Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak samsunlu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yönetime Bir Toplu Mail Atalimda Formanin XXL olaninida Cikartsinlar

Birlikden Güc Dogar Arkadaslar Sadece Energy Formasi olsada olur onu alirim vitory de olursa XXl onuda alirim
    bizene ben m giyiyorum
    nasıl bakarsan öyle görürsün
    neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
    ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Peki bir ara Armada Dikise gecilecek deniyordu o ne oldu ?? Bilen varmi ?ß
      Şehir efsanesi 4 yıldır hep gündemde.
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Her zaman demişimdir. Formalar çıktığında hemen almayın diye. 1-2-3 ay içerisinde çok büyük değişiklikler oluyor. Ben her zaman beklerim.
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Armaların ve yerinin değişeceğini söylemiştim.

Yukardaki fotoğraflar İstanbul Yenisahra'daki TS Club'ta çekildi. Formalar yok satıyor. Çubuklu formadan S ( arması düzgün ve yeni )ayrıca XL beden kalmış, yenileri pazartesi gelecek.

Capitol Nike'a uğradım ayrıca formalarımız var mı diye. Henüz gelmemiş ama gelecekmiş. Barcelona'nın yeni sezon formasını inceledim bizim çubuklu formamızın kumaş kalitesi ile aynı. Kumaş kalitesi olarak son yıllarda giydiğimiz en iyi formalardan biri beyaz forma ile birlikte. Beyaz formanın kenarları lazer kesim bir üst modeli daha var ya neyse.

İdman ürünlerimizin siyah, kırmızı, gri, mavi ve lacivert çeşitleri de satışta. Beden konusunda sıkıntı var pazartesi yeni gelecek ürünlerde vardır umarım.

Bu arada TS Club olimpiyat için hazırlık yapıyordur umarım.

Bizim taraftara yaranmak gerçekten zor. Adamlar yapılan hatadan geri dönmüş işte, gene şikayet gene şikayet.

Eski dönem armalarımıza bir bakın bakalım form olarak bu kadar doğru kullanılan var mı?

Harika denilen armalardaki yanlışları bir tek ben mi görüyorum?

Formalarımızın kumaşları kesimleri gerçekten harika, armalar da düzeldi, gelecek sezon ile ilgili çalışmalar da başladı, sırada formayı yeni başarılarla süslemek var.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Bizim taraftara yaranmak gerçekten zor. Adamlar yapılan hatadan geri dönmüş işte, gene şikayet gene şikayet.

Eski dönem armalarımıza bir bakın bakalım form olarak bu kadar doğru kullanılan var mı?

Formalarımızın kumaşları kesimleri gerçekten harika, armalar da düzeldi, gelecek sezon ile ilgili çalışmalar da başladı, sırada formayı yeni başarılarla süslemek var.
            Gelecek seneyle ilgili somut bilgi var mı abi? GS'nin elit takımlardan olacağı görülüyor. Nike mağazalarında formaları satılıyor. Ben bizim için böyle bir beklenti içerisinde değilim açıkçası. Bir de kulüp taraftarın taleplerini dikkate alıyor mu forma seçiminde?

Yorum

• Benim işimin parçalarından bir tanesi, sahanın ortasında çılgınca şeyler deneyip, seyircilerin ‘bu harika!’ demesini sağlamak.

Johan Cruyff

Yorum

abi iyi hoşda forma alanlar aldı yazık değilmi ben her sene 3 forma alırım en aşşa birini cıkarcıkmaz alırım sonrakini sezon sonuna doğru alırım gecen sene gri aldım türk bayrağı 2 parmak bi tarafa kacık şimdi v aldım yamuk
                nasıl bakarsan öyle görürsün
                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• GS elit takımlardan biri olabilir arkadaşlar. Bunu kompleks haline getirmeyin lütfen. Sonuçta Avrupa'da önemli Türk kulüplerinden biridir. İster kabul edin ister etmeyin.

