Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak uğur 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben alıcam.Trabzon spor forması olduğu için alacağım.
    Tabiki xxl varsa beden sorunu varda hafiften kiloluyumda
    care yok abicim, zayiflaman gerekiyo. ben kappa formanin icinde salam gibi durdugum icin 2 ayda 13 kilo verdim. forma tas gibi duruyo üstümde. insallah pumada iyi oturur.
    bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir, toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir!!!!

Yorum

• EĞer Kayserİ MaÇindakİ Gİbİyse Formalar GerÇekten Berbat...
      Kappa ArayacaĞiz Galİba ArkadaŞlar...
      Umut Bulut ile hiçbir akrabalığım yoktur. Üçüncü şahıslara duyrulur... ))

Yorum

• bu saatten sonra forma morma çıkarmasınlar istemiyorum. uğursuz puma.
        elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
        TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
        legends never die ...

Yorum

• YAww hadi transfer gecikti.(kanca kayıp olduğundan)...bu formalar niye gecikiyo anlamadım gitti valla...yokmu şu pumacı abilerin telefonu.arayıp soralım yaww...

Yorum

• İlk olarak yigiT_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            YAww hadi transfer gecikti.(kanca kayıp olduğundan)...bu formalar niye gecikiyo anlamadım gitti valla...yokmu şu pumacı abilerin telefonu.arayıp soralım yaww...
            kanca ızledıgı takımların formalarınada bakıyomus begendıgı olursa onu yaptıracaklarmıs.ıkı tane model varmıs 1 tane daha bakıyomus.

yahuu kayserı macında gıyılen formayı begenen varmı.tek hıc bır ozellıgı olmatan duz bır forma adam orasına burasına bır ıkı bırseyler yapar. al mavı kuması kes kalıbını dık ala sana forma.

ne ozellıgı var,armamızı gormesek kımse anlamaz kımın forması.bekle bekle yapılan formaya bak.bordo da buna benzerdır,beyaz zaten nasıl olabılırkı,cızgılı forma zaten klasık renklerden kurtarıyo.
            yahu cın alı cızsem yamuk olur ama ben bıle bakın ben bıle dıyorum az ugrassam bır ıkı model cıkarırım.bence puma bızı kale bıle almadı. umbro bıle ne mdoelller cıkarmıs.
            abı anlastınmı ıtalyan fırması olacak dızayn dedın mı onlar abı..

Yorum

• İlk olarak gladyator tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bende almıycam pumanın formalarını. heralde bu formalar puma trabzonsporu ciddiye alıyor diyenlere kapak olmuştur.
              diğerleride bunlar gıbıyse bende almam ne yanı takıma ola duygularımızı kullanarak para kazanacaklar.

hıc bır ugras yok
              mavı kumas bas ustune ambılemı alırlar nasıl olsa havası yapmıslar.

ben evdede yaptırırım hanıma parayıda klube yollayayım bana amblem yollasınlar.

Yorum

• atay başkan yönetimde olsaydı formalar tam marcelinho geldiği gün satışa çıkardı. -yönetim istifa ama önce stadı yap-

Yorum

• Şöyle kör topal bi atölye falan kurup formaları biz mi hazırlasak napsak?
                  Site de çok güzel forma tasarımı yapan arkadaşlar var.
                  Belli mi olur belki de yurtdışına açılırız.

Şaka bi yana da emin olduğum tek bir şey var, işimizi bu yönetime göre daha ciddi yapacağımızdır.

Yorum

• Geçen sene mankenlerle tanıtıyorlardı ne güzel.Şimdi tanıtmayı bırak yüzünü bile göstermiyorlar.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• bi arkadas vardı pumanın ust duzey yonetıcısıyle gorusmus tu bıze formaları anlatıyodu pumanın katologonda yer alcaz dıyodu o arkadas o yonetıcla bıdaha gorussede son gelısmelerı alsa formalar devre arasın yetıs cek mı sadece cubuk lu formamı cıkmadı dıger formalar bunlar mı borda forma dıye bahsedılenın gercek bordo olmadıgı elazıg renklerıyle uretılen beyaz formayı lıgde gıycez mı avrupa forması hangısı benı aydın latırsan cok sevınırım bu sımdıye kadar olan formalardan alcagıma eskı formalardaan bıdaha alırım

Yorum

• puma adam olana kadar puma giymek yok..

