Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSLIEMRE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yaf Böyle Bisi OLmaz YA BİZİM Gibi TRABZONSPOR AŞIĞI BİNLERCE İNSAN VAR TÜRKİYENİN HER YERİNDE VE KOCA TRABZONSPORUN SİTESİNDE 2-3 AYDIR HEP AYNI ÜRÜNLER VAR YANİ MADDİ DESTEK VERİCEZ TAKIMIZA HER TÜRLÜ TS CLUB ÜRÜNÜ ALARAK BİRİKTİRİOORUM PARA SADECE TRABZONSPORDAN ÜRÜN ALAYIM DİYE HEP AYNI ŞEYLER VAR....AYRICA PUMA FORMA ÜRETİLDİ UZUN KOLLU BİR TANE FORMA Yoq...BÖYLE BİŞEY OLABİLİRMİ ALLAH AŞKINA KACTANE EMAİL ATTIM CEVAP VEREN Yoq BUNLARI BİR İLETCEK YoqmU PUMA TRABZONSPOR İHTİYACLARINI KARŞILAYAMIOOR BU BU KADAR BASİT KLÜP NEYİNDEN YARARLANCAK ANLAMIS DEĞİLİM TSCLUBUN SİTESİNE GİRİN KAC AYDIR AYNI ÜRÜNLER VAR BU KADAR OLmaz YA UZUN KOLLU FORMA İSTİYORUM Yoq SWEETİSÖRT İSTİYORUM YENİ DEİSİK OLAN oda Yoq NASIL PARA KAZANMAYI DÜSÜNÜYOR YÖNETİM ANLAMIS DEĞİLİM DİĞER TAKIMLARIN BİR GİRİN SİTELERİNE HERŞEY VAR BU KONUDA YETERLİ ÖNLEMİ YADA İLGİLENCEK BİR İNSAN yOqmU KOSKOCA TRABZONSPORUMUZDA ÜRÜN CESİDİ OLSUN UZUN KOLLU FORMA OLSUN İSTERLERSE MUSAMBA OLSUN GENE ALIRIM....YETERKİ UZUN KOLLU VE BOL CESİT OLSUN ÜRÜNLERDE...

Katiliyorum!!! Aynen Kardesim!... Ben bu yaz geliyorum Trabzon'a bak neler demiyecegim bunlara!!! yazik yaaa!

Ben'de istiyordum uzun kollun formalardan! sadece Cubuklu'dan var mis?... Hayret birsey yahu!

Yorum

• yaaa keşke turuncu formalar geri dönse

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        mesela böyle birşey mi?

işte tam olarak böyle bir forma. ellerinize sağlık çok güzel olmuş, keşke böyle bir forma giyebilsek..
        TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• bencde cok güzel ama yönetimde oldu kadar tasarımdada cok gerideyiz
          masada degil sahada tek şampiyon...trabzonspor...
          --------------MACKALİ_ROMANTİK_161--------------

Yorum

• arkadaşlar bana 90-97 yılları arasında giydiğimiz formalardan bikaç tanesinin görüntüsünü yollayabilirmisiniz(konuyla ilgisi yok ama).yollarsanız çok sevinirim
            7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Bu seneki forma tiplerimiz de yavaş yavaş belirmeye başladı sanırım.

En son My tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 20:51.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Bunlarda çizgililer

En son My tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 21:27.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Aradaki farkı anlamak için 3 tanede Adidas'tan koyayım.

Murat

Yorum

• pumanın formalarına baktığımızda , 2. lig takımlarına güzel sponsorluk yapabileceği görünüyor . bizede geçen seneki gibi böyle tasarımsız dümdüz formalar yaparsa forma satışlarından fazla gelir beklenmemesi lazım.

Yorum

• Adidas , marka olarak begenmiyorum ama formalari guzel... Gerci o gosterdiginiz puma formalari da Tottenhamdan yani...

((bordo mavi olsun gerisi yalan)
                      Saldırın Seferoğulları
                      Bordo Mavi . Net

Yorum

• cizgili olsunda gerisi önemli degil benim icin
                        bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir, toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir!!!!

Yorum

• Boğaz kısmını kesinlikle degistirmeleri lazım hiç hoş durmuyor...
                          BMN|KOCAELİ

Yorum

• bu sitede tüm ülkelerin ve takımlarının 2007-2008 forma dizaynları görülmekte incelemeye değer.

Yorum

• Şuraya bak sanki yama yapmışlar formaya.İnşallah bunlar olmaz.Daha güzel bişeler yapsınlar
                              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• iki parçalı olan fena değil ama çizgililer berbat görünüyor..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X