Trabzonspor ise henüz avrupa'ya açılamamıştır. Seneye de elit kulüp olmayacağız. Binlerce kez söyledim. Nike markasını kullanmalıyız. Nike bizden kâr etmez, edemez ancak biz onları kullanarak marka değerimizi yükseltiriz.
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Bu sene bide V formadan, bir adette eşime bayan forması aldım.

Zaten alınacak başka da ürün yok. Tişörtler hiç resimlerden görüldüğü gibi değil.

Bu senelik yeter gibi...

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      GS elit takımlardan biri olabilir arkadaşlar. Bunu kompleks haline getirmeyin lütfen. Sonuçta Avrupa'da önemli Türk kulüplerinden biridir. İster kabul edin ister etmeyin.

Trabzonspor ise henüz avrupa'ya açılamamıştır. Seneye de elit kulüp olmayacağız. Binlerce kez söyledim. Nike markasını kullanmalıyız. Nike bizden kâr etmez, edemez ancak biz onları kullanarak marka değerimizi yükseltiriz.

Abi gsnin son kaç yıldır avrupada başarısı var ki ama? Bence tamamen türkiyedeki taraftar sayısına göre yapılmış bir durum.

ben elit melit anlamam,tek isteğim,formanın arması güzel olsun,özensizlik olmasın,dikkat edilsin bu.

ama gsnin avrupa başarılarından dolayı elit olduğunu değil,taraftar potansiyelinden dolayı elit kategoride olduğunu düşünüyorum.
                      Entropi İyidir.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yarınki maça çubuklu energy forma mavi şort mavi çorap ile çıkacağız.

Benfica büyük ihtimalle gold siyah formasıyla sahada olacak. İstanbul'un nemli havasında o yakalar terli terli futbolcuları sinir edecek.

Stadyumun girişindeki büfelerde İstanbul'daki TS Club bayileri stand açacak. TS Club tırımız yetişmediği için olimpiyatta olmayacak.
                          En son a f s tarafından düzenlendi; 02.08.2011, 14:00.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi gsnin son kaç yıldır avrupada başarısı var ki ama? Bence tamamen türkiyedeki taraftar sayısına göre yapılmış bir durum.

ben elit melit anlamam,tek isteğim,formanın arması güzel olsun,özensizlik olmasın,dikkat edilsin bu.

ama gsnin avrupa başarılarından dolayı elit olduğunu değil,taraftar potansiyelinden dolayı elit kategoride olduğunu düşünüyorum.
                            Son 5 yılı 10 yılı yok bu işin. Gs o açıdan önemli bir kulüptür. Bu gerçeği görelim.
                            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Baya iyiymiş

Yorum

• Galatasaray en kötü sezonunda bile 150.000 forma satışı yapıyor. Kabul etmeliyiz ki satış ağları bağlantıları bizden daha geniş. Adamlar bizim geçen sezon giydiğimiz formaya bile daha fazla para ödeyebiliyorlar.

Marka değeri ve paranın gücü. Trabzonspor şampiyonlar ligine adım attığında çok şey değişecek. Eğer doğru değerlendirilirse Trabzonsporumuzun yurt içinde ve yurtdışında daha fazla forma satışı yapacağından eminim. Ama bu bir süreç, geçmişe bakıldığında adamların geçirdiği evrelerle bizim geçirdiğimiz evreler aynı değil. Onların bu işe ayırdığı profesyonel kadro, tasarımcı, bütçe ve anlayışla bizimki aynı değil, sonucun aynı olmaması normal.

Trabzonspor kendi şartları içerisinde zor olanı başarmıştır. Daha iyi ve daha güzel olabilir elbette. Bunun için kalıcı projeler ve bu projeleri yürütecek doğru ekiplere ihtiyaç var. Kurumsal ve estetik sorunlar çözülmeden ilerleme istediğimiz hızda olmaz.

Geçmişte yapılan hatalara bakınca yapılacaklar konusunda iyimserim. İyiye doğru bir ilerleme olduğunu resmin geneline bakınca görebiliriz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X