ne yalan söyleyeyim formalar yapılmadan önce umutluydum, puma bize farklı, özel, güzel formalar yapacaktı biz de onu sokaklarda tatil beldelerinde göğsümüzü gere gere giyecektik..ama pumaya yazıklar olsun. öncekei berbat formalardan yıllar sonra anca renkleri tutturabilmişler. bundan sonra pumadan alacağım tek şey Trabzonspor formasıdır; ha onu da sadece evde, halı sahada veya iş yaparken giyerim. sokakta giymem çünkü milleti kendime ve takımıma güldürmem. sokakta yine trabzonspor forması giyerim ama KAPPA olanı, hani Trabzonspor'lu olmayanların bile aldığı efsane formalar var ya işte onu..puma resmen bizle kafa buluyor olmalı, koca Trabzonspor ikinci ligdeki takımlarla aynı formayı mı giyer? bakın adidasa adamlar dünyanın en çirkin forma renkleri olan sarı laciverte ne formalar yapıyorlar. arkadaşlar şahsen ben başta da belirttiğim gibi kulübe katkıda bulunmak için yeni formalardan alırım fakat kesinlikle KAPPA formaları giyerim..pumaya da tekrar yazıklar olsun diyorum.
                        TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• bursaspor yonetımı puma ya ıhtar cekmıs formalar hala teslım edımedı dıye bızım yonetım haberı varmı formaların teslım edılmedıgınden sımdı bız puma yı protestoya baslasak baskan cıkar anlastık sorun yok der aynı ulkerdekı gıbı adam once kendı ıs ılıskılerını dusunuyo belkı pumaylada ıs ılıskısı vardır yada basbakanın

Yorum

• Bu bizi ne kadar kaale aldıklarının bir göstergesi. Arkadaşlar büyük klüplerin kendine özel tasarımları olur. Diğer klüplerden farklı olmalıdırlar. Oysa ilk maçta gördükki puma dk da afrika ülkelerinin giydiği formaların aynısını bize vermiş! Akıl mantık almıyor yaa, o zaman bizim ne farkımız olucak, nerede kaldı büyüklüğümüz? Bunlar resmen bizimle alay ediyor. Yönetmeyi bilmeyen yöneticelerimizde bu duruma sessiz kalıyor. Bi dünya para verip adam alıyorsunuz ama adama giydirecek formanız yok daha.. yahu bu nasıl bir politikadır,nasıl bir yöneticiliktir anlamadım gitti. Her şey imajla başlar.Kendinizi görsel açıdan iyi sergilemeniz lazım ki insanların gözünde ayrı bir yeriniz olsun. Ama biz ne yapıyoruz ligde ne kadar puma giyen takım varsa onların giydiği formanın aynısını biz giyiyoruz. Ondan sonra güya farklı olucaz!! Bu nasıl farksa artık bilemiyorum. Arkadaşlar bu duruma sessiz kalmayalım. Bizimle alay etmelerine, diğer basit klüplerle bir tutmalarına müsade etmeyelim. Gereken yerleri mail yağmuruna tutalım. Akan suyun önünde kimse duramaz. Bir diyeceğim daha forumda bir arkadaşın çizdiği tasarımları gördüm. Eğer formalar öyle olsaydı hiç düşünmeden hepsinden bir tane alırdım. Açık söyleyeyim bu formalar değişmezse ben formaya para falan vermem. Yok öyle klübe destek mestek hikayesi, sen beni takma ben sana yardım edeyim, geçin bunları. Herkes hakkettiğini alır. Haydi arkadaşlar benim gibi düşünen varsa protestoya başlayalım.

Yorum

• maçlar başladı daha formalar gelmedi haaa...way beaaaaa..ne işler dönüyo bizim yönetimde beee..yönetim olmasa acaba daha mı iyi olourdu..ben bukadr da rezil bi yönetim görmedim arkadaşlar..hiçbir olay düzgün gitmiyor..tam bir rezalet..bunlar trabzonsporu köreltmeye mi gelmiş ne oldu anlayamadım gitti allah allaaahhh...maçlar başladı daha forma yok..busaatten sonra kim alır formaa kafayımı yemiş bunlar..iddaa ediyorum bu sene en düşük forma satış yapılacakkk..eger ben forma almayı düşünmüyosam kimse almazz..çünkü bende siyahlı puma,bordo kappa taraftar forması,bordo kappa maç forması,turuncu kappa maç forması,mavi kappa şampiyonlar ligi maç forması,çubuklu ts club forması var hersene formamı alırım ama bu sene asla forma almayı düşünmüyorum zaten geçti açılış yok ilk maç oynandı hala amatör formalalrla oynuyoruz ve kimsenin bişe dediği yok bu durumaa..yemin ediyorum şu bmn trabzonspor yönretimini alsa takım kesinlikle şampiyon olurrr

Yorum

• İstanbul Cevahir Alışveriş merkezine yarın geliyor. Puma'nın formalarımızın üzerine üç tane puma arması koyması nefretlik olmuş. Adam gibi bir tane koysana ne öyle damgalanmış gibi !

Marcelinho 30 formalarını Cevahir TS Clup'dan da alabilirsiniz. Bunun yanı sıra kaliteli ürünlerde gelmiştir arkadaşlar.
                                Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X