oruç varsa olabilir abi idman ürünlerimizde cıkmış
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Abi formaya gölge gibi baskı uygulamayan nadir büyük klüplerdeniz. Beşiktaş'ta kartal motifleri var bakın üstte duruyor .
Fenerde ot(ççç) biz neden düz forma giyiyoruz. He katalog olmasına rağmen iyi işler çıkıyor ama artık bizde geçmeliyiz böyle şeylere
4 sayfa önce (03-08-2011, 12:52) yazdığım mesaj. Bu olaya bizde başlamalıyız artık bence...
Kaç forma satıyor acaba orduspor çok merak ettim...bizim sattığımızın 4 katı satıyor heraldeki özel forma yapılmış...(ama onlar umbro giyiyor diyenlere ama onlar ordu derim bende)
ben bu forma satış muhabbetine hiç bir zaman inanmadım...öyle bir kural yok çünkü bu lafı çürütecek bir sürü takım var nike ile çalışan...
bizim yönetimin üzerinde durmadığı daha fazla kar etmeye çalışmasını böyle mazeretlerle örtme çabası tüm bunlar...
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Oğluma forma alayım diyorum ama çocuk forması 85 TL.
Çocuk ürünlerine misal İngiltere'de vergi alınmıyor. Bizde bi kolaylık yok çocuklara.
Kulüp çocuk formalarını karsız satsa en azından. Biz de rahat rahat alsak . orijinal forma giyse çocuklar. Hem korsana karşı olma bilincini de küçükten veririz böylece.
Kaç forma satıyor acaba orduspor çok merak ettim...bizim sattığımızın 4 katı satıyor heraldeki özel forma yapılmış...(ama onlar umbro giyiyor diyenlere ama onlar ordu derim bende)
ben bu forma satış muhabbetine hiç bir zaman inanmadım...öyle bir kural yok çünkü bu lafı çürütecek bir sürü takım var nike ile çalışan...
bizim yönetimin üzerinde durmadığı daha fazla kar etmeye çalışmasını böyle mazeretlerle örtme çabası tüm bunlar...
Kesinlikle katılıyorum. İstediğimiz gibi bize özel formalar önümüzdeki birkaç yıl içinde yapılacaktır. O zamanda satışlarımız öyle şimdikinin 4 katı falan olmayacak. Gerçekten bu işin peşine düşen yöneticiler olsa bu senede olurdu. Neyseki bu sene katalogda güzel modeller vardı ordan teselli etti.
Orduspor'un formasını şimdi gördüm gerçekten hoş bize özel olmalı bizi anlatmalı nıke böyle bir şeyi bir türlü yapamadı o çok beklediğimiz pullu forma hikayesi vardıı bir ara
Çubuklu formayı giyince daha da çok seveceksiniz. Kalıpları geçen seneye göre süper! Kumaşı da geçen seneki Beyaz formanın kumaşından. Henüz forma almamış olanlara şiddetle tavsiye ederim.
Arkadaşlar sürekli eleştirerek mevcut formalardaki güzellikleri bile görmezden geliyorsunuz.gs gs dediniz adamlar bizim geçen seneki formaların sarı kırmızısını giydiler ve öven övene yok şöyle forma yok böyle forma.
Yorum