma büyük mü gelir renktaşlar,
yoksa hala ufak armalılar mı satışta?Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum